T-Mobile Web'n'Walk [Surf+, Surf'n'mail+]

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 20. 12. 2006 16:04

STaTOM: No, toť otázka. Já bych si to aktivoval právě proto, že třeba bývám často na cestách a potřebuji být stále na e-mailu, pomocí kterého komunikuji s firmou, tzn., že pošlu měsíčně více, než 10 MB.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 20. 12. 2006 18:18

STaTOM píše:neser,wesloo : trochu sme si nerozumněli pánové :-) Já nepsal, že mi na služební mail přišel nějaký cint určený pro zákazníky z info@t-mobile.cz apod.m/quote]
Já jsem to pochopil. Přidal jsem jen svou zkušenost s pravdivostí informací z info@t-mobile.cz. To, že na Tvůj e-mail chodí oficiální stanoviska pro shopy, je fajn, ale stále se to může lišit od reálného stavu, který se člověk dozví až z vyúčtování.

“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 20. 12. 2006 18:28

neser: Tak se spoj se STaTOMem, ať Ti pomůže Tvoje problémy řešit. Jinak si myslím, že jsi spíš nešťastník, když s tím máš stále takové potíže. Každopádně, že se takové věci vůbec dějí a že nejsi ojedinělý případ, vypovídá o tom, že v tom má T-M nějaké potíže, což je škoda, protože jinak jsou služby i potažmo ceny služeb T-M na dobré úrovni.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 20. 12. 2006 18:39

goob: STaTOM jednak dělá někde na shopu a navíc mám snad teď konečně všechno vyřešeno a kreditovaná částka se objeví ve vyúčtování za včera skončené zúčtovací období. Teď jsem pro změnu zvědavý, jak to dopadne s aktivovaným Internet+, jestli bude skutečně zdarma více než jedno zúčtovací období, rád bych tomu věřil.
Bohužel má T-Mobile v těch datových zvýhodněních binec a nasírá tím spoustu lidí, nejsem sám. Proto píšu o tom, že jistota, co bude účtováno a co ne, není žádná :x
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 20. 12. 2006 18:45

neser: Mně jen kdysi jednou naúčtovali paušál navíc, ale to byla chyba pracovníka a vyřešilo se to hned, protože ta chyba byla pro dalšího operátora evidentní. Dostal jsem pak i nějakou kompenzaci..
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod STaTOM 20. 12. 2006 19:10

neser :
- reálný stav je takový jaký sem napsal, to, že to potom (ať už je to z jakýhochce důvodu) je omylem naúčtovaný už neovlinim (což samozřejmě zákazníka nezajímá - stejný postoj bych měl i já)
-co se týče SaM+ a příloh, nevím to z hlavy z jednoho prostýho důvodu...možná se tu bude mnoho lidí divit, ale ještě se mě na to nikdy nikdo nezeptal (a to dělám na shopu s celkem vysokou návštěvností-počet mnou obsloužených lidí je týdně v řádech stovek) tzn. že je to pro mě nepodstatná věc, pokud si vzpomenu a bude teďka před vánocema čas zkusím to zjistit.
-ani mě netěší různý renonci, nejen vyúčtování, ptz. si musim vyslechnout různě dlouhé rozhořčené historky od zákazníka, kt. pro mě jako prodejce v ten daný okamžik nic užitečnýho nepřinese a já na úkor činnosti (za kterou sem hodnocenej) musím tahat horký kaštany za někoho kdo to zprasil, což rozhodně není můj koníček. :mrgreen:

Jinak na shopu takový problém opravdu na místě těžko vyřeším....max.se dá urychlit přeposlání konkrétního případu na ta správná rozhodovací místa....zbytek už de mimo mě. A výsledky takových situací (pokud se sám později po tom nepidím) se ke mě už nedostanou.
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wesloo 20. 12. 2006 19:28

to STaTOM:
Nevim, že jsi prodavač u T-Mobilu, takže nemůžu ani tušit, jak si to s tím služebním e-mailem myslel..

Každopádně jestli maš pravdu, a budu tedy věřit že ano, tak je fajn, že to T-Mobile s Operou trojkou konečně nějak vyřešil..
wesloo
Junior

Odeslat příspěvekod STaTOM 20. 12. 2006 19:49

wesloo : pokud bude zájem můžu do sz nezávazně zaslat výňatek z mailu s přesnou citací pro tvojí jistotu. Tím samozřejmě,ale neručím za správnost faktury, ptz. to je mimo můj dosah působnosti. Každopádně případná reklamace by byla stopro úspěšná (příp.kompenzace v podobě několika měs. paušálů nebo zvýhodnění téměř jistá).
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mistrpeca 20. 12. 2006 20:42

Nevíte, jak smazat ty ruský linky v ruské verzi opery? Se nějak moc roztahujou, dík :)
Mistrpeca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wesloo 20. 12. 2006 22:54

to STaTOM:
Dík, to snad ani neni nutný, věřim ti ten mail :-) Jak říkáš tak snad už to maj ošéfovaný. Čili doufám, že reklamace nebude třeba. Ale kdo ví, když v tom maj takovej bordel..
wesloo
Junior

Odeslat příspěvekod Sniper 23. 12. 2006 21:29

Chtěl bych se zeptat zda když používám prohlížeč WNW a na svojí N70 sem si nechal poslat konfigurační sms na nastavení internetu zda mám jistotu že za surf a Mail+ mi bude učtováno tak jak má? Stáhnul sem si z t-mobile.cz pdf s nastavením Nokie N70 a tam je to nastavení trochu jiné :( Nevim čemu věřit
Sniper
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 23. 12. 2006 22:12

Taky jsem se obával učtování Surf+, v tom PDF jsem měl taky trochu něco jiného než jinde na stránkách pro můj BS S68 ale nakonec jsem přišel že ty rozdíly spočívali v jinak pojmenovaném profilu a jiných vlastně nepodstatných detailech. Důležité je mít nastaveno připojování java aplikací přes zaslaný profil internet a jinak by to měl mít w n w ošetřeno už v sobě. Nevím jestli je to pravda ale prý při špatně nastaveném připojení to hodí chybovou hlášku, ale to jsem neověřoval.
Na 99% bys neměl mít problém.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vendalin 23. 12. 2006 22:56

jo, pokud se to snsaziš připojit přes wap. tak Ti to hlásí, že data budou zpoplatněna. ( hláška je celkem nepřéhlednutelná )
Vendelin
Vendalin
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 23. 12. 2006 22:59

to jsem nezkoušel díky za info, vyúčtování jsem měl v pohodě až na to že přišlo o 15 stránek víc podrobného vyúčtování se samýma nulama za data :)
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Oops! 27. 12. 2006 10:25

Možná už se to tu probíralo, ale nechce se mi to číst celé :nenapadne
Dá se nějak vychytat, abych mohl serfovat na kompu a ne v mobilu ? Něco jako opera mini pro pc :) ..
Oops!
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka