televize na mobilu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pango 5. 7. 2005 20:55

Chtel bych vedet jestli je realizovatelne na mobilu s gprs pripojenim provozovat sledovani internetoveho vysilani televize a take radia? Nevite kde na to sehnat soft a jestli to bude behat na N7650? Diky
Pango
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SPSS 5. 7. 2005 21:00

no radio jde urcite ta televize taky ale myslim ze se to teprve zkousi
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod miljan 5. 7. 2005 21:45

Zatím jde sledovat mobil v televizi.
miljan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Véna 5. 7. 2005 22:24

MeteoTV: vyzkoušejte první českou televizi v mobilu
17. 6. 2005, Michal Sedlák formát pro tiskJiž několik dnů můžeme sledovat historicky první televizní vysílání na mobilních telefonech v České republice. Ve středu proběhly poslední provozní zkoušky nyní už meteorologická televizní stanice MeteoTV vysílá 24 hodin denně zprávy o počasí. Podíváte se na ně pohodlně na displeji telefonu a kromě dat za to nezaplatíte ani korunu.

Historický milník
Véna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SPSS 5. 7. 2005 22:30

hm kez bych mel nejakej neomezenej GPRS tarif
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod Penik 6. 7. 2005 04:58

[quote="Véna";MeteoTV: vyzkoušejte první českou televizi v mobilu
17. 6. 2005, Michal Sedlák formát pro tiskJiž několik dnů můžeme sledovat historicky první televizní vysílání na mobilních telefonech v České republice. Ve středu proběhly poslední provozní zkoušky nyní už meteorologická televizní stanice MeteoTV vysílá 24 hodin denně zprávy o počasí. Podíváte se na ně pohodlně na displeji telefonu a kromě dat za to nezaplatíte ani korunu.

Historický milníkp/quote]

A fungu je to? Mě se již cca 14 dní nedaří připojit k této TV.
Penik
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 6. 7. 2005 07:43

radio neni problem, co se tyce TV, tak pokud si dobre vzpominam tak na tel. s OS byl vzdycky Real Player, ktery umoznoval sledovani Streamovaneho videa a mozna i TV
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Pango 6. 7. 2005 09:41

a tenhle real player uz je integrovan v symbianu nebo ho tam musim nahrat? ja mam symbian 5.06 a zkousel jsem zadat adresu meteotv do prohlizece a nic se mi nespustilo, kde bych tento real player mohl stathnout? Jinak pokud vim, tak meteotv neni jedina live televize na internetu, pouze rikaji ze je jedina na mobil, ale vzdyt na internetu je i live CT24 PRIMA atd, to by se teoreticky dalo take spustit na mobilu, ne? A kde bych mohl najit programky na live radio?
Pango
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SPSS 6. 7. 2005 12:06

no ten uz v symbianu je nainstalovanej
a co mas za mobil
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod SPSS 6. 7. 2005 12:07

Pango píše: A kde bych mohl najit programky na live radio?

zkus http://www.google.com a jmenuje se to visual radio
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod Pango 7. 7. 2005 16:36

diky moc, mam 7650 a verzi 5.06, ale nevim jestli mi to bude behat, protoze me se na tomhle mobilu nepodarilo jeste zprovoznit gprs na jinekjch aplikacich nez na defaultnim prohlizeci od symbianu a na defaultnim mailovym klientu, nevim cim to je, ale jiny aplikace mi s gprs nespolupracujou.
Pango
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod % 28. 8. 2005 20:49

Pango píše:diky moc, mam 7650 a verzi 5.06, ale nevim jestli mi to bude behat, protoze me se na tomhle mobilu nepodarilo jeste zprovoznit gprs na jinekjch aplikacich nez na defaultnim prohlizeci od symbianu a na defaultnim mailovym klientu, nevim cim to je, ale jiny aplikace mi s gprs nespolupracujou.

Já na ni jedu pres GPRS APN CT24 z http://ct1streaming.visual.cz/asx/CT24LiveWL.asx == docela dobry :wink:
96%
%
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Apophis.k 28. 8. 2005 20:56

myslím, že s EDGE by to bylo realnější!!!
Apophis.k
Nemám nic, jsem studý chudent...
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HĘŁŁĘR 2. 10. 2005 07:55

Koukat na TV přes GPRS vidím jako nereálné ... nebo to musí být taková sekaná, že by mě to odradilo.
Nokia 5110 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N95
Mobilní operátor: T-mobile
PC: C2D E6750, 4GB RAM, GF 7800GT 256MB
HĘŁŁĘR
Junior

Odeslat příspěvekod JeremyCZ 2. 10. 2005 09:14

Mno budu tu muset hodit jeden stupidní názor či spíš dotaz řekl bych.
Ta televize v mobilu nejde spustit bez datového průtoku ..??! tj. Prostě přes mobilní anténu chytit signál...? Mně se nechce platit odnevidím donevidím za přenesená data...GPRS apod. Však jak funguje rádio ...u SX1, 3230, N70 atd. atd. ?! Rádio se přece nepřenáší přes GPRS ... a jako anténa slouží (bohužel,bohudík) sluchátka připojená k telefénu. :nenapadne
EnJoY
JeremyCZ
Junior

Další stránka