O2 Active nově zdarma!

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AgentSvr 5. 11. 2007 23:22

zadrvo: Ehmmm, 0,30kč /1kB ... oprava
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Davidbenis 6. 11. 2007 00:29

Tak po velkem vikendovem testovani O2 Active jsem dopadnul tako.Vse celkem fungovalo paradne a melo byt zdarma,o tom ze vstupujete na placeny obsah se dozvite a musite se tim prokliknout jinak vse "zdarma"
Tu je kamen urazu nahodil jsem Go kartu a jel.Po zadani kodu *104*1# vas kredit bla bla bla je .......zbyva douctovat 18.30 Kc.Volal jsem ihned na infolinku za co to mam ona rikala ze za GPRS wap ostatni.ja rozlobene ji rikal ze jsem neopoustel stranky O2 Active.Chvili se odhlasila a pak mi zdelila ze wap ostatni byl smerovany na domovske stranky meho telefonu,kredit mi vratili a rikali ze tam maji chybu at to zatim nepouzivam.Jinak myslim si ze vim kde je problem O2 Activ je sice zdarma ale telefon jak se pripojuje na wap tak obcas si overuje neco na svych jinych strankach a O2 to uctuje jako wap ostatni.Jeste mi operatorka rikala ze to jsou po celou dobu pripojeni 1-2 kb dat.prenosy.Zkouseno se SonyEricssonem a Siemensem.
Ale ubezpecili me ze na odstraneni se pracuje.Pausaly se vetsinou nedozvi ale predplacenkari co wapujou na O2 Active at kontrolujou po kazde relaci jestli jim po zadani kodu *104*1# naskakuje castka zbyva douctovat....
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod jannk 6. 11. 2007 09:36

Davidbenis: moc nechapu - co to znamena "wap ostatni byl smerovany na domovske stranky meho telefonu" ??
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 6. 11. 2007 09:44

jannk píše:Davidbenis: moc nechapu - co to znamena "wap ostatni byl smerovany na domovske stranky meho telefonu" ??

Některý telefony, především smartphony to dělají, že při připojení telefonu na net vyšlou někam na domovský server výrobce nějaký bajtík, příp. to může poslat i nějaká spuštěná aplikace v pozadí (dotaz na aktualizaci apod.)
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Davidbenis 6. 11. 2007 09:57

Ano presne tak,jak tady napsal.Konkretne mi to dela SonyEricsson k600i a siemens CX70.
Jinak polozka wap ostatni stoji 0.70/kb.
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod jannk 6. 11. 2007 10:01

aha, dik - ale to musi byt minimalni objem dat - pokud to je 1-2kb/za pripojeni, tak nechapu, jak to muze celkem delat 18.30Kc - spise bych cekal tak 1.80Kc (leda by ses pripojoval nekolikrat za hodiny cely vikend :-)
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod Davidbenis 6. 11. 2007 10:28

No mozna jsem to blbe napsal,asi za hodinu prohlizeni O2 Active to delalo nejakych 10 Kc.Takze 1-2 kb,relace jsou behem te hodiny asi mozna 10 X plus minus.
Jake mate ostatni zkusenosti?
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka_2 6. 11. 2007 11:42

Davidbenis píše:No mozna jsem to blbe napsal,asi za hodinu prohlizeni O2 Active to delalo nejakych 10 Kc.Takze 1-2 kb,relace jsou behem te hodiny asi mozna 10 X plus minus.
Jake mate ostatni zkusenosti?

No pokud to u některých telefonů funguje opravdu takhle, těžko s tím operátor něco udělá. Je to stejné jako když si v zahraničí přes GPRS chcete stáhnout hlavičky do pošty a Windows vám stáhne fixy přes Windows Update (pokud si ho nevypnete).

Jirka
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod Simon P40 6. 11. 2007 21:02

a je to i pro uzivatele t-mobile, nebo jenom o2?
Znáte Google ? :)
Simon P40
Junior

Odeslat příspěvekod zadrvo 6. 11. 2007 21:16

od kdy je kb/0,30kč myslel sem že 0,70kč ale to je jedno to zlevnily nebo co?Dneska sem byl za známym v O2 a on řikal že to jsou jen triky a triky že to nikdy neni zadarmo podle nich jo ale platí se třeba za kb/0,05kč je to sice málo ale nevim jak to je dál takže je to zadarmo ale kdyby k tomu byl manuál tak to zase bude na 199 stránce dole u *a fontem 1px
Z.A.D.R.V.O
zadrvo
Junior

Odeslat příspěvekod gremlins 6. 11. 2007 22:17

zadrvo píše:
gremlins píše:Proc by to delali?Vzdyt si tim trochu vydelaji. :)

Ty si snad rád že za něco musíš platit?A to ještě takovou trapnou částku 0,70KČ za 1/KB?Tak to si borec :tleskani :hm!/quote]

To byla samozrejme narazka na O2 ,spatne si to pochopil. A kdo ti rekl ze rad zaplatim za 1kb 0,30 nebo 0,70kc??? to uz je jedno. Zminoval jsem se ze se na WAP muzu vykaslat. Pouzivam internetove pripojeni, za 356kc mam 20MB volnych na surfovani v internetovem prohlizeci v mobilu.Takze me vyjde 1kb asi na 0,018kc!!!!

Ahoj ZADRVO
gremlins
Junior

Odeslat příspěvekod Najja 7. 11. 2007 20:01

Mimochodem, wap.lide.cz je taky zdarma... na tý stránce je to dole napsaný, ale jsem myslela, že Lide spadají pod Seznam a O2 spolupracoval s Centrumem... :D
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Junior

Odeslat příspěvekod Davidbenis 8. 11. 2007 10:42

Tak vypada to ze O2 problem vyresil a neuctuje uz zadne kb za pripojeni naprosto vse zdarma pokud se nedostanete za upozorneni na placeni nebo jine wap stranky mimo O2 active.
Ale mam jiny problem-nemuzu se ze sonnyericssonem prihlasit na email centrum a ze siemensem nejde zase email odeslat.Jakou mate zkusenost?
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod sejvi 9. 11. 2007 15:53

Tak jsem neodolal a vcera (8.11.07) VSE OTESTOVAL! Pred chvili (9.11.07) jsem si vyzadal SMS o stavu uctu (firemni zakaznici SMS na cislo 999222 ve zneni stav uctu maji opravdu ZDARMA) a NESTACIL JSEM SE DIVIT - ANI KORUNA NAVIC! Takze O2 ACTIVE uz je asi vyladena a ZDARMA. Prochazel jsem jizdni rady, teletext CT, e-mail a plno dalsich veci, stravil jsem na O2 Active cca 20min a vse ZDARMA.
● HP ProBook 470 (17.3"), Intel Core i5-4200M, 8GB DDR3, AMD Radeon HD 8750M/2GB, 750GB disk, Win10
● Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home
● Huawei P8
sejvi
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 9. 11. 2007 17:01

Dnes jsem dělal to samé a už je to v poho :wink:
@peroutka
X-Brace
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka