FUP OSKAR

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petrB 20. 8. 2005 23:17

Dočasně používám GPRS u Oskara, přes den ve FLASHGETU 2,5kB/s (za ty prachy hnus), o půlnoci 5,5kB/s.
Zkoušel jsem různé BTS, ale rychlost byla všude stejná, takže žádné lokální přetížení.

Jak vám dupou králíci u konkurence? Co takový TM? Je tam fakt 8kB/s bez komprese?
petrB
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 20. 8. 2005 23:23

Oskar ma FUP, ale podle me je trochu uchylne stahovat pres mobil :-/ to je na cesty....
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod k0utas 21. 8. 2005 00:41

proc uchylne? Ja napr bydlim na vesnici kde se nic jineho nez telekom a mobilni operatori nedostali. Cili mi zbyde jen modem pres pevnou nebo modem pres mobil. Vzhledem k tomu, ze clovek net potrebuje, co jineho nez nejaky ten datanonstop od nektereho z operatoru zbyde,ze ;o)
k0utas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mickaelb 21. 8. 2005 00:43

Jo to beru, ale preci jen tahat pres to treba mp3 atd...to asi ne, normalne, stranky,maily atd. beru....
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petrB 21. 8. 2005 06:56

V..e přes co bys tahal, kdyby nic jinyho nebylo?
petrB
Junior

Odeslat příspěvekod Bakous 21. 8. 2005 07:12

a co CDMA a nebo ADSL?
Bakous
Junior

Odeslat příspěvekod Slonik 21. 8. 2005 10:03

Spousta lidí žije i mimo města. Tam si o ADSL mohou nechat jen zdát a o CDMA taky. Mě se to třeba netýká, ale mám pár přátel pro něž je nějaký ten neomezený GPRS tarif jedinou alternativou vytáčenému spojení.
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod Bakous 21. 8. 2005 10:35

a co wi-fi? Neni tam nekdo kdo poskytuje signal? Pokud ne, tak si myslim, ze je to naprosto idealni misto k tomu rozjet to sam.
Bakous
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 21. 8. 2005 14:39

Jo wi-fi je idealni reseni do obci ;) mame ho taky, kdyz sme meli dial-up tak sem netahal.
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 21. 8. 2005 14:55

Ja mam ten pausal uz asi dva mesice na vypise jsem mel kolem 1.5GB preneseno a zadne snizeni rychlosti jsem nepocitil a to to bezi od 10 do pulnoci... Spadne me to tak jednou za den nekdy dvakrat
Nevim jejich fup jsem nejak neregistroval asi proto ze jsem nikdy nepatril ke stahovacum a to mam doma 3mbs linku.....
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petrB 21. 8. 2005 20:30

Hoši představte si, že bydlíte na venkově v údolí, WIFI 0%, CDMA 0%, EDGE 0%, jen mobilní operátoři, a natahovat linku od žlutého zloděje, když se jich všichni zbavují? No představte si to, v naší obci zavedli drátovej telefon před pár lety, leta se na to čekalo, naštestí už byly na světě mobily. A budovat bezdrátovou trasu z 20km vzdáleného nejbližšího města??? Zas tolik jak říkáte "vidláku" by se nenašlo, aby to stálo za to. Takže si klidně ohrnujte nos. I satelit by byl dražší.
petrB
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 21. 8. 2005 22:36

My mame taky 20km vzdalene nejblizsi mesto :pozor2 a taky se jich moc nenaslo.....Jako je to blby, ja vim, do nedavna sem to mel taky, jen sem chtel rict ze gprs neni delane na permanentni stahovani, tot vse.
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 21. 8. 2005 23:16

mickaelb vsak jo FUP podporuju konretne u tohoto

petrB existuje take satelit ;]
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Cahir 21. 8. 2005 23:54

IcemanCZ píše:petrB existuje take satelit ;]

asi by to chtelo prispevky cist pozorneji :wink:

petrB píše:I satelit by byl dražší.
GA628 -> T10 -> J6 -> 6210 -> T610 -> Mpx200
Cahir
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 22. 8. 2005 00:19

Cahir hhh v tom pripade pardon...
Ale pak si nestezujte na FUP
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Další stránka