O2 Active nově zdarma!

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod X-Brace 31. 5. 2008 15:58

Ano blokuje
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod Thomyy 2. 6. 2009 23:32

Tak jim to dlouho nevydrželo :-( Dneska jsem se připojil a vyjela na mě nová úvodní obrazovka. Tak jsem si říkal hurá, konečně to trochu poupravili. Ano, poupravili, ale tak, že nyní už NENÍ zdarma vše, co se O2 Active nachází. Zdarma je jen to, co má "nálepku" O2. Naštěstí zůstaly mejly (Centrum.cz), jízdní řády, tv program...

Nejdřív problémy s nasazováním systému poté dvouleté MMP bez zlevnění telefonů a nyní tohle??
To je asi poslední kapka.

Tak už o tom vyšla i bleskovka zde
SE KW800i, Samsung i900 Omnia -> O2
N1600 -> VF
Thomyy
Junior

Odeslat příspěvekod pesos1 9. 6. 2009 20:10

zase změna k horšímu kua. denně jsem několikrát chodil na teletext kvůli výsledkům a vše bylo zdarma. no a teď neni teletext už vůbec, ani zpoplatněnej. aspoň já ho nemůžu najít a na infolince ví kulový.... co vy, nevíte něco??? kde je a jestli je z poplatněn?
pesos1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Well-being 18. 6. 2009 14:13

Nějak nemohu v nabídce O2 Active (při mobilním připojení) najít odkaz na e-mail Centrum.cz který byl zdarma a zřetelný už na základní stránce při otevření O2 Active.
Jsem slepý nebo nevidím ;-)
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 7. 7. 2009 21:35

Těšil jsem se jak budu na E51 zase používat bezstarostně O2 Active ale asi na to kašlu....hlídat každý odkaz jestli má nálepku (je jich už jen pár) a je bezplatný určitě nebudu.Když náhodou kliknu jinam nedoplatím se za stažené kb.Mažu veškeré profily z telefonu a záložky.To už je snad lepší přímo mobiolní internet s týdenním paušálem než tohle.Hlavně že O2 hlásalo O2 Active navždy zdarma....cha.
http://www.mobilmania.cz/clanky/o2-meni ... fault.aspx

Časem možná aktivuji tohle ceny jsou celkem schopné ale nevím....přes den moc času není a internet doma na 22" ce je přece jen lepší.....škoda toho O2 Active na pár zpráv to bylo fajn.
viewtopic.php?f=17&t=1040602
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Michal P 8. 7. 2009 07:30

Ježišmarjá snad slůvku "navždy" z úst jakýchkoliv obchodníků nevěříš...
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 1. 8. 2009 23:17

Tak už je to tady. O2 pěkně v tichosti zrušil bezplatné připojení na mobilní email na Centrum.cz, které ještě někdy před cca měsícem fungovalo v rámci O2 Active. Pokud jste tuto bezplanou službu využívali, nyní už je zpoplatněna.
Takže děkuji ti milý operátore O2 a tímto s tebou končím :-P
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod redfox1 19. 3. 2010 19:13

Kdo jste byli zvyklí sufrovat po portálu aktualne.cz pres O2 Active, tato služba již není zdarma. Dokonce chybí i upozornění, že jde o zpoplatněnou službu, když na server přejdete. Zřejmě zrušili jakákoliv upozorňování na placený obsah, i když tvrdili opak.
Já takhle dnes přišel o 60 korun... a O2 ať klidně přichází o další klienty..
redfox1
Junior

Odeslat příspěvekod jannk 4. 4. 2010 11:38

sice hodne omezili bezplatny obsah, ale mi se upozornovani o prechodu do placene casti porad objevuje ...
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod bart.osek 3. 5. 2010 16:28

Mohu jen potvrdit placene aktualne.cz (celkem me to zatim stalo cca 900,- bez DPH, takze se s centrem pece o zakazniky o tuto castku uz asi mesic hadam). Upozorneni na prechod na placeny obsah na mem telefonu zadne (Nokia 5800XM - s60v5). Je mozne, ze neco na O2active je jeste zdarma (jizdni rady, mail na centru), ja uz tomu ale neverim a vazne premyslim o zmene operatora, protoze prozatimni zamitave odpovedi jejich reklamacniho oddeleni jsou mi zatim k smichu. Jsem velmi zvedav, jak cela vec dopadne... Zcela jiste je placney server super.cz (na mem pristroji taktez zadne upozorneni a ohaneli se tim v jednom vyjadreni k reklamaci). Take je krasne to, ze nejsou povinni zakaznika informovat o tom, jake stranky udajne navstivil a za co mu tedy penize nauctovali. Taky se mi zda podivne, ze by tak malo lidi melo problemy s jejich sluzbami "ZDARMA" na portalu o2active.
bart.osek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Millhaus 4. 5. 2010 16:45

neboj me se to taky stalo,a memu kolegovi v praci taky takze reklamace,rekni ze to posles na ctu a na cerne ovce v ct,jsou to darebaci myslim ze udelali pekny smecko s tim active
sunny side up
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 4. 5. 2010 17:37

redfox1, bart.osek, Millhaus : Taková špinavost by si zasloužila alespoň bleskovku, klidně jste mi o tom mohli napsat na e-mail a já bych to napsal a vydal na titulce MM. Říkal mi to i bývalý spolužák, že se mu na faktuře objevilo 400 Kč za data a on nemá tušení za co... Takže teď už je to jasné, jelikož jediné co dělal je právě pročítání těch zpráv...
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Millhaus 4. 5. 2010 19:50

mam 3 cisla O2 3krat tip relax,na jednom ty odkazy nefunguji a na obou jo,mozna je to tim,ze na tom jednom je to tim, ze jsem tam mel internet v mobilu a ten jsem pak zrusil,tak jsem testoval byl nauctovan wap cca 48,-kc nechteli to vratit ale nakonec to vratili mam korespondenci tak to dam nejak do kupy jsou to opravdu pekny mrchy.
u toho kamarada rok cte zpravy na aktualne,a vzdycky mu to rikalo"TATO STRANKA JE ZDARMA"
a najednou zadna zprava rika mi to ani,ze vstupuje na placenou stranku,rikam mu at to radeji vypne a pocka na fakturu a taky ze jo nauctovano 11bloku asi 220,-
nekde jsem zjistil bokem tady na mobilmanii i u operatora ze je spoplatnen,ale na oficialnich strankach nic-------)brutus jsme prece v cechach
sunny side up
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 4. 5. 2010 21:06

Tak jsem na to koukal (raději v PC) a mají tam info že skutečně upozorní.
Přílohy
wap.PNG
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Cheetah007 5. 5. 2010 00:03

upozorní potvrzuji a dostatečně zřetelně navíc nabídne ze tří možností Pojkračovat když máte IVM,vrátit se zpět na Active nebo pokračovat a platit drahá data....omylem to určitě nikdo neodklikne.
Cheetah007

Předchozí stránka