LG KF510 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xsonah 23. 1. 2009 13:42

Ahoj
mám menší dotaz, když vyfotim fotečku jde ještě v telefonu upravit, nějak to nemůžu najít nebo to tam neni. (našla jsem jen úpravu pro velikost fotky a otočení) ale třeba na kontrast, jas a podobně ne
popř existuje na to nějaká java aplikace
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod kejsi87 23. 1. 2009 19:17

zdravim, chci se zeptat, zda jste nekdo prisel na to, jak si nastavim podle sebe funkce pod tlacitky "nahoru,dolu" atd., nikde sem to nenasel a ani by mi nevadilo, kdyby to neslo, spis jako ze pod sipkou dolu mam kontakty a tu samou funkci mam pod pravym tlacitkem:D coz se mi zda docela divne...
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 23. 1. 2009 19:26

kejsi87 - já si myslim, že to nepujde, :hm
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod kejsi87 23. 1. 2009 21:50

xsonah: prave no, je to takovy divny, dve stejny funkce takhle "na pevno" dany..stejne jako pod sipkou nahoru - zpravy prijate/emailova schranka/hlasova schranka - taky dost nesmylny:D v tom mobilu jde nastavit temer vsechno, ale tohle me prekvapilo no:)
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 23. 1. 2009 22:50

kejsi87 - je fakt že ten telefon mám asi 4 dny, ale nikde jsem to nenašla, stejně tak tu dodatečnou úpravu fotek našla jsem pouze změnu velikosti a otočení. ale kontrast, jas a já nevim co to tam asi neni ani v manuálu jsem to nenašla
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod bohys 24. 1. 2009 10:08

Tohle nejde... Tlačítko kontakty slouži k podrobnější úpravě kontaktů, skupin apod. Kdežto tlačítko "dolů" tě přepne rovnou do vyhledávání kontaktů...
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jIrI___ 25. 1. 2009 12:52

Ahoj, nevíte prosím o nějakém programu, pomocí kterého bych mohl spárovat telefon a notebook a využívat mobilní internet přes bluetooth (mám Vodafone a škoda nevyužít 6 měsíců zdarma)?
jIrI___
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 25. 1. 2009 21:46

taková aplikace asi neexistuje..
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod kejsi87 26. 1. 2009 15:47

ja vim no, stejne mi to ale prijde uplne zbytecny...nebo, zkousel nekdo z vas delat "self-shot" fotky?:D jednou rukou to jde teda pekne blbe, nez na ty "druhy" strane nahmatam to fotici tlacitko, ktery je teda na tohle pekne blbe umisteny a bojim se aby mi mobil nevypadl z ruky...a pokud chci fotit dotykovou klavesou, no tak to abych to zkousel deset minut, nez se mi to povede:D dalsi minus:(( ale jinak fotky dela velice pekny, to zase jo:)
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 26. 1. 2009 19:42

to jo no, uz nekolikrat mi telefon málem spadl :-D na focení jednou rukou to není no..
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 26. 1. 2009 22:56

MurphyL6 - ahoj a neviš o tý úpravě fotek na mobilu
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod Alphi 27. 1. 2009 15:13

Kdo rozmýšlíte jakou kartu - můžu doporučit nacpat do něj Patriot 4GB Micro SDHC CLASS 6, mám ji víc jak z půlky zaplněnou, žádný problém, zpomalení jsem nezpozoroval.
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejsi87 5. 2. 2009 20:17

a dalsi vec, dela to jen vam, nebo jen mne hraje na budiku mp3ka jen prvni minutu a pak se prehravani vypne...? a co s tim opozdenym zvukem pri nahravani videa? vyresil to nekdo? nechce se mi to hledat deset stranek dozadu, tak kdyby to nekdo shrnul, jestli to treba opravi novej fw a kde ho sehnat:)
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 6. 2. 2009 15:58

nevím, zda mi hraje písnička při budíku jenom 1 minutu, tak dlouho to hrát nenechávám :) a teď se mi to nechce zkoušet...opožděný zvuk při natáčení videa? To mi nedělá. Nový FW LG zatím neuvolnilo, program na aktualizaci mi hlásí, že mám poslední verzi.
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod kejsi87 8. 2. 2009 18:34

no nekdo to tady psal driv, ze mu to dela ten problem s videem/zvukem...stejne tak, jako kdyz to video pri prehravani zastavim a pustim, tak nehraje nic...hm hm:( a ted sem udelal fotku, kterou mi nasledne neslo otevrit, pze prej "neni podporovano"...tak to sem z toho jelen:D
sem si stahl teda novej fw a...potrebuju na to nahrani ten soft co mi dodali? nebo to jen zkopiruju do mobilu a otevru...nemusim se bat ztraty dat a podobne?
kejsi87
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka