LG KF510 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MurphyL6 14. 2. 2009 20:36

Nedávno zde někdo psal, že v telefonu má 4 GB kartu a telefon šlape v pohodě. Já zas někde na zahraniční diskuzi četl, že někomu nejde mp3 přehrávač kvůli tomu, že do telefonu dal 4 GB kartu. Asi záleží na štěstí :) Jinak videa převádím v Color7 Video Studio do mp4 a videa mají kvalitní obraz, jen mě trochu mrzí, že podporuje jenom 15fps. Telefon soubory s příponou .avi neotevře ani za boha, přecijenom to není chytrý telefon :)
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod lumpick 15. 2. 2009 19:07

MurphyL6 píše:Nedávno zde někdo psal, že v telefonu má 4 GB kartu a telefon šlape v pohodě. Já zas někde na zahraniční diskuzi četl, že někomu nejde mp3 přehrávač kvůli tomu, že do telefonu dal 4 GB kartu. Asi záleží na štěstí :) Jinak videa převádím v Color7 Video Studio do mp4 a videa mají kvalitní obraz, jen mě trochu mrzí, že podporuje jenom 15fps. Telefon soubory s příponou .avi neotevře ani za boha, přecijenom to není chytrý telefon :)

tak zkus WM Converter..bohatě stačí low kvalita :-)) a děkuju moooc za radu
lumpick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alphi 15. 2. 2009 23:12

MurphyL6 píše:Nedávno zde někdo psal, že v telefonu má 4 GB kartu a telefon šlape v pohodě.

Jo, já jsem to psal. 4GB MicroSDHC Class 6 od Patriotu. Jenom je třeba po nahrání MP3 na kartu telefon vypnout a zapnout aby to přehrávač pobral. Jinak absolutně bez problému.
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lumpick 19. 2. 2009 13:01

nevíte kde najdu ufotáku zoom a jak se ovládá? spíš ho teda nemůžu najít..
lumpick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 19. 2. 2009 13:21

Musíš zvolit rozlišení 640x480 a menší, jinak zoom nefunkuje. Ovládá se tlačítkem na hlasitost. Jo a ještě něco-vůbec nepřibližuje (myslím, že je jenom 2j násobný a vůbec nic nepřiblíží)
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod lulu83 22. 2. 2009 16:18

Já žasnu nad váma... nejmíň 80x tady je vše popsáno a vy se stále ptáte na jedno a to samé... Kdybyste si raději vše nejdříve přečetli, vzali si do ruky manuál, krok po kroku prošli, nahráli si do compu z cd od lg vše potřebné.. ale to né, to tu čtu furt dokola otázky typu, zda jde přijmout hovor jen vysunutím a podobně. Jsem majitelka tohoto tlf a první 3 dny jsem ani nespala, jak jsem si s ním hrála a pomocí manuálu na většinu věcí přišla... Manuál je psán celkem polopatě, tak nechápu věčinu zdejších dotazů... :hm
lulu83
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 22. 2. 2009 21:19

když je někdo línej otevřít manuál...:D
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod bohys 23. 2. 2009 09:20

lulu83 píše:Já žasnu nad váma... nejmíň 80x tady je vše popsáno a vy se stále ptáte na jedno a to samé... Kdybyste si raději vše nejdříve přečetli, vzali si do ruky manuál, krok po kroku prošli, nahráli si do compu z cd od lg vše potřebné.. ale to né, to tu čtu furt dokola otázky typu, zda jde přijmout hovor jen vysunutím a podobně. Jsem majitelka tohoto tlf a první 3 dny jsem ani nespala, jak jsem si s ním hrála a pomocí manuálu na většinu věcí přišla... Manuál je psán celkem polopatě, tak nechápu věčinu zdejších dotazů... :hm

:tleskani
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejsi87 23. 2. 2009 15:10

lulu83 píše:Já žasnu nad váma... nejmíň 80x tady je vše popsáno a vy se stále ptáte na jedno a to samé... Kdybyste si raději vše nejdříve přečetli, vzali si do ruky manuál, krok po kroku prošli, nahráli si do compu z cd od lg vše potřebné.. ale to né, to tu čtu furt dokola otázky typu, zda jde přijmout hovor jen vysunutím a podobně. Jsem majitelka tohoto tlf a první 3 dny jsem ani nespala, jak jsem si s ním hrála a pomocí manuálu na většinu věcí přišla... Manuál je psán celkem polopatě, tak nechápu věčinu zdejších dotazů... :hm

ja jsem k telefonu dostal manual v rustine a podobnych jazycich, kazdopadne bych se spis chtel zeptat, jakym zpusobem si aktualizuji firmware...takze dekuji za odpoved:D
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod LG.ladina 23. 2. 2009 19:40

Prosim prosim o radu, o vikendu jsem si pridala do mobilu asi 20 novych pisnicek. Mam jich tam kolem 300 . A rano kdyz chci zapnout mp3 prehravac tak mi je nenacetl. Driv zadny problem s prehravacem nebyl. V menu zvuky se mi normalne pisnicky zobrazi a i prehrajou , ale mp3 prehravac hlasi seznam prazdny !!! :-\ Zkousela jsem vyndat , zandat kartu ( mam 2gb ) . Taky vypnout a zapnout mobil a nic. Nevite co s tim?Mam zase nekolik pisnicek umazat,je to hodne ? Nebo zformatovat kartu ( i kdyz karta jde,kdyz mi to funguje v menu zvuky ) :'( :'( :'( Dekuji za rady.
;-) L
LG.ladina
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 23. 2. 2009 20:42

LG.ladina:
Zdravim,
přesně tohle mi telefon taky dělal. Jsem ho dal nakonec na opravu. Zkoušel jsem snad všechno-vyndat a zandat baterii, kartu, zformátovat kartu a nic, bezúspěšně.
Kejsi87:
Firmware nejde aktualizovat-hlásí to, že verze firmware telefonu je aktuální. Ale jestli chceš, můžeš to zkusit: http://cz.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf Nejdřív si uplně dole stáhni driver a pak aktualizační software.
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod LG.ladina 23. 2. 2009 20:46

Do opravy kvuli tomu ze to znicehonic nejde nacist?Ja nemam rada reklamace. Asi umazu nejake data. Uz mam ty 2giga skoro plny, myslim ze to muze byt tim. Doufam. Uz mas reklamaci vyrizenou?Dostal si nejakou odpoved co to bylo?
;-) L
LG.ladina
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 23. 2. 2009 23:07

reklamaci mám dávno vyřízenou. Přehráli software. Já myslím, že to je prostě chyba telefonu. I když jsem tam kartu neměl, tak mp3 přehrávač ukazoval prázdný seznam a přitom jsem měl v interní paměti nějaké mp3...
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod LG.ladina 24. 2. 2009 10:16

Ale me to zacalo delat z niceho nic , predtim normalne sel. A ted ti prehravac jde?Jak dlouho si cekal na vyrizeni reklamace ?
;-) L
LG.ladina
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 24. 2. 2009 19:01

no však mě to taky udělalo zničehonic. Teď mi přehrávač jde. Je zajímavé, že mi do telefonu po 3 nahráli stejný software, jaký tam byl při koupi a měl plno chyb a teď telefon běží bez chyby. Na reklamaci jsem čekal asi 2 týdny, ale každý prodejce to má jinak ;-)
MurphyL6
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka