T-Mobile Web'n'Walk [Surf+, Surf'n'mail+]

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod XXTeens 6. 12. 2006 13:43

[quote="just.in®";tak zkontroluji uctovani u opery mini 3. tusim, ze faktury byvaji hotove tak desateho[/quote]
Opera mini 3 se účtuje..
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Jocker 6. 12. 2006 16:54

pokud nemám žádný datový tarif a nainstaluju operu mini 3.0 tak budu porad platit 0.06hal za 1kB? U Tmobilu?
Jocker
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 6. 12. 2006 17:12

Jocker: Přesně tak.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 12. 2006 17:12

proste pristupujes na placeny bod apn internet (nebo internet.t-mobile.cz) a je jedno s cim. cena je stale stejna.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jocker 6. 12. 2006 17:23

Mozná to bylo hloupé...
Díky esquire:)
Jocker
Junior

Odeslat příspěvekod Vendalin 6. 12. 2006 18:26

A jaxe bude chovat připojení přes WNW, když předtím se asi přes OM3 něco zbouralo ( viz nechodil IDOS ) a nepomohla ani nová přeinstalace obojího, a teď "pámbu zaplat " to chodí přes oboje ? Zkrátka účet to MOŽNÁ ukáže. Teď se zatím budu držet přes WNW, i když i předtím měli ve vyúčtování čurbes.
Vendelin
Vendalin
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 12. 2006 19:14

idos byl jinou ipinkou, ve foru mobilniho internetu se to resilo, kdosi to idosu napsal a jiz je funkcni
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Návštěvník 6. 12. 2006 20:04

Taky jsem si vsimla v pondeli vecer zmeny IP adresy misto 80.atd.je 195.atd. Na Infolince TM nic nevedi. Pisete,ze se to deje u verze 3.0, ale ja mam uz od cervence modifikovanou ruskou verzi 1.22, takze to vubec nechapu. Nic jsem nemenila. Navic mi Opera od vcerejsiho vecera do dnesniho odpoledne prestala uplne fungovat,tedy odmitala se pripojit. Objevovala se hlaska an error occurred. Test pripojeni v MO byl pritom OK. Na Infolince opet zadna pouzitelna rada.Momentalne jsem on line,ale stale s IP 195.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Artemiss 6. 12. 2006 20:18

Tak dalsi problem. Normalne jsem se prihlasila, jsem Artemiss, ale muj prispevek je presto oznacen jako Anonym. Pisu pres Operu mini a Siemens M65. Nevim,jak na jinych mobilech,ale na tomto je OM dost nestabilni, spojeni obcas tuhne,obcas se vypne cely mobil. Je velky problem napr.zadat inzerat do bazaru. Po odeslani se inzerat nezobrazi a to treba ani po 3-4 pokusech. Podobne,trochu lepsi to byva u prispevku pod clanky. Mela jsem i verzi 2.0 a bylo to stejne. Ty problemy mi hodne vadi,ale co s tim?
Artemiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pan Y. 6. 12. 2006 20:19

Jocker píše:pokud nemám žádný datový tarif a nainstaluju operu mini 3.0 tak budu porad platit 0.06hal za 1kB? U Tmobilu?b/quote]

Jocker: Cena s DPH je 0,07 Kč za 1 kB, ale T-Mobile účtuje po 5 kB (tzn. minimálně vždy 0,35 Kč za jakékoliv jednotlivé připojení) - na to pozor zejména u mobilů SE, které se rády v průběhu seance v Opeře Mini odpojují, čímž se brouzdání prodražuje.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Frenky 6. 12. 2006 21:09

Děs a hrůza operátoři na infolince TMobilu,jsme jim volal čtxřikrát aby mi poradili nastavení pro mini operu,oni mi 4 x poslali nastavení na wap chjo
Frenky
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 6. 12. 2006 21:14

To ještě není tak zlý, když jsem si zařizoval Surf +, tak se mě zbytečná slečna v prodejně snažila přesvědčit, že neomezený je pouze WAP (což není) a ne internet (ta snad ani nevěděla, o co jde...).
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sid77 8. 12. 2006 15:40

Tak WEB'N'WALK uz ma ip server:
195.189.142.114
OPERA MINI 3.0:
195.189.142.174
To znamena,ze uctovani tarifu SURF + by melo zdarma
OPERA MINI 2.0 + RUSSIAN MOD 1.25 snad taky.
tam zustava :
80.232.117.10
sid77
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 8. 12. 2006 16:05

Takže mám vyjádření T-Mobile, vyplývá z něj, že Opera Mini je v rámci Surf +, Opera Mini 3 se účtuje. Můj dotaz:
Dobry den,

mam nekolik otazek ohledne sluzby Surf+.

1. Vzhledem k tomu, ze aplikace web'n'walk light je pouze prejmenovana aplikace Opera Mini od Spolecnosti Opera Software ASA me zajima, zda je mozne v ramci provozu zdarma pouzivat i originalni aplikaci Opera Mini?

2. Pokud je odpoved na predchozi otazku Ano, zajima me jakym zpusobem jsou pro vyuctovani odlisovany prenosy realizovane aplikacemi web'n'walk a Opera Mini od provozu realizovaneho jinymi aplikacemi? Zjistil jsem, ze nova verze aplikace Opera Mini verze 3 vydana minuly tyden se pripojuje k jinemu serveru zajistujicimu nahrani stranek a tento server ma jinou IP adresu. Je mozno pouzivat i tuto novou v ramci programu Surf+, tj. bez uctovani prenesenych dat?

A jejich odpověď:
:quote]
zasilame Vam odpoved na e-mailovou zpravu ze dne 4. prosince 2006.

Pro pripojeni muzete urcite pouzit i originalni prohlizec Opera. Pouze vsak puvodni verzi 1 nebo 2, protoze jak spravne uvadite, je verze 3 pripojena s jinou IP. V soucasne dobe nelze nase systemy prenastavit tak, aby bylo uctovani v ramci tarifu Surf+ a SurfMail+ zdarma i u teto nejnovejsi. V pripade pouziti aktualni Opery tak bude pripojeni uctovano bez ohledu na aktivovane tarifni zvyhodneni.

V prubehu pristiho roku pocitme s brandovanim miniopery 3 do nasich barev, az pote bude mozne pripojovat se zvyhodnenim zdarma. Termin oficialniho vydani zatim nebyl stanoven.

S pozdravem a pranim prijemneho dne

Podpora technickych, datovych a multimedialnich sluzeb
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 8. 12. 2006 18:26

xtonda píše:
Pro pripojeni muzete urcite pouzit i originalni prohlizec Opera. Pouze vsak puvodni verzi 1 nebo 2, protoze jak spravne uvadite, je verze 3 pripojena s jinou IP. V soucasne dobe nelze nase systemy prenastavit tak, aby bylo uctovani v ramci tarifu Surf+ a SurfMail+ zdarma i u teto nejnovejsi. V pripade pouziti aktualni Opery tak bude pripojeni uctovano bez ohledu na aktivovane tarifni zvyhodneni.
To jsou dobří gumídci teda. A to na to nemohou upozornit třeba na svých stránkách, zaškolit opy na infolince, lidi na prodejnách? Stojí jim to za ty další problémy?
Ještě taková zajímavá věc z webu TMO, jen nevím jestli to blbě chápu, nebo to oni blbě píšou :hm =i][size=75]{zvýrazněno mou osobou}u/size][/i]
[quote="Magenťák"t[color=violet]TIP! Opravdu naplno si internet a e-mail v mobilu užijete za pouhých hb]99 Kč měsíčně
Já Osobně
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka