O2 Active nově zdarma!

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jannk 4. 11. 2007 17:11

no fakt, ze na *11 nebyvaji vzdy uplne dokonale informovani ... chtelo by to se dovolat k jine operatorce (ta minula mi tohle bezpecne potvrdila a urcite vedela na co se ptam)
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 4. 11. 2007 23:11

Tak, po hovoru se zaškolenym operátorem jsem přidávám názor a to je to, že z O2 se nedá dostat na placené stránky bez nějakýho předchozího upozornění. Takže jedině dolárek, jinak pořád zdarma..
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 4. 11. 2007 23:16

coz by znamenalo, ze zadarmo jsou treba i on-line sportovni prenosy na wap.idnes.cz - coz by byla frajerina :-)
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod Thomyy 4. 11. 2007 23:54

2 Szapet: Tak to jsem taky zvědavej. Používám ho od počátku opravdu každý den (Mejl, jizdní řády, zkoušel jsem i XChat.cz, tak uvidím) 15. mi končí zúčtovací období, tak pak napíšu, jak jsem dopadl... :lol:
SE KW800i, Samsung i900 Omnia -> O2
N1600 -> VF
Thomyy
Junior

Odeslat příspěvekod jannk 5. 11. 2007 10:04

Thomyy: a pokud by to nevyslo, tak Home Credit/Provident Financial/a podobne organizace dneska davaji pujcku uz kdekomu :-))
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod Najja 5. 11. 2007 15:14

Tak ale pokud by byl i xchat zdarma, bylo by to bombastický... Když se budu nudit na zastávce autobusu - půjdu na xchat. :P Ale zdá se mi zvláštní, že O2 O2 Active nepropagocalo v TV - jako je to jejich zvykm. Všechno propagovat...
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Junior

Odeslat příspěvekod jannk 5. 11. 2007 15:37

O2 (ale i jini) takove veci (zejmena, kdyz jsou trvale) propaguji az po case - nemala cast lidi si to stejne najde, ti jim vychytaji pripadne chybky, jim to umozni lepe odhadnout zvysene zateze systemu apod. Tj tohle jako zvlastni nevidim ... ale xchat zdarma by byl opravdu revolucni (zpravy nikdo porad dokola cist nebude, chat ale v pohode:) )
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod garfi 5. 11. 2007 16:46

Vyhledal jsem vlakové info a několikrát prošel menu. Okradli mne o 140Kč a zablokovali služby. Na operátora nelza dovolat a v pardubické prodejně bal takový expert, že mne přesvědčoval, že se za o2active platí jako dříve a že musím mít telefon nastaven na CSD. Tak co je nového a co je zdarma? Napsal jsem mail na Telefonicu a čekám na jistě blbou odpověď. Takže: Zanech všech nadějí kdož vstupuješ! (Do o2)
garfi
Junior

Odeslat příspěvekod gremlins 5. 11. 2007 17:09

Ja O2.active neresim.Muzu se na WAP vykaslat.Mam tarif INDIVIDUAL za 178kc (bez balicku!!!) takze jsem si priplatil dalsich +178kc a mam za 356kć=20MB!!! na surfovani po internetu v mobilu.Tech 20MB mi bohate staci.Brouzdam v OPERE kde najdu vse!! + SMS posilam pres OSKARKA a jine spolecnosti na vsechny operatory + chatuji pres JIMM atd. Jo a v OPERE mam zalozky na KINA,MHD,VLAKY,AUTOBUSY,TV PROGRAM,TELETEXT,POCASI a plno jinych zalozek. pozn.Podotykam ze skoro vubec nevolam (asi 5min mesicne,ani to ne) Volani me nebavi,je to divne ale je to tak.
gremlins
Junior

Odeslat příspěvekod zadrvo 5. 11. 2007 18:27

Ale mail centrum a xchat je úplně zdarma žádné datové přenosy?A je lepší prohlížet O2 Active v Opeře Mini nebo v zákl. prohlížeci 6300?
Z.A.D.R.V.O
zadrvo
Junior

Odeslat příspěvekod ANFI 5. 11. 2007 19:37

Nejstrašnější na tom všem je, že O2 něco vypustí a to "něco" je buď poloprodukt anebo informování široké veřejnosti je natolik ubohé, že se v tom ani čert nevyzná. Tak kruciš buď je pravda "A" nebo "B" ale ti umělci si vymejšlejí ještě "C" a taky "D", případně "iks s háčkem" nebo jiný nesmysl. Kdo tam zas dřepí v marketingu-že TOHLE dopustí?! Kolik titulů MBA má? Kde jsou ty časy kdy Eurotel měl OPRAVDU vlastní callcentrum s lidmi kteří věděli o čem je řeč.... Dnes to funguje tak, že callcentrum provozuje kdekdo v garáži a shání kšefty pro kdekoho. A zákaznická podpora pro O2 je lukrativní, proto se o ten kšeft "callcentra" přetahují. V těchto pseudoodborných callcentrech sedí zpravidla "němá tvář" za minimální plat a chudák klient svým zavoláním na "zákaznickou linku" provozuje loterii se značně nejistým výsledkem. Je to žalostné - a pomyšlení že O2 takhle riskuje před Vánocemi, že nevídaně nakrkne spoustu lidí, by mělo někoho v tom jejich tobogánu stát židli. Já bych uvítal aby je někdo z Mobilmánie patřičně vymáchal a z někoho od O2 vyrazil fundované vyjádření KDO je za tenhle stav zodpovědný a CO s tím hodlají udělat. Kde to jsme - aby lidi ZKOUŠELI jak to vlastně je a aby dostávali odpovědi ve stylu "co dveře, to názor"... Za tohle by měl tvůrce tohohle zmatku do smrti už jen prát mucholapky... :oboze
ANFI
Junior

Odeslat příspěvekod zadrvo 5. 11. 2007 19:44

ANFI píše:Nejstrašnější na tom všem je, že O2 něco vypustí a to "něco" je buď poloprodukt anebo informování široké veřejnosti je natolik ubohé, že se v tom ani čert nevyzná. Tak kruciš buď je pravda "A" nebo "B" ale ti umělci si vymejšlejí ještě "C" a taky "D", případně "iks s háčkem" nebo jiný nesmysl. Kdo tam zas dřepí v marketingu-že TOHLE dopustí?! Kolik titulů MBA má? Kde jsou ty časy kdy Eurotel měl OPRAVDU vlastní callcentrum s lidmi kteří věděli o čem je řeč.... Dnes to funguje tak, že callcentrum provozuje kdekdo v garáži a shání kšefty pro kdekoho. A zákaznická podpora pro O2 je lukrativní, proto se o ten kšeft "callcentra" přetahují. V těchto pseudoodborných callcentrech sedí zpravidla "němá tvář" za minimální plat a chudák klient svým zavoláním na "zákaznickou linku" provozuje loterii se značně nejistým výsledkem. Je to žalostné - a pomyšlení že O2 takhle riskuje před Vánocemi, že nevídaně nakrkne spoustu lidí, by mělo někoho v tom jejich tobogánu stát židli. Já bych uvítal aby je někdo z Mobilmánie patřičně vymáchal a z někoho od O2 vyrazil fundované vyjádření KDO je za tenhle stav zodpovědný a CO s tím hodlají udělat. Kde to jsme - aby lidi ZKOUŠELI jak to vlastně je a aby dostávali odpovědi ve stylu "co dveře, to názor"... Za tohle by měl tvůrce tohohle zmatku do smrti už jen prát mucholapky... :oboze
Z.A.D.R.V.O
zadrvo
Junior

Odeslat příspěvekod gremlins 5. 11. 2007 20:12

Proc by to delali?Vzdyt si tim trochu vydelaji. :)
gremlins
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 5. 11. 2007 20:14

Nejvic sem se smal u podminek kde maji: Zadne skryte hacky! :-) :-) Uz to bylo podezrele.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zadrvo 5. 11. 2007 22:16

gremlins píše:Proc by to delali?Vzdyt si tim trochu vydelaji. :)

Ty si snad rád že za něco musíš platit?A to ještě takovou trapnou částku 0,70KČ za 1/KB?Tak to si borec :tleskani :hm
Z.A.D.R.V.O
zadrvo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka