CDMA a Torrenty

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RaveSky 1. 4. 2005 12:47

jak vám to běhá?? mohl by mi někdo popsat jak je to omezený? běhá to hrozně divně, za celej den skoro nic nestahnu. Rychlost neni ani ty 3-4 kb
RaveSky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Railbot 1. 4. 2005 13:44

RaveSky píše:jak vám to běhá?? mohl by mi někdo popsat jak je to omezený? běhá to hrozně divně, za celej den skoro nic nestahnu. Rychlost neni ani ty 3-4 kbt/quote]

Torrenty jsou omezovane stejne jako p2p site, tedy na zhruba na ty 3kB pres den a od 01:00 - 09:00 "neomezene" :|
CDMA - více ze života! :D
Railbot
Junior

Odeslat příspěvekod RaveSky 1. 4. 2005 14:28

ok a když mi to píše "jste připojen ke klientům, ale neexistuje žádné připojení zvenčí, máte nejspíš problémy s NAT"???

Nejsem v tom moc zběhlej :?
RaveSky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skoty78 2. 4. 2005 00:33

no jede to neomezene ale jak uz tu bylo receno od 1-9 ted dokonce se mi to zmenilo na
od2-10 . to ze jsi za NATEM s tim nic neudelas a ani to neres. Proste se nepripojis k uplne vsem
klientum :?
skoty78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kozzy 2. 4. 2005 20:04

mě už několik dní stahování přes torrenty nejede vůbec. nestahuje to a ani neodesílá vůbec nic.
kozzy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M.S.P. 2. 4. 2005 23:05

Jestli ta změna nebude tím, že v ET zapomněli přehodit čas. Nedivil bych se, jejich tam zbytečně moc a pak v tom mají bordel. Počkejte jak to Telefonica pročistí.
M.S.P.
Junior

Odeslat příspěvekod mat 19. 4. 2005 16:30

M.S.P. píše: Počkejte jak to Telefonica pročistí.
mat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WARRIOR 19. 4. 2005 17:40

Od te doby co mam cdma(listopad2004)stahuju jedine pres torrent servery!
Jsem registrovany zhruba na 10 serverech.Stahuje to pres den pomalu,ale v noci,spis rano od1 do9 to jede od50-120Kb/s,coz je velmi slusne,protoze kazdy den v tuto dobu stahnu kolem 1.5GBa pres den,kdyz je to pomali,tak uploaduju ostatnim aby se mi zvisilo ratio,potrebne treba ke stahovani novinek atd....
Pouzivam program Bitlord a jsem spokojen.....
DC++ me moc neoslovilo a vubec je to divnej program,kdyz si chci stahnout treba MP3 pouzivam WinMX a na vse ostatni Bitlord 8)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
P2P FOREVER :D
WARRIOR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod huangjie 26. 8. 2005 19:18

Mám cdma asi v cervenci letosniho roku.A chtel jsem stahnout torrenty ale nefungovalo to.Nevite co mam delat?A jeste zatraceny FUP!!!!!
huangjie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M.S.P. 31. 10. 2005 00:49

Už nic nemyslím. Doufal jsem, že se to příchodem Telefonici do CTc resp. ET zlepší....

Jsem asi moc velký optimista :cry:
M.S.P.
Junior

Odeslat příspěvekod web.pavlik 22. 2. 2006 15:01

já CDMA mám a přes P2P sítě stahuju 300 KBS a přes torrenty 15KBS a normálně z netu 2,5Mb S tak nevím co stím všichni máte mám připojení 4 MB za S !!! :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :pozor2
web.pavlik
Kolemjdoucí