LG KF510 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MurphyL6 8. 2. 2009 22:10

to ti teda nevím, kde jsi stáhl novej soft. Firmware aktualizuješ přes LG aplikace, kterou najdeš na jejich stránkách. Někde dál v diskuzi je odkaz-psal jsem to tam já :D
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod kejsi87 9. 2. 2009 09:26

no ja myslel jako ten, co je na tom dodanym CD...popravde nevim, jestli tam vubec neco takovyho je, sem to jeste nezkousel:D

jasny, z tyhle stranky - http://cz.lgmobile.com/web/web.product. ... wareRF.laf - sem si to stahl, jen mi ted jde o to, jestli k ty instalaci potrebuju vedet jeste "neco", ikdyz asi ne, ale stejne se presto zeptam:D nedavno mi (necekane)odesel notebook a nerad bych prisel o dalsi data :(
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 9. 2. 2009 16:18

ahojky, mám problem,
občas se mi stává, že když volám a pak ukončim hovor, že telefon zavřu, tak se mi jakoby restartuje nebo co to je (jako se vypne, ale hned zase naskočí)
miminálně 1x za den
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod bohys 9. 2. 2009 17:16

xsonah píše:ahojky, mám problem,
občas se mi stává, že když volám a pak ukončim hovor, že telefon zavřu, tak se mi jakoby restartuje nebo co to je (jako se vypne, ale hned zase naskočí)
miminálně 1x za den
Tohle se mi nestalo ani jednou... Jaké "závady" se ještě objeví? :oboze V této diskuzi se jich už objevilo víc než dost...
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejsi87 9. 2. 2009 17:37

tak ja uz nevim, soft sem si stahl, ninstaloval, ale kdyz pak dam "pripojit", tak me to nikam nepusti, pze prej nemam nastavene datove pripojeni USB, ale nikam jinam me to nepusti...nevi nekdo co s tim? a odinstalovat a znova nainst. sem uz zkousel:D nebo jinak...potrebuju tohle nutne k nahrani toho fw do telefonu? ja myslel, ze si do nej proste pretahnu nejakej soubor, co sem si stahl z toho odkazu, co sem psal pred chvili, v mobilu to otevru a je to...nejak se v tom zacinam ztracet:D
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 9. 2. 2009 17:42

bohys píše:
miminálně 1x za den
Tohle se mi nestalo ani jednou... Jaké "závady" se ještě objeví? :oboze V této diskuzi se jich už objevilo víc než dost...

nevim jestli je to restart, najednou se tam objeví logo kf510, pak telefon zahraje a zhasne, ale vzápětí se rozsvítí jakoby nic.
sice jsem četla forum, ale nepamatuju si jestli to tu už bylo. Tak až budu mít chvilku, tak si to ještě jednou pročtu.
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 9. 2. 2009 17:45

No mě se taky stává, že se mi telefon restartuje, ale nejvíc mi vypadává signál. Kyž telefon rychlejš zavřu a trošku ty díly o sebe bouchnou, tak mi vypadne signál to mě fakt dost štve. Třeba odesílám zprávu a telefon zavřu, vypadne signál a zpráva se neodešle-napíše mi to: zpráva nebyla odeslána. Nebo třeba při přehrávání mp3, telefon zavřu a ukončí se mi přehrávač. Možná to bude hardwarová závada-SIMkarta je umístěna v té části telefonu, která se vysunuje, jestli jako ta SIM nějako vypadne a tímpádem se přeruší signál..netuším. Dost mě to štve :-(
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod bohys 9. 2. 2009 17:50

xsonah píše:
bohys píše:
miminálně 1x za den

nevim jestli je to restart, najednou se tam objeví logo kf510, pak telefon zahraje a zhasne, ale vzápětí se rozsvítí jakoby nic.
sice jsem četla forum, ale nepamatuju si jestli to tu už bylo. Tak až budu mít chvilku, tak si to ještě jednou pročtu.
Ano, bohužel tohle je restart :nenapadne
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xsonah 9. 2. 2009 18:09

bohys píše:Ano, bohužel tohle je restart :nenapadne

a nevadí to něčemu. nebo dá se s tim něco dělat
Naposledy upravil xsonah dne 9. 2. 2009 18:12, celkově upraveno 1
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 9. 2. 2009 18:11

MurphyL6 píše:No mě se taky stává, že se mi telefon restartuje, ale nejvíc mi vypadává signál. Kyž telefon rychlejš zavřu a trošku ty díly o sebe bouchnou, tak mi vypadne signál to mě fakt dost štve. Třeba odesílám zprávu a telefon zavřu, vypadne signál a zpráva se neodešle-napíše mi to: zpráva nebyla odeslána. Nebo třeba při přehrávání mp3, telefon zavřu a ukončí se mi přehrávač. Možná to bude hardwarová závada-SIMkarta je umístěna v té části telefonu, která se vysunuje, jestli jako ta SIM nějako vypadne a tímpádem se přeruší signál..netuším. Dost mě to štve :-(

signál taky občas spadne, ale bydlim na vesnici, tak to beru že je tu slabší signál občas se mi to stávalo i s minulým telefonem :hm
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod bohys 9. 2. 2009 18:16

xsonah píše:
bohys píše:Ano, bohužel tohle je restart :nenapadne

a nevadí to něčemu. nebo dá se s tim něco dělat
Tak pokud nevadi tobě, tak pak asi nikomu a ničemu. Mě by to třeba hrozně štvalo, takže by byl telefon už dávno v reklamaci...
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moňulínek1 9. 2. 2009 19:19

Ahoj všichni, mám KF600. Stává se vám někomu, že když je telefon vybitý (ale ještě se nevypl) a dáte ho na nabíječku, tak se samovolně vypne :grr: ? Zapnout jde potom až cca po necelé hodině nabíjení, v tu chvíli už baterka ukazuje nabitou alespoň jednu čárku.
Moňulínek1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kamaraadd 12. 2. 2009 22:05

Tak přesně tohle se mi stává taky, a je jedno, jestli se vypne nebo ne, po připojení nabíječky nebo USB se prostě natvrdo vypne, já už se chystám na reklamaci...
kamaraadd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moňulínek1 12. 2. 2009 22:40

kamaraadd píše:Tak přesně tohle se mi stává taky, a je jedno, jestli se vypne nebo ne, po připojení nabíječky nebo USB se prostě natvrdo vypne, já už se chystám na reklamaci...

Hm, tak to jsme na to stejně, dost mě to štve, protože takovej telefon je k ničemu, při USB připojení mi to dělá taky, už telefon dávám k reklamaci.
Moňulínek1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lumpick 14. 2. 2009 18:03

Mám prosím dotaz....mám nové lg a tahle diskuse mi v lecčem pomohla.
Chci se zeptat, zkoušeli ste do nej nacpat vetší než 2 Gb kartu? Co se objevilo za problémy?
A taky nevím, jaké formáty videí umí přehrát..našla sem mp4, ale jedno video mp4 nahravane nokii N70 mi hlasilo Není podporováno! Nevite čím to může být a taky ak si do telefonu hodit třeba díl simpsnů?Existuje nějaká cesta jak převést soubor třeba avi do nejakeho formatu ktery by ten telefon umel prehrat? Dekuju za vaše rady :shock: :?:
lumpick
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka