Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
MurphyL6 píše:Nedávno zde někdo psal, že v telefonu má 4 GB kartu a telefon šlape v pohodě. Já zas někde na zahraniční diskuzi četl, že někomu nejde mp3 přehrávač kvůli tomu, že do telefonu dal 4 GB kartu. Asi záleží na štěstíJinak videa převádím v Color7 Video Studio do mp4 a videa mají kvalitní obraz, jen mě trochu mrzí, že podporuje jenom 15fps. Telefon soubory s příponou .avi neotevře ani za boha, přecijenom to není chytrý telefon
MurphyL6 píše:Nedávno zde někdo psal, že v telefonu má 4 GB kartu a telefon šlape v pohodě.
lulu83 píše:Já žasnu nad váma... nejmíň 80x tady je vše popsáno a vy se stále ptáte na jedno a to samé... Kdybyste si raději vše nejdříve přečetli, vzali si do ruky manuál, krok po kroku prošli, nahráli si do compu z cd od lg vše potřebné.. ale to né, to tu čtu furt dokola otázky typu, zda jde přijmout hovor jen vysunutím a podobně. Jsem majitelka tohoto tlf a první 3 dny jsem ani nespala, jak jsem si s ním hrála a pomocí manuálu na většinu věcí přišla... Manuál je psán celkem polopatě, tak nechápu věčinu zdejších dotazů...
lulu83 píše:Já žasnu nad váma... nejmíň 80x tady je vše popsáno a vy se stále ptáte na jedno a to samé... Kdybyste si raději vše nejdříve přečetli, vzali si do ruky manuál, krok po kroku prošli, nahráli si do compu z cd od lg vše potřebné.. ale to né, to tu čtu furt dokola otázky typu, zda jde přijmout hovor jen vysunutím a podobně. Jsem majitelka tohoto tlf a první 3 dny jsem ani nespala, jak jsem si s ním hrála a pomocí manuálu na většinu věcí přišla... Manuál je psán celkem polopatě, tak nechápu věčinu zdejších dotazů...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků