T-Mobile GPRS problemy

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aisicek 1. 10. 2005 12:53

Od vcera takmer GPRS nefunguje.Ak sa mi podari po dlhom pripajani pripojit tak net takmer nejde. V grafe TMCC pekne vidno spicky po kazdych cca 10-15 sekund na 4Kb a medzi tym nic. Takze nacitanie stranky trva aj 15 minut.Ma niekto podobne problemy?Signal mam takmer na 100% takze signalom to nebude. Tiez to nebude mobilom pretoze mi to robia dva mobily.A nebude to ani PC lebo je to aj na PDA.
Sem tam dokonca zmizne ikona GPRS z mobilu.
aisicek
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 1. 10. 2005 13:07

Může jít o lokální problémy s GPRS. Hlásil jste tyto problémy na infolince?
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aisicek 1. 10. 2005 13:35

Jasne ze ano. V podstate som podla nich debil, ktory si nevie nastavit telefon a PC a u nich vsetko funguje ok. Standardna default odpoved.:(
aisicek
Junior

Odeslat příspěvekod aisicek 2. 10. 2005 09:13

Tak konecne T-Mobile priznal chybu.Vraj sa mi ozvu :-) Takze ak niekomu nepojde GPRS v okoli Vytone na Praha 2 tak sa presunte dalej pokial sa neprihlasite k inej bunke :)
aisicek
Junior

Odeslat příspěvekod star69 2. 10. 2005 15:51

Usti nad Labem - mam obcas ty samy problemy. Uz sem tam volal milonkrat a ty kostata, ze me vzdycky chtej udelat trotla. Zabil bych je. A ze pada ICQ???? To je u T- Mobilu standart.
386 - 33Mhz, 8MB RAM, 170MB HDD(bez vadných sektorů), FDD, grafika 512kB
------------------------------------------------------------------------------------------
jsem denne vozralej mam velikej pupek , ***** a sem spinavej ... jo a sem KOMUNISTA !
star69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aisicek 5. 10. 2005 10:16

Tak konecne to funguje. Ale v nedelu ked som im slusne vynadal to telefonu ma zenska schladila ze napravu urobia az koncom tyzdna.Nastastie v pondelok uz to bolo ok. Ale nemozem si pomoc.V T-Mobile nevie jedna ruka co robi druha. V sobotu som im totiz cez infolinku nadiktoval vsetky udaje. V pondelok mi zase dosiel tento mail:

Popisovana nefunkcnost sluzby GPRS nas uprimne mrzi. Abychom mohli celou zalezitost predat na dukladne prosetreni technickemu oddeleni, uvedtte prosim nektere dodatecne udaje. Zajima nas zejmena:

- datum a cas od kdy se zavada projevuje
- datum a cas posledniho pokusu (ne starsi trech dnu)
- je-li funkcni GPRS WAP
- jaka je intenzita signalu (nejlepe v dBm podle T-Mobile Communication Centre)
- chovani s jinou SIM kartou (funguje/ nefunguje/ nemuzete zkusit)
- chovani v jine lokalite (funguje, cas datum a lokalita/ nefunguje/ nemuzete zkusit)
- podrobny popis zavady

Jsme presvedceni, ze se nam podari vzniklou situaci vyresit v nejblizsim moznem terminu.

Cize zase po mne chceli to co som im uz na infolinke diktoval.Uz som nereagoval. Zatial to funguje.
aisicek
Junior

Odeslat příspěvekod Szapet 25. 11. 2005 06:37

Zdravim. Mne to dela od poloviny zari to same a vetsinou se mi i sekne cely tel. tak, ze se tvari, ze je vse OK, ale nejde nic - ani SMS, ani hovory ! Vcera jsem to zkousel uz s tretim telefonem a s PC i PDA a zas to same . Ty telefony - R520, K700i, M65 . Ty Ericy pres IrDA i BT ! Tak jdu volat, protoze chyba snad neni v pocitacich ani mezi pocitacem a zidli. Pred dovolenou v zari to jakztakz slapalo, na Korfu taky a doma tohle :o( ...
A nejhorsi ze vseho jsou trpaslici - ty potvory vam vlezou vsude ...
Szapet
Junior

Odeslat příspěvekod Návštěvník 29. 11. 2005 19:25

Me to dela to same pomuze mi az restart telefonu volal jsem tam a rekly ze poslou techniky a ze to premerej tak uvidim kdyby jsi zjistil nejakou pomoc tak mi prosim te dej vedet ja taky dik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 29. 11. 2005 19:25

Me to dela to same pomuze mi az restart telefonu volal jsem tam a rekly ze poslou techniky a ze to premerej tak uvidim kdyby jsi zjistil nejakou pomoc tak mi prosim te dej vedet ja taky dik
Návštěvník