LG KF510 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod krtek001 12. 1. 2009 20:55

cafte ja by som mal jeden dotaz. Ked ste do telefonu nahrali nejake video skusali ste si ho pustit aj cez sluchatka ??? Pretoze ja ked pustim video bez sluchatok tak zvuk ide jak ma ale akonahlezapojim do neho sluchatka zvuk sa okamzite vipne akoby tam nikdy ani nebol... Nechapem ci to robi len moj telefon alebo vsetky... diki za odpovede :)
krtek001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 12. 1. 2009 21:29

a když video vypneš a znovu zapneš tak stále žádný zvuk?
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod mara8 14. 1. 2009 13:46

Mám bankovní sim kartu a službu mobil 24 , když to odkliknu telefon jako by se restartoval chvíli
přemýšlí a pak se hodí do základního displeje a tváří se jako by nic. Nevíte někdo co s tím? V jiným mobilu bankovnictví na této kartě normálně fachá.Jinak docela gut mobil.
mara8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bohys 14. 1. 2009 16:22

Touchpad mám také trošku vystouplý,ale nevšiml jsem si toho, dokud tady na to nebylo upozorněno, tlačítka jsou taky trošku volné,ale není to nic neobvyklého, mám pocit, že kolébkové tlačítka jsou volné na každém telefonu. Telefon se mi neseká, nic se nemaže, prostě funguje jak má. Je pravda, že mp3 nepoužívám, video nenahrávám a fotky nefotím :-) Zkoušel jsem najet na bankovní aplikaci, kterou mám na simce ještě z minulé banky a také se vyresetoval... Kdybych tuto aplikaci používal,asi bych to řešil,ale tak je mi to jedno... Telefon je krásný, perfektně se s ním pracuje a hlavně konečně mobil, kde je nádherně čistě slyšet volajícího... U mého minulého Samsungu to byla katastrofa!!!
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krtek001 18. 1. 2009 10:32

No pravaze ho mozem zapinat a vypinat kolko len chcem ale ten zvuk cez tie sluchatka aj tak neprejdu... Inac stava sa mi to aj pri niektorych pesnickach, napriklad ked dam ekvalizer na rock alebo nieco take tak idu len instrumenty a spevaka vobec nepcut (neprechadza sluchatkami jeho hlas) a ked to dam na to 3D tak pocut vsetko a este aj taky sum... robi to aj vam ? je to chyba vsetkych mobilov alebo len mojho ???... :/
krtek001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 18. 1. 2009 11:31

to se mi teda nestávalo...naštěstí mp3 to přehrálo v pohodě :D
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod onolon 18. 1. 2009 16:56

Cawte. Uvazujem o kupe tohto telefonu a mam niekolko otazok.
1. Daju sa java hry instalovat len do pamete telefenu?
2. Ti ktori mate 4 GB kartu nespomaluje vam to mobil
3. Cital som ze sa subory ktore sa posielaju cez bluetooth ukladaju len do pamete telefonu daju sa neskor presunut na kartu?
4. Prehrava subory mp4?
5. Cital som taktiez ze obcas zamrza mp3 prehravac dal by sa dat do mobilu pomoc USB iny prehravac?
6. Nepozna niekto program v ktorom by som si mohol vytvorit vlastne temy na tento telefon?
onolon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 18. 1. 2009 23:42

1. jo, pouze do interní paměti telefonu :(
2. 4GB nemám, ale co jsem četl, tak uživatelé si atk nestěžovali na rychlost telefonu, jako právě na nefunkčnost mp3 přehrávače. Nahráli na kartu písničky a telefon jim v mp3 přehrávači neukázal ani jednu mp3jku. To samé se ale stalo mně, i když 4 GB kartu nepoužívám.
3. dají se přesunout na kartu
4. jo, přehrává a jak :) byl jsem mile překvapen (kvalita)
5. myslím, že ne. Zkoušel jsem nainstalovat mp3 přehrávač v javě, ale při instalaci mi to ukázalo chybu.
6. o žádném takovém programu nevím
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod onolon 19. 1. 2009 06:37

Dakujem
onolon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mončiči 19. 1. 2009 22:06

Cawte !!! :-D :-D :-D
Dlho som rozmýšlala o značke mobile a nakoniec sa mi velmi zapacil mobil LG KF 510 .Chcela by som sa spýtat vlastníkov tohoto mobilu na názor plusy a mínusi mobilu.A hlavne by ma zaujímalo vydrz baterky a nabíjanie. Kolko krát treba nabíjať mobil :?: :?: Naozaj sa tak škriabe obrazovka :?: ] Je kvalitné prehrávanie cez mp3 NEZASEKáVA SA MOBIL:?: A hlavne či sa oplatý kúpiť tento mobil :?: Sú vôbec mobily LG kvalitné :?: DAKUJEM :shock: :shock: :shock: a ešte jeden dotaz oplatí sa viacej kúpiť LG KF 510 ALEBO 600 :?: BOLA BY SOM RADA KEBY MI NIEKTO PORADIL DAKUJEM.....
Mončiči
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bohys 20. 1. 2009 09:20

Mobil je krásný a dle mého názoru i velmi pohodlný na ovládání. Sklíčko je minerální,takže by se tak jednoduše poškrábat nemělo. Kryt baterie je kovový a třeba na mém kusu má trošku vůli,ale vyřešil jsem to kouskem papírku... Dobře se na něm píšou zprávy, má špičkový slovník T9. Nabíjí se celkem dlouho,3 hodiny určitě. Vydrží mi bez vypínání na noc cca 4 dny...(ALE MP3 nepřehrávám,kameru nepoužívám, pouze volám a píšu a to ne zas tak často...). Nevýhodou tohoto telefonu je bezesporu mírně nedotažený firmware,viz příspěvky výše, ovšem já musím říct, že jsem na žádné vážné nedostatky nenarazil. Snad pouze to,že při nahrávání videa, následného zastavení a opětovného spuštění se to druhé video nahraje bez zvuku... Telefon určitě doporučuju...
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 20. 1. 2009 19:13

o nedostatcích firmwaru bych mohl vykládat..ale co fakt musim pochválit, je kvalita zvukového výstupu. Zvuk je vážně kvalitní (samozřejmě po připojení vlastních sluchátek) :D
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 21. 1. 2009 16:05

Ahoj, tak mám od včera tento mobilek, je super,
chci se zeptat, nezkoušel jste někdo nahrát hru TOWNSMEN já zkoušela asi 4 a nejde mi ani jedna při nahrání přes bluetooth mi to píše selhání a když to dám na kartu tak tam mi to jde, ale když chci nainstalovat, tak mi to taky nejde. Zkoušela jsem další 2 hry a ty jdou bez problémů :hm
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod krtek001 21. 1. 2009 16:13

no tak pri tomto mobile je to blbé, ze niektore veci neakceptuje. Taktiez si nemozes dat svoju vlastnú tému a nemozes ani nainstalovat niektore programy... Mne napriklad nejdeani BlueRoom ci jak sa to vola... :( >:-( :grr: :-/ :shock: ]:-<
krtek001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LG.ladina 21. 1. 2009 20:42

K tomu prehravani videi, zkousela jsem a zvuk mi jde normalne do sluchatek, krasne je vse slyset. Pouzivam mobil jako mp3 prehravac nekolik hodin denne a jsem spokojena. Trochu me jen mrzi ze nejde minimalizovat radio, musela jsem si nahrat do mobilu vic mp3 abych radio nepouzivala.Ale jinak vse OK.
;-) L
LG.ladina
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka