Huawei E220 od T-Mobile - je blokovaný?

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod S474N 16. 4. 2008 14:21

xtonda: nicmene jsem alespon zjistil, ze Vodafone ve svych modemech vubec nevyuziva ono virtualni CD. Naopak, neni to vubec pristupne a kdyz chces pouze aktualizovat to CD, tak to spadne. Je treba nejdrive naflashovat firmware.

Sepisu navod, abych usetril pripadne dalsim cas a hodim to sem.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 16. 4. 2008 14:32

Tím bych si nebyl tak jistý, možná jen zazlobily ovladače. Při svých pokusech jsem stáhl i Vodafone Mobile Connect Lite pro E220 a instalace byla stejným wizardem jako ta přímo od Huawei nebo od O2 CZ.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 16. 4. 2008 14:33

xtonda: ze by zlobily ovladace u dvou ruznych modemu na sesti ruznych pocitaci a noteboocich? To opravdu ne. Delam ted navod step-by-step, tam je to i krasne videt, ze Vodafone proste "neumi" to interni CD.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 16. 4. 2008 17:40

Takze jak jsem slibil, tak cinim. Kompletni navod vcetne moznosti stazeni tech souboru a nastaveni je tady:

:arrow: http://www.s474n.com/jak-na-huawei-e220.php

xtonda: dal jsem tam i screenshoty a popisky, ktere jasne vypovidaji o tom, ze Vodafone u svych modemu opravdu aktivne blokuje tu vnitrni pamet. I proto jsem se zprvu divil, ze tam vubec nejaka je.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 16. 4. 2008 19:53

Verze od T-Mobile CZ, kterou jsem kupoval před cca dvěma týdny v tom virtuálním CD měla ten T-Mobilácký Web'n'Walk manažer, verze firmware je tam 11.110.05.00.00, neměl jsem důvod ji měnit, 7,2 Mbit/s je u nás zbytečných, tedy snad se nepletu.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 16. 4. 2008 20:17

xtonda: nepletes, ale na druhou stranu nevis, co je opraveno za bugy v te novejsi verzi firmware. Netvrdim, ze tam nejake byt musi, ale muzou. A proc mit starsi verzi, kdyz muze mit clovek novejsi, ze?

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 16. 4. 2008 20:31

No ale vzhledem k tomu, že Huawei inzeruje E220 jako 3,6 Mbit modem a tenhle update na svém webu nenabízí, tak se podpora 7,2 dá považovat za neoficiální až experimentální, takže tem naopak spousty chyb může být zavlečena.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 16. 4. 2008 21:05

No dulezite je, ze to funguje. A jinak je to k mani i na strankach Vodafone D2:
:arrow: http://www.vodafone.de/hilfe-support/te ... 06487.html

S474N
Junior

Předchozí stránka