O2 Active nově zdarma!

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Snekac 3. 11. 2007 19:23

No zjistil jsem to pote, co mi prislo vyuctovani za pripojeni... Jak dlouho to bude za prachy nevim, chce to tam volat.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jirka_2 3. 11. 2007 19:54

Snekac píše:No zjistil jsem to pote, co mi prislo vyuctovani za pripojeni... Jak dlouho to bude za prachy nevim, chce to tam volat.

Jako firemní zákazníci si můžeme průběžně kontrolovat stav účtu pomocí SMS "stav uctu" na čísle 999222. Z roční zkušenosti vím, že částka se aktualizovala maximálně do 2 hodin (samozřejmě kromě roamingu). Včera jsem to na WAPu pořádně roztočil a doposud se neobjevila ani koruna navíc. Jirka
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 3. 11. 2007 20:10

Mě přibylo tam 15 Kč jako položka nezahrnutá v paušálu tak uvidíme fakturu.
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod jannk 3. 11. 2007 21:51

hlavne nechapu ze by mely byt zdarma i odkazy mimo o2active.cz - treba ze sportu se clovek velmi rychle dostane na wap.idnes.cz ... a nechce se mi verit, ze bude zadarmo ...
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod Najja 3. 11. 2007 21:59

To se mi taky nechce věřit... Ale bylo by to krásný, ne? :D

Prosím, prosím... Outůťáci, dejte nám WAP úplně zdarma... :D
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Junior

Odeslat příspěvekod zadrvo 3. 11. 2007 22:11

Jirka_2 píše:
Snekac píše:No zjistil jsem to pote, co mi prislo vyuctovani za pripojeni... Jak dlouho to bude za prachy nevim, chce to tam volat.

Jako firemní zákazníci si můžeme průběžně kontrolovat stav účtu pomocí SMS "stav uctu" na čísle 999222. Z roční zkušenosti vím, že částka se aktualizovala maximálně do 2 hodin (samozřejmě kromě roamingu). Včera jsem to na WAPu pořádně roztočil a doposud se neobjevila ani koruna navíc. Jirkab/quote]

A v jakym tvaru je ta SMS?To ti jako zkontrouluje v průběhu měsíce kolik máš teď kč na faktuře?Je ta SMS zdarma?Bylo by dost tobrý kdyby ti ot napsalo kolik ti zbývá volných minut a sms atd. Nebo kdyby měli paušální zákazníci nějaký rozhraní na netu a tam by byla taková elektronická faktura no nevim jen tak mimo.No právě sem zase u O2 oni ti napíšou super zprávy zdarma ale že se ty zprávy nacházej na wap.idnes.cz 0,70 kč=1KB tak to už ti neřeknou.
Z.A.D.R.V.O
zadrvo
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka_2 3. 11. 2007 23:12

zadrvo píše:
Jirka_2 píše:

Jako firemní zákazníci si můžeme průběžně kontrolovat stav účtu pomocí SMS "stav uctu" na čísle 999222. Z roční zkušenosti vím, že částka se aktualizovala maximálně do 2 hodin (samozřejmě kromě roamingu). Včera jsem to na WAPu pořádně roztočil a doposud se neobjevila ani koruna navíc. Jirkab/quote]
A v jakym tvaru je ta SMS?To ti jako zkontrouluje v průběhu měsíce kolik máš teď kč na faktuře?Je ta SMS zdarma?Bylo by dost tobrý kdyby ti ot napsalo kolik ti zbývá volných minut a sms atd. Nebo kdyby měli paušální zákazníci nějaký rozhraní na netu a tam by byla taková elektronická faktura no nevim jen tak mimo.No právě sem zase u O2 oni ti napíšou super zprávy zdarma ale že se ty zprávy nacházej na wap.idnes.cz 0,70 kč=1KB tak to už ti neřeknou.7/quote]

Kdybys četl můj příspěvek pořádně, tak se dovíš i tvar SMS. V odpovědi je informace o službách, která nejsou pokryty v základním tarifu. V mém případě nyní: Zbyvajici volne minuty/SMS: 228/44. orientacni cena za poskytnute sluzby je 0,00 kc bez DPH. My mame tuto SMS zdarma, ale netvrdim, ze to plati pro vsechny zakazniky. (SIM karty počítáme na stovky) Jirka
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 4. 11. 2007 12:00

Tak to je fakt bomba, to se O2 dost polepšil. Snad to tak opravdu zůstane.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 4. 11. 2007 15:29

jannk: Zdarma mohou být klidně stránky idnes, jde o to, jak to mají nastavené.
Je to běžné, stačí aby O2 do sytému zahrnul jaký stránky budou bezplatné a je to. Klidně tam můžou tam stránky úplně cizí.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 4. 11. 2007 15:54

ted jsem volal na *11 a je to bohuzel jak jsem se obaval - dokud jsem na portalu o2active, tak je to zdarma, pokud me odkaz odvede nekde jinak , tak platim. Bohuzel odkazy nejsou nijak oznacene, takze pred kliknutim nejde poznat, jestli budu pokracovat bezplatne nebo zaplatim .... coz povazuji za dost nechutne, ale podle *11 "s tim nic nejde delat, leda ze bych to potom nekde reklamoval". na to jim kaslu, proste o2active ani nadale nebudu pouzivat ... (nicmene mi to prijde jako zajimave tema pro nejakeho z redaktoru MM :-) )

(i kdyz uprimne receno - operatorka prilis o zdarmavmobilu.o2active.cz nevedela ... :-)
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 4. 11. 2007 16:03

ale mají na webu jasně daný zdarma idnes, idos a podobný tak to je pak klamání zákazníků.
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod jannk 4. 11. 2007 16:06

no treba to zadarmo je - ja to bohuzel nepoznam, protoze fakturu dostanu az za mesic a navic zrejme nejake penize za wap (za jine sluzby) utratim i tak ...
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod fogele 4. 11. 2007 16:20

JÁ MÁM ZKUŠENOST TROCHU TRPKOU I KDYŽ JE TO SUPER AKCE OD O2. VČERA JSEM BYL NA O2 AKTIVE A NAČETLO MI TO PENÍZE, OPERÁTOR SE OMLOUVAL S TÍM ŽE MAJ PORUCHU A PENÍZE MI VRÁTILI. DNES SE TO OPAKOVALO A NIC JSEM NEVYHÁDAL...... NAPOJÍM SE PŘÍMO NA O2ACTIVE A KDYŽ BYCH MĚL JÍT NA PLACENÉ ODKAZY A STRÁNKY TAK MĚ TO MÁ UPOZORNIT. NIC TAKOVÉHO SE NESTALO A PŘECE MĚ TO STÁLO KOLEM 10KČ. BYL JSEM NA POČASÍ A ZKOUŠEL CHAT. NEVÍM KDE JE CHYBA ALE BUĎ JE TO NEPŘEHLEDNÉ A NEBO DĚLÁM CHYBU JÁ A NEBO JE TO STARÁ DOBRÁ MLŽIVÁ PRAXE EUROTELU......... TAK FAKT NEVÍM I KDYŽ O2ACTIVE JE DOBRÝ ZÁMĚR.
fogele
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Najja 4. 11. 2007 16:45

jannk píše:no treba to zadarmo je - ja to bohuzel nepoznam, protoze fakturu dostanu az za mesic a navic zrejme nejake penize za wap (za jine sluzby) utratim i tak ...
To jsem na tom stejně... :hm

jannk: Tak ale jestli je to takhle, tak to je fakt nechutný... Asi si dojdu do prodejny, nasadím kamennou tvář, která mi vždycky pomůže a neodbytný tón v hlase vždycky přesvědčí operátora / prodejce, aby se mi podmanil... A prostě to z nich vyrazim...

Njn, přesvědčit holku z Amaxu, že Siemens C62 nemá javu mi ani tak práci nedalo... 8) :lol: :nenapadne
// Aby to někdo špatně nepochopil - on javu fakt nemá, ale ona říkala, že ji nemá a já ji máchala časopisem před obličejem a přemlouvala, že takovej telefon nechci. Tak mi ho vyměnili za C60.
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 4. 11. 2007 17:02

Dle ukazek Sluzeb v mobilu (Zpravy, Doprava, Pocasi, Jizdni rady, Vyhledavac, Katalog firem, Chat, E-mail, Mapy, Program kin, Program TV, Slovnik, Inzerce) by to melo byt opravdu ZDARMA ! U vsech je to napsano, to ze smeruji jinam, je jina vec.
Nedovedu si predstavit, ze by u techto sluzeb napsali ZDARMA a odkaz byl zpoplatneny...
Kazdopadne je to prekvapivy posun ze strany O2 a uvidi se nasledujici mesic, jak bude O2 tyto sluzby opravdu uctovat !

http://zdarmavmobilu.o2active.cz/jizdni-rady.html
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka