Online hry - informace o tom jak to jede

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hadrbaba 2. 4. 2005 18:41

Sem každej háztejte informace jak vám běhají online hry

Já hraju MMORPGH

Ultima Online - v pohodě, jen lokace kde je hodně lidí lagy (způsobeno na 80 % serverm)
World of Warcraft - tady jsem ještě nezažil, že by se to sekalo, tadyta hra se dá totiž hrát bez problému i s vytáčeným internetem :)

Teď je na vás říct jak vám běhají RTS, nebo hry typu CS, RTWC
Ultima Online & World of Warcraft Rulezzz
hadrbaba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gertas 2. 4. 2005 20:06

Mno... RTS běhají asi jako jediné v pohodě... Akční hry typu CS jsou horší, protože i když průměrnou rychlost připojení mám 1 Mbps, pingy jsou okolo 200-300, což hru celkem zalaguje, ale dá se to hrát... MMORPGy jsou pěkně lagované, ale teď mám objednaný WoW a jak znám Blizzard, tak by to mělo jít i na tom nejstarším modemu :)
Gertas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mat 2. 4. 2005 23:04

no ja hraju akorat Soldat, a v tom mam pingy 100-150 coz je v pohode , hra je naprosto nenarocna. CoD je uz horsi, i pri pouziti Antilageru to nestaci. Tady mam pingy tak okolo 200 a to je dost. Kdyz mi na pul sekundy nekdo posto ji tak ho i zabiju
mat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FiNCh 5. 4. 2005 12:08

No nebudete mi to asi verit, ale o vikendu jsem meli u znameho takovou mensi lanparty ve 4 lidech a 4 pocitacich a ja nasdilel cdma pro 2 lidi. tzn. 1+2 Zkouseli jsme hrat vsichni 3 najednou UnrealTournament na ParbaChello Serveru a az na docela dost lagu se to hrat dalo.
Nekecam, nejaky divny ne? Lokalita: Prachatice, JC ,signal 65%
FiNCh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gryfin 12. 4. 2005 19:26

mat píše:no ja hraju akorat Soldat, a v tom mam pingy 100-150 coz je v pohode , hra je naprosto nenarocna. CoD je uz horsi, i pri pouziti Antilageru to nestaci. Tady mam pingy tak okolo 200 a to je dost. Kdyz mi na pul sekundy nekdo posto ji tak ho i zabiju

Ahoj. Co jeto antilager? je to nejakej extra program? da se to nekde stahnout??? dik za informaci
Gryfin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FiNCh 14. 4. 2005 15:41

Gryfin píše:Co jeto antilager?

http://www.google.cz :arrow: Call Of Duty Antilager
FiNCh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cinique 24. 5. 2005 13:08

Muze mi nekdo z hracu poskytnout nejake cerstvejsi informace, jak jste na tom s pingama?
Ja jsem jeste pred tydnem hrala CS s pingem kolem 150, coz se dalo. Ale tak zhruba od patku 20.5. se mi pingy zvedly a ted se jen malokdy dostanu pod 300, coz se uz temer neda hrat.

Souvisi to nejak s tim novym FUP, co se ted rozjel? Nebo je to jen muj lokalni problem?

Dejte vedet, jak jste na tom, pls.
cinique
Junior

Odeslat příspěvekod Strider (novy) 23. 10. 2005 19:11

cinique píše:Muze mi nekdo z hracu poskytnout nejake cerstvejsi informace, jak jste na tom s pingama?
Ja jsem jeste pred tydnem hrala CS s pingem kolem 150, coz se dalo. Ale tak zhruba od patku 20.5. se mi pingy zvedly a ted se jen malokdy dostanu pod 300, coz se uz temer neda hrat.

Souvisi to nejak s tim novym FUP, co se ted rozjel? Nebo je to jen muj lokalni problem?

Dejte vedet, jak jste na tom, pls.

Jsem na tom podobně,hraju Anarchy Online a tam to běží v cajku,ale CounterStrike nepustím-laguje jak blázen :-(
Strider (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bitskull 13. 3. 2006 08:41

Nevite nekdo jak beha Starcraft?
Playstation 3, Nintendo Wii, Phenom II X3 720BE + Radeon 4850
bitskull
Junior