Zpověď sosače

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AmPedro 3. 4. 2005 21:46

_-0-_ píše:Pan Eser má pravdu, u nás neexistuje precedenční právo (nejsme anglosasové), soudy nižších stupňů jen "přihlížejí k výrokům Nejvyššího soudu" a to je něco, co je (byť i v případě aktuálně podané žaloby) otázkou velmi vzdálené a zejména nejisté budoucnosti.
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 4. 4. 2005 11:21

AmPedro píše:Je to trochu složitější než to píšete
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod _-0-_ 5. 4. 2005 07:20

dejvidek píše:To je otázka pro právníka, potažmo pak pro soud. Dokud se o to někdo nepokusí, tak se tato debata nepohne z místa.
dejva/quote]
Dokud se nenajde dost lidí, kteří by se na tom byli ochotni podílet nejen slovně, tak se tato debata...
*** DON`T PANIC! ***

--> EFnet #cdma.cz <--
_-0-_
Junior

Odeslat příspěvekod firerescue 6. 4. 2005 07:20

Plně souhlasím s příšpěvkem autora _-0-_ a nechápu jak se tady někdo může ohánět právem se bránit a přitom ostatním vyčítat, že využívají práva svobody projevu. Asi jsem si do dnes mylně myslel, že fóra jsou tu od toho aby člověk mohl vyjádřit svůj názor a podělit se s ním i s ostatními. Jenže jsou mezi námi tací co na každý názor mají hned názor opačný už jen z principu, ale nechme je tady taky remcat, protože brát někomu právo projevu a názoru mi připadá mnohem větší zločin, než podvody Eurotelu.
firerescue
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lord Mystic 6. 4. 2005 08:28

Všechny reakce na tento článek jsem nečetl, ale článek celý. Plně chápu rozhořčení uživatelů, ale mám jedinou věc na srdci:

Sosač je podle mě ten, který když nemá v kazze nebo dc++ nebo getrightu frontu nejméně 10-ti filmů nebo her, tak má deprese. Mě také sere nové omezení, ale vím že je to jen kvůli podobným sosačům jak jsem napsal. Oni na filmy co stahnou nekoukají, oni neposlouchají ani všechnu muziku, oni si "budují" archiv jen aby mohli machrovat před svými spolužáky většinou ze základní školy... Vím co píšu, soused je učitel na ZŠ.

Mě taky sere, že když jednou za měsíc chci novou verzi stříhacího videosoftu nebo si stahnout od kámoše naší společnou dovolenou, ale jsem omezen rychlostí! Ale vím že za to mohou sosači a podobní lidé kteří opravdu nepřemýšlí a nemají ani špetku soudnosti. Vždyť se jedná stále o přenos vzduchem a ať si říká ET co chce, nejsme tupci abychom neuměli počítat do dvou! Ale jak je vidět, tak se šeredně pletu a CDMA je opravdu čím dál vice kryplováno.
Lord Mystic
Junior

Odeslat příspěvekod bluetake 6. 4. 2005 10:53

Nechci se zastavat eurotelu ale vazeni narikajici, poskozeni a ***** "sosaci" - 1.) eurotel nabizi neomezeny internet ve smyslu, ze nejste omezeni MNOZSTVIM stazenych dat, nikoliv rychlosti. Ta je dana jednak kvalitou sognalu na danem miste a prave proto neni garantovana. A kdyz uz se ohanite tak zakony a pravem, k cemu potrebujete vetsinou prave to neomezene pripojeni ? 99% z vas k tomu, ze KRADETE na internetu programy, filmy a muziku, at uz z jakychkoliv zdroju. Pripada mi to, ze zlodej krici,ze mu jiny neumoznuje krast podle jeho predstav dost rychle.....Vam nepripada zakonne, ze vam nekdo omezuje rychlost (i kdyz rychlost nijak negarantuje), ale to, k cemu pripojeni vyuzivate je pro vas naprosto normalni....Jste se svym placem a nadavkami k smichu. Normalni uzivatel pouziva internet ke sve praci, kdy pracuje s megabity dat, grafikou,netem, informacemi, nebo si mozna pusti po siti radio, ale pokud narikate, ze si nemuzete stahovat gigabajty dat ve forme filmu, muziky,her apod. ,za ktere samozrejme nechcete nic platit,tak se chovate sobecky ve smyslu, ja muzu vse ale ostatni nemohou nic, ale i protizakonne. Diky vam podobnym prave zavadeji provideri, nejen eurotel, fup omezeni, aby prave vam alespon castecne zneprijemnili zivot, ale bohuzel na to doplaceji i jini uzivatele. Ale to vy si stejne ve sve egoisticke sobeckosti neuvedomujete, protoze si to NECHCETE uvedomit a pripustit. Ja,ja,ja jenom ja.......Pokud tak strasne nutne potrebujete mit gigabajty filmu a muziky, na ktere se stejne nikdy nepodivate, jedna se jen o jakysi pocit, ze jste neco extra,tak mate na trhu mnoho jinych moznosti pripojeni, i kdyz samozrejme drazsich. Zijeme v trzni demokracii, mate moznost volby a to moznost pomerne sirokou. A pokud jste podlehli nejakym svym falesnym pocitum, ze CDMA je best, protoze je neomezene, tak vezte, ze je skutecne neomezene ,ale v pohledu na mnozstvi stazenych dat, ale NE rychlost, ta neni nikde garantovana rychlost. V podminkach o rychlosti neni ani slovo a fup omezeni je pravem providera, aby zpristupnil svou sluzbu co nejvice uzivatelum, treba i na ukor tech, kteri vidi jen svuj prospech a omezuji a zneprijemnuji zivot jinym.....nelibi se vam to ? Mate sirokou nabidku jinych druhu pripojeni....A na ty zaloby pozor. U soudu neni pro Eurotel zadny problem prokazat, kam jste se kdy pripojovali a co jste stahovali......aby se pak ta zaloba neobratila proti vam......takze se uklidnete, budte radi, ze jste omezeni jen fupem a nez priste neco podepisete, poradne si prectete, co podepisujete. Rvat umi kazdy hnup,ale obcas je potreba pouzivat i mozek.
bluetake
Junior

Odeslat příspěvekod Lord Mystic 6. 4. 2005 11:03

bluetake píše:A na ty zaloby pozor. U soudu neni pro Eurotel zadny problem prokazat, kam jste se kdy pripojovali a co jste stahovali......aby se pak ta zaloba neobratila proti vam......takze se uklidnete, budte radi, ze jste omezeni jen fupem a nez priste neco podepisete, poradne si prectete, co podepisujete. Rvat umi kazdy hnup,ale obcas je potreba pouzivat i mozek.

Tak myslím že tohle bylo výstižné - hlavně ti co tu řvou - já tahám jen freeware a update linux distribucí :D :D :D
Lord Mystic
Junior

Odeslat příspěvekod star69 6. 4. 2005 13:33

Jak tak na to CDMA cumim, tak jsem rad ze jsem si ho nekoupil. Je to hruza, co si ten Eurotel dovoluje a nejvic prisli zkratka ti, co si to poridili v samym zacatku. Je mi vas uprimne fakt lito. Jeste, ze jsem si to tenkrat nevzal i kdyz sem o tom vazne uvazoval. Je to podraz. Ted momentalne vyuzivam GPRS a filmy + mp3 stahuju ve skole tam je 1GBit optikou a je to lepsi nez 20x CDMA.....Good Luck
star69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lord Mystic 6. 4. 2005 13:43

star69 píše:filmy + mp3 stahuju ve skole tam je 1GBit optikou a je to lepsi nez 20x CDMA.....Good Luck

Víš kdybych byl na jiném fóru a ne na mobilmania, tak bych o tobě napsal, že jsi opravdu dítě a navíc mdlého rozumu, když můžeš něco podobného napsat. To je jako kdybych psal, že jsi hroznej chudák, že jsi si koupil mercedes co může jezdit 250km/h, ale po našich cestách můžeš jen 180km/h a proto tě moc lituju že jsi vyhodil zbytečné prachy - to já lítam vrtulníkem a že bych to s tebou neměnil.

Prostě když nemám dostupné nic jiného tak jsem rád i za těch 200-600kbps. Kdybych si mohl pořídit cokoliv jiného, tak se nějakým cdma nezabývám a asi ani nikdo jiný...
Lord Mystic
Junior

Odeslat příspěvekod martexman 6. 4. 2005 14:15

je prevest smlouvu na nekoho jineho a pokud ma clovek moznost jit do ADSL od Tiscali (ADSL Premium)

Plky o tom ze vysokorychlostni net neni pro stahovani jsou k smichu prectete si clanky o tom jak v zahraci se pouziva vysokorychlostni Internet k prenosu TV vysilani dokonce ze i CT pripravuje vlastni TV vysilani pres ADSL ze se dokonce jedna s Eurotelem o zpristupneni portalu STARZONE uzivatelum CDMA a GPRS od Eurotelu....

Staci se podivat kam se ubira svet a je videt ze vase nazory patri nekam do roku 1995 vrate se do hrobu!!!

Nejhorsi je ze spousta tech antisosacu bude mit nebo ma potomky takze jim bude ty svoje totalitni plky mastit do hlavy :oops:
martexman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lord Mystic 6. 4. 2005 14:21

Nemyslím si, že by jsme dětem mastili do hlavi ať nesosají a vysokorychlostní internet nepoužívají naplno. Ale pokud chceš srovnávat západní evropu a nás, tak jsi vedle jak ta jedle - podívej se jen co "borce" nás vede kupředu - s tímhle přístupem politiků evropu v tomhle nedoženeme ani za sto let, nemluvě o dálném východu...
Lord Mystic
Junior

Odeslat příspěvekod d_Hemon 6. 4. 2005 14:24

Stačí si jen uvědomit možnosti technologie. Nemůžete chtít něco, co není technicky možné..
d_Hemon
Junior

Odeslat příspěvekod Ovo 6. 4. 2005 15:30

Srovnání s Německem.
Internet je o něco levnější. Obecně je omezení na data hodně používané, často i na čas připojení. Zpravidla se nezpomaluje síť, ale doplácí se za překročení limitu. Moc se nestahuje, neboť panuje obecný názor, že tyto sítě jsou monitorovány (policie na to má právo bez nutného souhlasu). Je větší strach z porušení zákona, protože policie funguje (u nás je policie úplatnou atrapou, zločince honit nepotřebuje - to je ale jiná kapitola).
Omezení typu FUP pro CDMA je zřejmě raritní, dejte vědět, jestli jste se s něčím podobným už setkali (hodinové limity pro určité druhy protokolů).

Jinak k těm možnostem technologie - to je samozřejmě výmluva. Jde o poměr počet uživatelů a kapacity, pokud to zvedám na jedné straně, měl bych zvedat i na druhé. A je jasné, že jedna strana Eurotelu peníze dává a druhá žere.
Ovo
Junior

Odeslat příspěvekod MegaMC(smazano) 6. 4. 2005 15:50

bluetake píše:Nechci se zastavat eurotelu ale vazeni narikajici, poskozeni a ***** "sosaci" - 1.) eurotel nabizi neomezeny internet ve smyslu, ze nejste omezeni MNOZSTVIM stazenych dat, nikoliv rychlosti. Ta je dana jednak kvalitou sognalu na danem miste a prave proto neni garantovana. A kdyz uz se ohanite tak zakony a pravem, k cemu potrebujete vetsinou prave to neomezene pripojeni ? 99% z vas k tomu, ze KRADETE na internetu programy, filmy a muziku, at uz z jakychkoliv zdroju. Pripada mi to, ze zlodej krici,ze mu jiny neumoznuje krast podle jeho predstav dost rychle.....Vam nepripada zakonne, ze vam nekdo omezuje rychlost (i kdyz rychlost nijak negarantuje), ale to, k cemu pripojeni vyuzivate je pro vas naprosto normalni....

Tak kde je ten neomezeny internet???Tech 30mb za hodinu ti prijde jako neomezeny??Chapes vubec smysl slova NEOMEZENY???Je uplne jedno,co chces stahovat,eurotel to vubec nemusi zajimat.At uz jsi poctivy clovek(ktery ma plat od 40000 a nahoru,ze si to vsechno muze koupit),nebo stahujes filmy a mp3.I kdybys chtel stahovat jen legalni veci,treba servis packy,freeware soft a hry atd,eurotel ti to neumozni.Laka lidi na klamavou reklamu,o to tady jde.Ten FUP pro p2p mi prislo jako docela rozumne reseni,ale ted i to errortelu nestaci!A nikdo to neresi,protoze zijem v CR(cti v pr****)
It IS gOOd daY tO DiE (c)Red Army Soldier
N3330=>N-Gage=>N6600=>N7610
Nokia RULLLZ
MegaMC(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod BooT 6. 4. 2005 15:59

MegaMC píše:Tak kde je ten neomezeny internet???Tech 30mb za hodinu ti prijde jako neomezeny??Chapes vubec smysl slova NEOMEZENY???(cti v pr****)

co tu tu placas? jakejch 30Mega?....zrovna dneska jsem to cely odpoledne testoval a je to 60MB/hodinu(neverim, ze to ma na kazde BTSce jinak, nebo mas tarif gigasosac a ti maj 30MB : ) ), nebo restart pripojeni. dyz chces tahat jak voteklej, tak si jen restartuj kazdejch stazenejch 59Mega spojeni a nevotravuj....stahovat tak si muzes kolik chces. kazdopadne myslim ze 120Mega/hodinu neni zrovna malo....cca 320kbit/s coz uz je broadband, tak tady nedelejte prosim vofuky. Nevim naco by normalnimu cloveku bylo pres 2.5GB dat denne? Pokud nejsi technicky antitalent tak si prectes jake jsou moznosti technologie a promitnes si do nich pocet uzivatelu a cenu jakou za pripojeni platis...vyjde ti, ze to nemuze byt tak, ze kazdej uzivatel dostane svych 1.5Mbitu...musi se to holt nejak rozumne rozdelit. Placou tu porad ti stejni a nastesti spokojenych je vetsina. Podivejte se na prumery na cdma.cz.....kolem 300kbit a to jeste za dob zacatku adsl ten merak vsichni poplivavali, ze si na nem chodej merit rychlost jen ti kerejm to jede pomalu. Lidi probudtese proboha!!

odkaz na testy:
http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtop ... 2&start=15
BooT
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka