Ahoj lidi,
jsem opět nemile překvapen, co vše se tu píše. Nechápu útoky vůči lidem, kteří stahují větší objemy dat než ostatní. Je to přeci každého věc co, jak a jak moc stahuje. Od toho internet koneckonců je. Pokud někdo chce riskovat konflikt se zákonem, stahováním nelegálního SW, autorskými a jinými zákony chráněná díla, je to opět jen jeho věc. Jedná se přeci o jinou otázku a to poskytování služby, která byla a je nějakým způsobem prezentována a v nesouladu s mediální prezentací ( veřejným příslibem ) provozována. Nikde jsem neviděl ani nečetl upozornění ze strany Eurotelu, že je tato služba nějakým způsobem omezena. Všude se přeci píše " Neomezené objemy dat ! " a pokud mi někdo sníží rychlost tak mě tím omezuje.
Teď odpověď těm, kteří tvrdí že kdo stahuje je zloděj. Já stahuji a posílám pravidelně ( denně ) velké objemy dat. Živí mne muzika ( třeba k filmům ) a kdo si myslí že se dnes muzikanti schází v garáži, aby sesmolili nějaký song, je na omylu. Vše se dnes řeší přez internet a každý sám doma přihraje k základu ten svůj podíl a pošle ostatním k odsouhlasení. Pochopitelně zároveň s tím běží čile korespondence a výsledkem je hotová skladba která se namíchá, přidají se vokály ( pokud jsou ) a je to. Pokud jsem napsal že posílám a stahuji velké objemy dat, mám tím namysli třeba i 1,5 GB denně. Jsem tedy sosač ( dle terminologie některých omezenců ) a nestydím se za to. Využívám P2P, popř. FTP a nevidím jinou možnost jak přenést třeba 800MB soubor ať již tam nebo zpět. Pokud by to šlo posílat mailem, nebo ICQ, udělali bychom to. Eurotel data Expres jsem si pořídil naprosto cíleně, protože pracuju ( a práce to nepochybně je ) kdekoliv, doma, na chatě, atd. Eurotel mne ale omezil v rozporu s tím co propaguje. Cítím se tedy podvedený a jsem připraven se za svá práva brát a hájit je. Pokud se najde někdo, kdo se chce připojit bude vítán. Vše již má na stole právník ( všichni ho znáte

) a uvítal by další smysluplné podněty. Ten problém je totiž v právním výkladu. Je to naprosto stejné, jako kdyby existoval jediný prodejce televizí který by byl zároveň jediným distributorem televizního signálu a prodal by vám televizi s tím, že se můžete dívat neomezeně jak dlouho chcete, ale oni by půlku dne nevysílali ...... Dívat se však můžete ....... i na černou obrazovku
Kdo chce, napište mi.