S REALITOU SE MUSÍ ČLOVĚK SMÍŘIT... Z ABSENCE REAKCÍ SOUDÍM, ŽE VĚTŠINĚ NESTOJÍ ZAVEDENÍ FUP_3 ZA ZMÍNKU...
DC JE PŘES DEN PRAKTICKY NEPOUŽITELNÉ...
Download přes DC přes den = 0 (limitace na cca 1kBps na součtu download streamů), v noci (od 01:00 do 09:00) 400-600 MB. V té době je podle mě provoz stále limitovaný, i když podle jiného algoritmu, který je přece jen mírnější. Za dané situace nemá smysl používat DC ani ve dne, ani v noci. Zkusil jsem použít různé socks5 na nestandardních portech se stejným výsledkem.
Jiné P2P sítě jsem nezkoušel, jestli někdo ano, dejte prosím vědět.
Samozřejmě to není až taková tragédie, ale jen značná otrava. Zase musím "oprášit" nepohodlné hledání na FTP, zase musím pracně navazovat kontakty. Jaký je výsledek? Pohodlné vyhledávání na DC, vykoupené relativně malým objemem stažených dat bude vystřídáno nepohodlným vyhledáváním na FTP, odměněné relativně velkým objemem stažených dat. Sosač je naštvaný kvůli nepohodlí a současně se zvýší traffic. Tak tedy proč? Kde zůstala logika?
Pokud to někoho zajímá, tak budu vděčný za věcné reakce na http://mobilforum.mobilmania.cz/posting ... eply&t=163 - nikoliv na téma zdali je stahování mravné, či nemravné, ale na téma JAK OBEJÍT NA DC FUP 3, JAKÉ P2P FUNGUJÍ, JAKÉ VLASTNOSTI MÁ FUP_3 A JAK JE ŘEŠENA...
V neposlední řadě by bylo zajímavé zjistit, zdali se jedná o celoplošné, nebo lokální nasazení FUP_3