Huawei E620 od Vodafone.

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod polda 13. 8. 2007 11:15

V ČR ji nikdo s přístrojem nenabízí - jinak konektor na připojení se zdá být stejný jako v přístroji ANYDATA od O2
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 13. 8. 2007 12:18

polda: to by potěšilo, mám tu stará modrá anydata nevyužitá už a tu anténu úplně celou, to by bylo super.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod polda 13. 8. 2007 12:33

já už je nemám tak to nemůžu potvrdit :? Jak oznamuje Fíla jsou tam zdířky a ta 2. na HF a mikrofon tak si to nesplést :mrgreen:
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 15. 8. 2007 17:51

tak ta externí anténa nejde ani od Anydata CDMA, ani od HUAWEI datovky CDMA EC500. Ale našel jsem na tomto odkazu za 799Kč.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod polda 18. 8. 2007 15:40

otázka jestli má tato anténa nějaký smysl, ve srovnání s mobilem také potřebujeme vnější anténu pouze do auta nebo v odstíněném místě.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 18. 8. 2007 19:04

Malá připomínka,simku od VF používejte s VF programem,na HUAWEI z nějakého důvodu(zřejmě finta VF) bere jiné,samozřejmě větší objemy KB ze stejných stránek než ostatní 2 opové. :? Nebo se to děje jenom mě? 8)
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 18. 8. 2007 19:41

Tak antena ma smysl tam, kde mam s vodafonem slabsi signal. hlavne treba vikendy na chalupe v jiznich cechach atd. Jinak simku vf bych pouzival ve vodafone spravci, ale ten bohuzel nepusti simku jineho opa. proste z blata do louze:)
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod polda 18. 8. 2007 20:58

no,ale 8 stováků za 3m kabelu s tyčkou ??mi je jasný,že je tam nějaký napájení a odpor ale abych to dostal na střechu chaty, potřebuju aspoň 6metrů, :? jinak si tam po žebříku vylezu sám.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fiel 20. 8. 2007 10:21

také jsem si pořídil tuto kartu, od VF, protože je levnější, ale zatím v ní mám simku O2 kvůli 3G internetu, musel jsem si doinstalovat jiný soft, protože ten od VF tam nepustí jinou simku :?

2polda
anténa se spíš asi hodí ne na zesílení signálu, ale spíš na místa, kde třeba bydlíš a na stole signál nemáš a u okna máš plnej, i já mám doma takové místo s Vodafonem
fiel
Junior

Odeslat příspěvekod Cittellus 16. 8. 2008 15:10

Zdravím! Potřebuji nový kabel, tedy redukci mezi anténou a Huawei kartou. Neví někdo kde to sehnat? Pohybuji se po celé republice a nic. Jen jednou v Plzni u O2 v Tescu na Borech. Měl jsem kliku na prodavačku, jenže jsem tam na to nemohl týden čekat. I když by se s ní čekalo asi hezky. :-D Díky předem.
Cittellus
Junior

Předchozí stránka