LG KF510 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sevri 21. 12. 2008 21:24

Po vypnutí a zapnutí telefonu mi zmizely všechny soubory z pam. karty (sd 1gb), telefon má teď jakoby tovární nastavení, pouze fotka na tapetě zůstala, i když v obrázkách není. Když najedu do detailů externí paměti , objeví se "chybný formát". Nevíte někdo, co s tím?????
n5110 - n3310 - n3120 - lg2400 - samsung sgh d500 - a teď konečně můj phone snů- lg kf510 :-))
sevri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Igito 21. 12. 2008 23:37

Ja som ho teraz kupil a chcel by som sa spýtať či aj vy máte na krycom sklíčku displeja vôlu.Sa to hýbe zhruba pol milimetra smerom dnu a von .Tak neviem či to tak má byť, kedže sa spomína kvalitné spracovanie tohto fonu ma to dosť sklamalo.
Igito
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bohys 22. 12. 2008 09:04

Já ho mám od pátku a sklíčko je v pohodě,ale měl jsem trošku vůli v krytu baterie... Kousek papírku to vyřešil k mé spokojenosti...
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bohys 22. 12. 2008 09:10

sevri píše:Po vypnutí a zapnutí telefonu mi zmizely všechny soubory z pam. karty (sd 1gb), telefon má teď jakoby tovární nastavení, pouze fotka na tapetě zůstala, i když v obrázkách není. Když najedu do detailů externí paměti , objeví se "chybný formát". Nevíte někdo, co s tím?????
Možná by pomohlo naformátovat paměťovku přímo v telefonu. Zdá se mi,že soft je trošku nestabilní, hlavně když najedu do servisního menu, tak se občas restartuje. Ale jinak v běžném provozu naprosto bez problémů...
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 22. 12. 2008 12:28

jen vám chci říct, že mi telefon začal měnit čas po vypnutí a zapnutí >:-( >:-( . Když večer mobil vypnu s časem 23:55 tak ráno ho zapnu a je tak 0:21
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod bohys 22. 12. 2008 13:15

MurphyL6 píše:jen vám chci říct, že mi telefon začal měnit čas po vypnutí a zapnutí >:-( >:-( . Když večer mobil vypnu s časem 23:55 tak ráno ho zapnu a je tak 0:21
A do teďka to nedělalo? Je zvláštní, že když se telefon chvíli nepoužívá a potom se rozsvítí, na chvíli se objeví starý čas,aby se okamžitě změnil na aktuální... Jenom doufám, že se ten telefon nebude kazit. Zatím jsem z něho nadšený...
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Igito 22. 12. 2008 15:16

bohys..Prosím ťa a to sklíčko na displeji sa vobec nehýbe? Neviem čo mam robiť či reklamovať alebo či to ma tak každý.Aj na spodku displeja tie potvrdzovacie tlačítka maju pri stlačaní zdvih .Tak neviem či to funguje ako tlačítko alebo je to tiež dotykové.
Igito
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bohys 22. 12. 2008 15:26

Igito píše:bohys..Prosím ťa a to sklíčko na displeji sa vobec nehýbe? Neviem čo mam robiť či reklamovať alebo či to ma tak každý.Aj na spodku displeja tie potvrdzovacie tlačítka maju pri stlačaní zdvih .Tak neviem či to funguje ako tlačítko alebo je to tiež dotykové.
Nehýbe se vůbec nic a vše drží jako přibité... Asi bych to zkusil reklamovat...
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 22. 12. 2008 17:47

mě se to taky nehýbe a neprohýbá. A ten čas to do teďka opravdu nedělal. A jde vám spustit mp3 přehrávač? Mě už samozřejmě zase ne :-/ . I když...už mě to tak moc neštve
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod krtek001 24. 12. 2008 11:46

no sklýčko ani dotyková čast by sa hybat nemali to je akurat na reklamaciu... a mne sa obcas stane ze ked ho vypnem a potom po nejakom case zas zapnem tak mi zmizne obrazok z obrazovky....ina funguje vsetko ako ma az na nejake male chybycky s mp3....ale to su len detaily...
krtek001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bohys 24. 12. 2008 12:03

krtek001 píše:no sklýčko ani dotyková čast by sa hybat nemali to je akurat na reklamaciu... a mne sa obcas stane ze ked ho vypnem a potom po nejakom case zas zapnem tak mi zmizne obrazok z obrazovky....ina funguje vsetko ako ma az na nejake male chybycky s mp3....ale to su len detaily...
To se mi stalo taky,ale poté co se vypnul sám po totálním vybití baterky... Takové blbosti vůbec neřeším, každý mobil má nějaké chyby.
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rdubsik 25. 12. 2008 22:24

Mám problém s MP3 - u některých skladeb píše něco jako"neznámý formát", některé fungují bez problémů. Podotýkám, že to nejsou žádné MP3 experimenty, všechny přehrávače a Nokie, kterou měla manželka před tímhle telefonem zmíněné soubory přehrávají bezproblémů.

Na přiloženém CD je soft LG Mobile Sync - ovšem tváří se, že mobil prostě neexituje. Je ten soft vůbec k něčemu?

Díky předem za Vaše názory. Radek
rdubsik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 26. 12. 2008 13:30

Ta synchronizace c tim softwarem od LG mi taky nefungovala. Musí se v menu-možnosti připojení-připojení USB zvolit Datová služba a ze stránek LG jsem musel stáhnout driver (kterej je určenej pro aktualizace firmawaru, což nechápu, že to šlapalo :hm ) a pak to fungovalo, ale byl jsem z toho už dost nešťastnej, aspoň po 3 pokusech instalace a odinstalace sem mi to povedlo :-)) jinak tady je stránka s těma driverama a softwarem pro aktualizaci firmwaru: http://cz.lgmobile.com/web/web.product. ... wareRF.laf
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod LG.ladina 26. 12. 2008 19:32

V jakym prehravaci prehrajete na pc videa nahrane na mobilu? Nejak me to nejde....
;-) L
LG.ladina
Junior

Odeslat příspěvekod Slávista 27. 12. 2008 11:41

Philips Diga -> Siemens C60 -> SE K300i -> Nokia 6234 -> Nokia 5310XM -> Samsung S5230 Star -> Samsung S5260 Star II -> Google Nexus S
Slávista
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka