Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
RoPro píše:Já jsem neřekl, že si Siemensy s GPRS nerozumí, jen jsem uvedl vlastní zkušenost. Švagr co bydlí nedaleko ode mě má GPRS od Eurotelu a používá Siemens MT50 a má ty samý problémy co jsem měl já se Siemensy u T-mobilu. A s tím co popisuješ jsem se opravdu za těch dlouhých 5 let s GPRS u všech operátorů osobně nesetkal. A k tomu restartu Siemense. Ze začátku, když se přestali data stahovat, jsem se taky rozčiloval, dokola se připojoval a odpojoval, restartoval PC a nakonec mi pomohlo právě to restartování mobilu. A ještě jedna věc se mi u Siemensů stávala. Jakmile během stahování někdo volal (zmeškaný hovor) nebo přišla SMS, dost často to zatuhlo. Pomohlo tomu tenkrát, že jsem v servisním menu Siemense M50 zaškrtnul položku "only GPRS" nebo něco v tom smyslu, přesně si to už nepamatuji. Jinak, jak jsou na tom "novější" Siemensy to nevím.m/quote]
Dimo píše:...
5) Uživatel (přehnané nároky, trotl, který nad níčím nepřemýšlí (Setkal jsem se, bohužel))
...o/quote]
shady-b_ing píše:... pouzil jsem Siemens GPRS ModemAssistant...
shady-b_ing píše:...
Je to strasne nespolehlivy. Nekdy to jede jedna basen, pak mi to beha bez problemu 70 kb/s. Pak ale prijde obdobi, kdy se sice v klidu pripojim, ale vubec to nechce prenaset data - nelze nacist zadnou stranku, takze jde o nepouzitelnou sluzbu. Nekdy to takhle nejde treba i celej den, parkrat se mi stalo, ze i nekolik dni - a to i vecer, kdy treba neni takovej traffic a nemel by bejt problem s pretizenim. Kdyz jsem si mailem T-Mobilu stezoval, dopadlo to tak, ze "neshledali zadne omezeni sluzby GPRS" (jak jinak) a jeste jsem byl za blbce. No ale aspon mi odpustili jeden pausal..
Nemate s timhle nekdo zkusenosti?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků