Plná televize stupidních reklam o chytrých a ještě chytřejších a rychlých a ještě rychlejších sítích... o tom jak se z tabletu čučí na televizi "kdykoli a kdekoli"... BOHUŽEL realita je zcela jiná... ("klamavá reklama"????).
K dispozici je EDGE... a to téměř vždy když vyjedete za město (pozor ne po dálnici...) zkuste si obyčejnou vesnici... třeba 20 km od města a 5 km od nejbližší dálnice... a pozor nesmí to být "Ratměřice"

3G a 3,5G sitě už se v podstatě nestaví ... a LTE je ještě hodně daleko.
Minulý týden jsem se byl opět informovat na možnosti a ... NIC (jako obvykle) s tím rozdílem, že dosud se ke mně na prodejně operátora (jeden z "velké trojky") vždy chovali slušně a
tentokrát se mi (poprvé) dostalo arogance a poučení, že vlastně nemám nic chtít - že jsme pořád v ČR - že pokrývat kdejakou "vesničku" je neekonomické a nikdo mi neřekne jestli kdy bude nějaký lepší signál... jo a chcete to zrušit - tak si to zrušte.
STAČÍ... Pohár mé (několikaleté) trpělivosti přetekl....
taK jsem zavolal na infolinku a dal požadavek na zrušení - a ejhle ono to sice zrušit půjde, ale až za 6 týdnů... takže do té doby budu platit jako bych kvalitní služby dostával (a to ještě pomíjím skutečnost, že ty služby jsou u nás stále neuvěřitelně předražené).
Vážení operátoři jděte do ********
![]:-< ]:-<](./images/smilies/16.gif)