Potreboval bych poradit jaky mam nastavit profil ( a hlavne jak) na Nokii 6300 abych mohl pouzivat SMS gratis u Vodafonu. Slysel jsem ze nejaky GPRS Web, ale hraju si s tim uz kolik tydnu a porad to nedokazu nastavit aby to jelo. Porad mi ta aplikace pise ze Doslo k chybe, pravdepodobne spatne datove nastaveni telefonu. Mam tarif. Dekuji za cenne rady!
Menu - Nastavení - Konfigurace datových přenosů - Osobní nastavení konfigurace - Přidat nové - Přístupový bod - Zpět - Volby a Aktivovat. A už to běží.
No jo, ale jaký přístupový bod Mě to jede jen přes bod VF Live, přes GPRS Web ne-e. Je to takhle v pořádku, nebo se na faktuře nedopočítám? Ikdyž, s Připojením Nadlouho to je egal, ne?
Diky za odpovedi, ale co to je to GPRS WEb? Jak to konkretne nastavim? Na internet me to pripoji, i e-maily si stahuju snad s cenou za data a ne cas. Ale ta aplikace me furt nechce k webu pripojit.
Pokud jsi to nastavil, jak jsem popsal, měla by Ti aplikace chodit. Jestli Ti s tímto nastavením nechodí, vymaž ve Standardním nastavení přístupové body. Ale mělo by Ti to chodit i bez toho, pokud jsi na konci nastavování skutečně zmáčkl Volby a Aktivovat.