GPRS Internet na Předplacence na Slovensku

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xtonda 27. 4. 2007 21:07

V létě pojedu na dva týdny na Slovensko a protože T-Mobile CZ si za GPRS roaming účtuje 200 Kč za 1MByte, chci si koupit Slovenskou předplacenku s možností připojení na Internet přes GPRS, ovšem jediné co jsem našel je O2 Jednotka, s cenou 29Sk za 1MByte, paušální zpoplatnění neumožňuje.

Pročetl jsem také podrobné ceníky T-Mobile SK a Orange SK a působí to na mě, že T-Mobile Easy ani Orange Prima vůbec přístup na Internet přes GPRS neumožňují.

Je opravdu O2 Jednotka jediná předplacenka s GPRS Internetem na Slovensku nebo jsem něco přehlédl?

O2 je hodně mladý operátor a podle jejich webu fungují přes národní roaming. Funguje přes ten roaming i GPRS?
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 27. 4. 2007 21:10

okrem o2 jednotky, momentalne aj prima, http://www.mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=7835
ale cena za mb je taka ista 29,-
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 27. 4. 2007 22:15

je to tak, narozdíl od CZE, kde neomezená data nabízí na předplacence O2 i T-Mobile, na Slovensku rozhýbala ledy teprve O2 SK, kdy vůbec GPRS internet na předplacence zavedla a konkurence se chytla. Ovšem stále je účtována, i když hodně levně, za 1MB, 29Sk.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vseved 28. 4. 2007 00:27

Rozdiel je v tom, ze O2 uctuje po 10KB, a Orange po 1KB. Takze v konecnom dosledku je Orange lacnejsi...
Vseved
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 28. 4. 2007 09:52

Teď tady fórech čtu, že na Primě je to nějak podivně udělané přes WAP. Půjde přes to normálně internet na PDA připojeném k mobilu přes Bluetooth?
xtonda
Junior