LG KF510 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MurphyL6 27. 12. 2008 12:11

já normálně v gomplayeru (nebo smplayeru) a kodeky mám K-Lite Codec Pack
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod krtek001 29. 12. 2008 15:47

Cauko nevies prosim ta preco ked som chcel dat si to aktualizovat tak mi dako blbne prepojenie USB(telefon) s PC ??? Proste chvilku to akoby bolo zapojene a potom na par sekund akoby sa to samo od seba odpojilo a zas spät pripojilo... to som este teda nevidel a to uz je co povedat... :hm :hm :hm
krtek001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 29. 12. 2008 18:29

to ti asi neporadím, zkoušel jsi instalovat i ten driver? A navíc aktualizace stejně neexistují, zkouším to aspoň 4x do měsíce, jestli se nějaká nová nevyskyne a pořád mi to hlásí, že mám aktuální verzi. V LG by mohli začít něco dělat, protože ten software je děs >:-(
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod kamaraadd 30. 12. 2008 22:38

Tak s tim firmwarem souhlasim, mně ani nejde připojit k PC, jakmile se o to pokusim, tak se vypne stejně jako když ho dam na nabíječku, takže jim ho odnesu na reklamaci, by mě zajímalo, co s tim budou dělat, když novější verze firmwaru asi zatim neni...
kamaraadd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 31. 12. 2008 12:09

no, já jsem ho měl v servisu a přehráli mi firmware. To by mě zajímalo, jak to udělali. Jestli vymazali uplně pamět telefonu a nahráli tam stejný software?!
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod rdubsik 31. 12. 2008 13:53

MurphyL6 píše:no, já jsem ho měl v servisu a přehráli mi firmware. To by mě zajímalo, jak to udělali. Jestli vymazali uplně pamět telefonu a nahráli tam stejný software?!

No a pomohlo to??
rdubsik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 1. 1. 2009 01:27

Na chvíli. Já ho tam dal kvůli tomu, že mi nešel spustit mp3 přehrávač, vypadával signál, když jsem telefon zasunul, telefon mi matlal SMS dohromady (když jsem měl přes 102 SMSek v telefonu, tak 103 přišla "zpatlaná" z předešlých dohromady) a telefon byl celkově dosti pomalý. Asi po 2 týdnech se problémy vrátily zpět. MP3 přehrávač nejde nadále spustit, signál ani nevyřešili, takže vypadává dál a SMS mi mobil taky patlá znova. Jediný co možná zůstalo je ta rychlost. Asi je o trochu rychlejší. Jinak jsem dneska zkoušel KC550 a ten je o dost rychlejší.
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod rdubsik 1. 1. 2009 16:51

MurphyL6 píše:Na chvíli. Já ho tam dal kvůli tomu, že mi nešel spustit mp3 přehrávač, vypadával signál, když jsem telefon zasunul, telefon mi matlal SMS dohromady (když jsem měl přes 102 SMSek v telefonu, tak 103 přišla "zpatlaná" z předešlých dohromady) a telefon byl celkově dosti pomalý. Asi po 2 týdnech se problémy vrátily zpět. MP3 přehrávač nejde nadále spustit, signál ani nevyřešili, takže vypadává dál a SMS mi mobil taky patlá znova. Jediný co možná zůstalo je ta rychlost. Asi je o trochu rychlejší. Jinak jsem dneska zkoušel KC550 a ten je o dost rychlejší.

Díky za odpověď! Koupil jsem ho totiž manželce k vánocům a začínám být pěkně *****ý jak, postupně přestává fungovat: s počítačem komunikoval pouze při prvním připojení - to ho ještě počítač viděl jako dva disky, teď už do něj dostanu data pouze přes Bluetooth, mp3 skladby přehrává jen některé, atd... Asi sepíšu závady a půjdu prudit prodejce ať mi vrátí prachy...
rdubsik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bohys 1. 1. 2009 19:33

Tak to teda hledím, jaké se vám vyskytly problémy. Mě ten telefon zatím funguje naprosto bez problému...(ťuk ťuk na dřevo) Naopak mám z něho čím dál větší radost, perfektně se s ním pracuje.
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bohys 1. 1. 2009 19:35

To MurphyL6: Pokud s ním máš takové problémy,proč to neřešíš? Asi to není chyba ve firmware, klidně to může být závada telefonu. Normálně bych to odnesl do servisu a chtěl všechno opravit a pokud je závada neopravitelná, vrátit peníze...
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 1. 1. 2009 20:09

no už se tam do servisu pomalu chystám :-)) ale zas měsíc bez mobilu :-\
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod sobi20 3. 1. 2009 11:55

Pokuď to jde, tak reklamovat, reklamovat, reklamovat ;-)
Jo a koukal jsem na moc pěknou prezentaci http://kf510.lgmobile.com/cz/ :love:
sobi20
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 3. 1. 2009 12:05

prezentaci maj sice hezkou :-)) , ale kdyby radši udělali novej firmware :hmm:
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod sobi20 3. 1. 2009 12:37

Musim souhlasit, s tím firmwarem je to fakt zoufalý :-\
sobi20
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod atomic44 3. 1. 2009 18:33