Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Tohle se mi nestalo ani jednou... Jaké "závady" se ještě objeví?xsonah píše:ahojky, mám problem,
občas se mi stává, že když volám a pak ukončim hovor, že telefon zavřu, tak se mi jakoby restartuje nebo co to je (jako se vypne, ale hned zase naskočí)
miminálně 1x za den
bohys píše:Tohle se mi nestalo ani jednou... Jaké "závady" se ještě objeví?xsonah píše:ahojky, mám problem,
občas se mi stává, že když volám a pak ukončim hovor, že telefon zavřu, tak se mi jakoby restartuje nebo co to je (jako se vypne, ale hned zase naskočí)
miminálně 1x za denV této diskuzi se jich už objevilo víc než dost...
Ano, bohužel tohle je restartxsonah píše:bohys píše:Tohle se mi nestalo ani jednou... Jaké "závady" se ještě objeví?xsonah píše:ahojky, mám problem,
miminálně 1x za denV této diskuzi se jich už objevilo víc než dost...
nevim jestli je to restart, najednou se tam objeví logo kf510, pak telefon zahraje a zhasne, ale vzápětí se rozsvítí jakoby nic.
sice jsem četla forum, ale nepamatuju si jestli to tu už bylo. Tak až budu mít chvilku, tak si to ještě jednou pročtu.
MurphyL6 píše:No mě se taky stává, že se mi telefon restartuje, ale nejvíc mi vypadává signál. Kyž telefon rychlejš zavřu a trošku ty díly o sebe bouchnou, tak mi vypadne signál to mě fakt dost štve. Třeba odesílám zprávu a telefon zavřu, vypadne signál a zpráva se neodešle-napíše mi to: zpráva nebyla odeslána. Nebo třeba při přehrávání mp3, telefon zavřu a ukončí se mi přehrávač. Možná to bude hardwarová závada-SIMkarta je umístěna v té části telefonu, která se vysunuje, jestli jako ta SIM nějako vypadne a tímpádem se přeruší signál..netuším. Dost mě to štve
Tak pokud nevadi tobě, tak pak asi nikomu a ničemu. Mě by to třeba hrozně štvalo, takže by byl telefon už dávno v reklamaci...xsonah píše:bohys píše:Ano, bohužel tohle je restart
a nevadí to něčemu. nebo dá se s tim něco dělat
kamaraadd píše:Tak přesně tohle se mi stává taky, a je jedno, jestli se vypne nebo ne, po připojení nabíječky nebo USB se prostě natvrdo vypne, já už se chystám na reklamaci...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků