změřená rychlost internetu u 4G u T-MOBILE

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ladin2 15. 1. 2007 01:10

Docela bych rád věděl jakou kdo má rychlost netu u modemu 4G já v Třinci mám rychlost připojení k netu 850,2 kbitu/s a stahovaní dat 106,3 kbitu/s a nevím jestli to je málo nebo hodně rád bych viděl nějaké srovnání v ruzných městech v naši republice.Změřil jsem to na webu DSL.CZ
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod ejakulátor 15. 1. 2007 08:17

Vsetín mám průměr 450 Kb/s ale mám tarif Twist internet s max rychlostí 512 Kb/s, ale jinak zatím spokojenost, používal jsem 24 měsíců CDMA od O2 a to byla ta pravá katastrofa.
ejakulátor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod csu 15. 1. 2007 09:20

Tak pokud máš takovouto rychlost, tak musíš nejt spokojene, páč víc z toho nevytáhneš. Internet 4G Premium má totiž max. rychlost 1Mbps.
csu
Junior

Odeslat příspěvekod green_man 15. 1. 2007 11:08

4G Combi karta PCMCIA, Brno, stabilne pres 500kbit/s (Web'nWalk manager), povolena rychlost 512kbit :) Maximalni spokojenost.
green_man
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fikky 18. 1. 2007 16:32

Praha - východ
s rychlostí jsem spokojen :tleskani

Obrázek
Fikky
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 18. 1. 2007 17:12

To pernamentne sosas, co?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Fikky 18. 1. 2007 17:20

S474N píše:To pernamentne sosas, co?

ani ne, nemám na to čas. Se koukni, že toho staženo moc nemám. Mám to asi měsíc.
Fikky
Junior

Odeslat příspěvekod ladin2 18. 1. 2007 21:12

kluci hlaste data at z toho máme všichni užitek ,protože kdokoliv se muže kvuli práci kdykoliv přestěhovat ,at potom má možnost vědět aktualní podmínky přijmu ,bavit se mužete i přitom LADIN2
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod KatyC 20. 1. 2007 12:35

Ahoj, nejsem sice "kluci" :), ale o rychlost se podělím. Praha - Černokostelecká: Mám půjčenou kartu Combi a rozhoduji se, jestli jí nahradím připojení přes kabel a mobil. Zatím max. rychlost, kterou jsem z ní vytáhla, byla něco přes 100kb/s. Včera večer jsem ji připojila a maximum bylo tak kolem 10-20kb/s, takže jsem nevydržela a vrátila se ke kabelu. Dnes ráno kolem té stovky. Ale - poměrně dost to kolísá, na 50, na 20kb/s, chvílemi padá úplně. S 4G tady v těch končinách máme smůlu, pokrytí není. Na čem rychlost (mimo pokrytí) ještě záleží? Na počtu účastníků v síti? Mám počítat s tím, že v sobotu večer, až budou všichni doma na netu, budu mít šneka? Dík.
KatyC
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 20. 1. 2007 18:16

Praha centrum - stabilne 480 kbps v downloadu. Mam Twist data unlimited + 4G modem pres USB

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Fikky 22. 1. 2007 20:47

S474N píše:Praha centrum - stabilne 480 kbps v downloadu. Mam Twist data unlimited + 4G modem pres USB

Pokud máš 512, tak je to slušný...
Fikky
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 22. 1. 2007 23:05

Fikky: Twist, takze ano.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod ladin2 22. 1. 2007 23:06

z menších měst se nikdo nehlásí? mě by zajímal třeba Frýdek nebo Litovel Karlovy Vary, Znojmo Pardubice. prostě třeba lázenská města nebo města .kde jsou blízko lyžařská střediska a ani Ostravak se nehlasil ačkoliv ostraváci brali 4G modem hromadným utokem v prodejně t-mobilu :-P
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod kaper 23. 1. 2007 23:54

ladin2 píše:z menších měst se nikdo nehlásí? mě by zajímal třeba Frýdek nebo Litovel Karlovy Vary, Znojmo Pardubice. prostě třeba lázenská města nebo města .kde jsou blízko lyžařská střediska a ani Ostravak se nehlasil ačkoliv ostraváci brali 4G modem hromadným utokem v prodejně t-mobilu :-P"/quote]
Chodov 16 tis. obyv. 7km od K.Varu vecer to drzi cca 800 az mega kdyz to nejede tak 400 mam samozrejme Premium Obrázek click
HTC Desire X 16 GB SDHC (Root) , T-Mobile
kaper
Junior

Odeslat příspěvekod gonza 24. 1. 2007 13:02

Ja zkousel 4G modem v Ostrave-Privoze, mel jsem ho pujcenu od TM na 3 dny na zkousku /asi pred mesicem a pul/ a rychlost downloadu se drzela neco malo pres 800 kbitps.
gonza
Junior

Další stránka