Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
FiNCh píše:....Kazdopadne az bude jina moznost pripojeni, zrusim to a modem nekomu daruju.
BigBigCharlie píše:Jsem s CDMA spokojený, vyhovuje mě hlavně mobilita.
Od té doby co Eurotel zavedl opatření proti notorickým stahovačům z p2p sítí je to ještě lepší. Tato skupina uživatelů si prostě musí uvědomit, že pro ně CDMA není vhodným řešením připojení k internetu a zvolit si jiný (pro ně vhodnější) způsob připojení k internetu.
andre píše:no ale tak je snad jesny, ze to je vysokorychlostni mobilni internet pro lidi, kteri nestahuji desitky GB tydne. Nikdy asi nepochopim lidi, kteri stahuji takove mnozstvi dat, ja bych nemel cas na tohle. Co delate s temi vsemi GB dat ?
Rene_Zavadil píše:Bál jsem se, že po zavedení tohoto tématu, se to tu zvrhne v podobnou slovní rvačku jaká je vidět na cdma.cz. Ale potvrzuje se, že CDMA má víc spokojenějších zákazníků než těch, kteří nadávají a "stávkují".a/quote]
Rvačka k tomu patří. Je to přece diskusní fórum = vyměňování názorů.
quote="Rene_Zavadil"]Jsem zvědavý jaký bude postup uživatelů, kterým smlouva vyprší. Zůstanou? Odejdou? Případně na které připojení?
czechian píše:A ten, kdo denně udělá několik stovek MB nemusí být ihned notorik. Stačí si pustit nějaký stream na 400kbit a hned mám za hodinu nějakých 150MB.a/quote]
Ovo píše:Stream 400kbps je přesně 10minut do omezení. A potom restart připojení, pokud to chci dokoukat - s pauzou 2 minuty.n/quote]
Teď už zbývá jenom koukat na streamy v noci.
quote="Ovo"]Trochu tricky, ještě, že jsou ta fóra, a člověk si zapřemýšlí, jestli ten stream doopravdy potřebuje, vždyť zprávy jsou i na portálech. /quote]
Ano, tak proč vůbec koukat na televizi, když máme noviny? Neschopnost operátora nemůžeme omlouvat tím, že lidé v době kamenné taky žili a nepotřebovali 400kbit na stream.
tquote="Ovo"]Na co potom vysokorychlostní CDMA s krabičkou, adaptérem a kabelem, když už mám jeden mobil? Uvidíme, co ET vyhlásí.y/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků