Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Snekac píše:No zjistil jsem to pote, co mi prislo vyuctovani za pripojeni... Jak dlouho to bude za prachy nevim, chce to tam volat.
Jirka_2 píše:Snekac píše:No zjistil jsem to pote, co mi prislo vyuctovani za pripojeni... Jak dlouho to bude za prachy nevim, chce to tam volat.
Jako firemní zákazníci si můžeme průběžně kontrolovat stav účtu pomocí SMS "stav uctu" na čísle 999222. Z roční zkušenosti vím, že částka se aktualizovala maximálně do 2 hodin (samozřejmě kromě roamingu). Včera jsem to na WAPu pořádně roztočil a doposud se neobjevila ani koruna navíc. Jirkab/quote]
zadrvo píše:Jirka_2 píše:Snekac píše:No zjistil jsem to pote, co mi prislo vyuctovani za pripojeni... Jak dlouho to bude za prachy nevim, chce to tam volat.
Jako firemní zákazníci si můžeme průběžně kontrolovat stav účtu pomocí SMS "stav uctu" na čísle 999222. Z roční zkušenosti vím, že částka se aktualizovala maximálně do 2 hodin (samozřejmě kromě roamingu). Včera jsem to na WAPu pořádně roztočil a doposud se neobjevila ani koruna navíc. Jirkab/quote]
A v jakym tvaru je ta SMS?To ti jako zkontrouluje v průběhu měsíce kolik máš teď kč na faktuře?Je ta SMS zdarma?Bylo by dost tobrý kdyby ti ot napsalo kolik ti zbývá volných minut a sms atd. Nebo kdyby měli paušální zákazníci nějaký rozhraní na netu a tam by byla taková elektronická faktura no nevim jen tak mimo.No právě sem zase u O2 oni ti napíšou super zprávy zdarma ale že se ty zprávy nacházej na wap.idnes.cz 0,70 kč=1KB tak to už ti neřeknou.7/quote]
To jsem na tom stejně...jannk píše:no treba to zadarmo je - ja to bohuzel nepoznam, protoze fakturu dostanu az za mesic a navic zrejme nejake penize za wap (za jine sluzby) utratim i tak ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků