Připojení v Chrovatsku

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jm.obluda 31. 7. 2005 16:35

Prosím o radu, pokud někdo můžete ... potřeboval bych se necelý týden pohybovat v Chorvatsku a mít přitom k dispozici připojení k netu pro vyřízení případných urgentních záležitostí. Nemůžu si ale dovolit utratit za to majlant (GPRS Roaming). Uvažuji o nějaké místní předplacence typu Data Nonstop apod. Nedaří se mi ale najít žádné info a to ani seznam chorvatských operátorů (možná to chce ještě pár hodin hledání) :/
Pokud máte někdo s tímto zkušenost nebo aspoň zmíněný seznam, budu moc rád. Díííky
jm.obluda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 31. 7. 2005 17:20

Chorvatske operatory najdete treba na strankach sveho operatora.
Uz jsem se, myslim, kdysi na to dival, nejaky nonstop nemaji.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 31. 7. 2005 17:45

Hmmm.... nejak takhle:
Pokud jsem na dovolene tak proste jsem na dovolene a nejaky internet me opravdu netrapi....
Navic v letoviscich jsou vsude net kavarny....
K mori se jedu koupat ne netovat...
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 31. 7. 2005 18:00

IcemanCZ: neragujte prosím na příspěvek jen proto, aby jste něco napsal.

Zakladatel diskuse nepotřebuje slyšet, že u moře se má koupat a ne surfovat po internetu.

Děkuji za pochopení.
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vlasta 10. 8. 2005 00:01

Moderátorovi: :pozor2 Ice byl v tématu, poradil Inet kavárny za pár šušňů, já si taky myslím, že si zadavatel dotazu, ale dovolenou neužije, když....
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod polda 10. 8. 2005 09:33

Nevím jak dnes,ale před 2 lety jsem přes TMO CZ v Chorvatsku GPRS stahoval za stejnou cenu jako doma.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jožka 10. 8. 2005 10:22

to vlasta: ale zadavatel ani nepíše, že to bude dovolená.. může tam jet třeba pracovně, tak nepotřebuje slyšet žádné narážky jak si užít dovolenou.
Jožka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fido+ 10. 8. 2005 23:27

Obdoba data nonstop v zahranici moc neni. To je takova ceska specialita. Ovsem hodne pomuze i mistni predplacenka s placenim za prenesena data. Porad je to radove levnejsi nez data v roamingu. Nevim jak zrovna Chorvatsko ale vetsinou je problem, ze v zahranici na predplacenkach gprs moc nefunguje a kdyz tak jenom wap. Na vsech ale funguje vytacene spojeni. I to se da v nouzi pouzit.
Fido+
Expert