Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Možná by pomohlo naformátovat paměťovku přímo v telefonu. Zdá se mi,že soft je trošku nestabilní, hlavně když najedu do servisního menu, tak se občas restartuje. Ale jinak v běžném provozu naprosto bez problémů...sevri píše:Po vypnutí a zapnutí telefonu mi zmizely všechny soubory z pam. karty (sd 1gb), telefon má teď jakoby tovární nastavení, pouze fotka na tapetě zůstala, i když v obrázkách není. Když najedu do detailů externí paměti , objeví se "chybný formát". Nevíte někdo, co s tím?????
A do teďka to nedělalo? Je zvláštní, že když se telefon chvíli nepoužívá a potom se rozsvítí, na chvíli se objeví starý čas,aby se okamžitě změnil na aktuální... Jenom doufám, že se ten telefon nebude kazit. Zatím jsem z něho nadšený...MurphyL6 píše:jen vám chci říct, že mi telefon začal měnit čas po vypnutí a zapnutí![]()
. Když večer mobil vypnu s časem 23:55 tak ráno ho zapnu a je tak 0:21
Nehýbe se vůbec nic a vše drží jako přibité... Asi bych to zkusil reklamovat...Igito píše:bohys..Prosím ťa a to sklíčko na displeji sa vobec nehýbe? Neviem čo mam robiť či reklamovať alebo či to ma tak každý.Aj na spodku displeja tie potvrdzovacie tlačítka maju pri stlačaní zdvih .Tak neviem či to funguje ako tlačítko alebo je to tiež dotykové.
To se mi stalo taky,ale poté co se vypnul sám po totálním vybití baterky... Takové blbosti vůbec neřeším, každý mobil má nějaké chyby.krtek001 píše:no sklýčko ani dotyková čast by sa hybat nemali to je akurat na reklamaciu... a mne sa obcas stane ze ked ho vypnem a potom po nejakom case zas zapnem tak mi zmizne obrazok z obrazovky....ina funguje vsetko ako ma az na nejake male chybycky s mp3....ale to su len detaily...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků