minuly tyzden, ale napisal som im priamo cez ich stranky. na predajni som zatial ani nebol.
co tomu predchazalo:
Vazeny pan *****,
dakujeme za prejaveny zaujem o nase sluzby.
V predmetnej zalezitosti som poziadal o konzultaciu reklamacne oddelenie. Akonahle budem mat k dispozicii vyjadrenie, budem Vas kontaktovat.
V pripade otazok nas mozete kedykolvek kontaktovat e-mailom na adrese
595@orange.sk alebo telefonicky zavolanim na Zakaznicku linku 595 (0905 595 595), ktorej operatori su Vam k dispozicii 24 hodin denne.
S pozdravom
Radoslav B****
CS B2B TECHNICAL SUPPORT REPRESENTATIVE
Orange Slovensko, a. s.
http://www.orange.sk
----- Original Message -----
From: ******@gmail.com
To:
info@orange.sk
Sent: 30.11.2007 15:18
Subject: zakaznicka linka 905 - otazka
Dobry den,
zmluvne som sa vo Vasej firme zaviazal k uzivaniu 3G SIM karty c. zmluvy ******** mobilny Orange internet. Pri tejto prilezitosti som zakupil za akciovu cenu aj 3G Gold expressnu kartu, ktora vsak ako zistujem v internetovych diskusiach nie je kompatibilna s novymi typmi notebookov Fujitsu Siemens, HP a dalsich. Je to aj moj pripad, pricom som vlastnikom Fujitsu SIemens Amilo Xi2428. Kontaktoval som koli tomu aj helpdesk Fujitsu SIemens, kde mi bolo povedane ze problem je v karte a jej kompatibilite resp. ovladacoch a doporucili mi obratit sa na predajcu karty, cize na Vas. Nez navstivim Vasu pobocku v mojom meste, rad by som vedel ake su moje sance na vymenu (pripadne dalsie riesenia, pricom od zmluvy nechcem odstupit, ziadam len ine zariadenie a som ochotny alikvotnu ciastku priplatit) tejto pre mna nepouzitelnej karty , pricom chyba nie je na mojej strane, pretoze o nekompatibilite ma nikto neinformoval. Predavajucej som pritom priamo oznamil typ mojeho NB a dokonca sme pre istotu pozreli jeho parametre na strankach fujitsu siemens pricom dotycna skonstatovala, ze NB splna vsetky podmienky.
forum, kde sa na tu istu nefunkcnost stazuju dalsi uzivatelia:
http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.php?p=528753
Dufam vo Vasu skoru odpoved na moj mail ******@gmail.com
S pozdravom
este pridam vyjadrenie fujitsu siemens,kde som im tiez poslal link na tuto diskusiu:
Dobrý den,
z diskuse vyplývá, že problém bude pravděpodobně na straně výrobce karty . Ovladače mají pravděpodobně problém s kompatibilitou s novou intelovskou čipovou sadou 965 (SantaRosa). Tento dotaz by měl být tedy spíše směřován na dodavatele a výrobce karty.