K připojeni na net pouzivam neomezenej GPRS pausal od T-MO, je to pro mne vlastne jedina moznost jak doma na net - wifi neni signal, kabelovka taky neni, dokonce ani adsl, a to bydlim asi dva kilometry od stotisicoveho mesta (neschopnost ceskyho telcomu mi bere dech). A na dial-up prdim, nehodlam neustale hlidat dobu pripojeni..
Vsem rejpalum - neberu GPRS jako plnohodnotnou nahradu pripojeni pres drat, docela dost o tom, jak tahle technologie funguje a jaky jsou jeji vlastnosti vim, ale presto:
Je to strasne nespolehlivy. Nekdy to jede jedna basen, pak mi to beha bez problemu 70 kb/s. Pak ale prijde obdobi, kdy se sice v klidu pripojim, ale vubec to nechce prenaset data - nelze nacist zadnou stranku, takze jde o nepouzitelnou sluzbu. Nekdy to takhle nejde treba i celej den, parkrat se mi stalo, ze i nekolik dni - a to i vecer, kdy treba neni takovej traffic a nemel by bejt problem s pretizenim. Kdyz jsem si mailem T-Mobilu stezoval, dopadlo to tak, ze "neshledali zadne omezeni sluzby GPRS" (jak jinak) a jeste jsem byl za blbce. No ale aspon mi odpustili jeden pausal..
Nemate s timhle nekdo zkusenosti?