FAQ

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nedávno jsem si aktivoval tarifní zvýhodnění surf+ a začal využívat net přez operu mini.Následující den mi přišla sms, že prý jsem překročil svůj limit nastavený na mujlimit. Měl jsem podezření, že něco není v pořádku a po 3 voláních(běhěm 3 dnů) na operátora mi oznámili, že vše je mi asi účtováno, přesto, že dříve tvrdili, že se není čeho bát. Navštivil jsem několik značkových prodejen, v některých mě řekli, že to nikdo na prodejně neumí a nepomohou mi s nastavením služby-chtěl jsem zkontrolovat, zda mám správně nastavené apn na internet atd.Telefon byl koupený u t-mobilu stím, že je nastavený.V další prodejně mi řekli, že je vše ok. Nevěřil jsme jim a šel do prodejny mimo Prahu. Tam mi řekli poslední verzi - přesto, že dříve tvrdili opak, operu mini nelze používat na neomezené surfování, prý funguje pouze přez jejich vlastní prohlížeč, že si prý nazačátku mysleli opak, ale přišli na chybu a prý nejsem první, kdo to reklamuje. Tak se prý mám připravit na pořádný účet, který mám prý po vystavení reklamovat. Máte někdo informace, že opera mini nemůže být skutečně použita? Vždyť prohlížeč t-mobilu je pouze její upravená verze? Všude jsem se dočetl, že to použít lze, na infolince a mailu t-mobilu i na stránkách mobilmania.cz. Máte někdo podobné zkušenosti? Mám dojem, že zaměstnávají "odborníky", co mi pokaždý tvrděj něco jinýho. Díky za vaše zkušenosti.