LG KF510 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xsonah 24. 2. 2009 22:23

ahoj mám dotaz, nevíte kde by se dalo sehnat takový to tlačítko na zapínání telefonu

jinak jsem dneska psala maila do tý prodejny odkud telefon je, kvůli tý reklamaci. Psala jsem že se restartuje, tak jsem zvědavá, co mi odpoví
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 24. 2. 2009 22:40

to tlačítko leda tak někde v servise, na internetu jsem ho nenašel
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 24. 2. 2009 22:47

MurphyL6 píše:to tlačítko leda tak někde v servise, na internetu jsem ho nenašel

no já ho právě taky na netu nenašla, už jsem tak koupila, (byl od někoho)
a dotaz slouží ještě k něčemu jinému než k zapínání a vypínání founu :hm
zatim mi tam nijak nechybí
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 24. 2. 2009 22:57

například k ukončení hovoru při otevřeném telefonu, nebo ukončení aplikace a prostě když jsi kdekoliv, přes tohle tlačítko se můžeš vrátit na hlavní obrazovku. A jak jsi telefon zapla? Když píšeš, že ti zatim nijak nechybí..
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 24. 2. 2009 23:02

no párátkem je tam takový perko s ploškou
na hlavní obrazovku se dostanu přes to tlačítko zpět a ukončim hovor, že zasunu telefon nebo zmáčku tlačítko fotáku a zapnou se mi dotyková plocha a tam je ukončit nebo zavřít (ted přesně nevim)
a telefon sem zapínala a vypínala asi 3x

ted mě napadlo jestli to nemá souvislost s tim restartováním telefonu :hm
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod LG.ladina 26. 2. 2009 18:20

to tlacitko sezenes podle me jedine v servisu, ale jestli to nejak splasis tak to sem dej vedët,taky se mi kejkla takze mozna nekdy.... Jinak to tlacitko urychluje vypnuti, tlacitkem zpet je to dost dlouhave....
;-) L
LG.ladina
Junior

Odeslat příspěvekod LG.ladina 26. 2. 2009 18:23

no asi koupim na aukru za kacku nejakej nahradni mobil a pak ho dam do servisu. Zkusim jeste formatovat, obnovit puvodni nastaveni a vse co najdu v menu, treba mi to zase zacne hrat,kdyz mi to z nicehonic prestalo, kazdopadne diky za odpovedi ;-)
;-) L
LG.ladina
Junior

Odeslat příspěvekod xsonah 2. 3. 2009 13:20

ahojky, tak telefon mám ještě doma, nějak jsem se ještě nedostala do města na poštu,

a mám dotaz ohledně toho fotáku, (už jsem se na to ptala, ale nikdo neodpověděl)

jestli jdou upravovat dodatečně fotky z fotáčku
já našla jen změnu velikosti a otočit,
ale jestli tam jde upravit třeba jas, kontrast, nebo i něco jiného :hm
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod bohys 2. 3. 2009 14:33

xsonah píše:ahojky, tak telefon mám ještě doma, nějak jsem se ještě nedostala do města na poštu,

a mám dotaz ohledně toho fotáku, (už jsem se na to ptala, ale nikdo neodpověděl)

NE.
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xsonah 2. 3. 2009 15:19

bohys píše:
xsonah píše:ahojky, tak telefon mám ještě doma, nějak jsem se ještě nedostala do města na poštu,

NE.

díky já si to myslela,
hledala jsem to v telefonu a v návodu nic o tom neni. tak jsem jen chtěla vědět jestli jsem jen blbě nekoukala
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod Honzy 6. 3. 2009 03:38

ahoj... ufff...20 stranek.. dalo to celkem zabrat... Dost se desim firmware, ale za tu cenu... mam par otazek prosim:

1] pripojeni PC pres mobil na net?

2] synchronizace kontaktu s outlookem

3] Jimm?

4] Opera mini?

5] zaludnejsi -> jdou minimalizovat aplikace? Treba abych mel Jimma na pozadi a klikal si v opere ?

Diiik
Honzy
Junior

Odeslat příspěvekod Killerxxx 7. 3. 2009 02:57

hmm:( ked ja ho strasne chcem :D.. a ako pozeram te chyby tak neviem :( hm asi to skusim a uvidim ..hmm cital som tu vsetko co sa pisalo ... uvidim sak zaruka nato bude.. a keby to bolo nejake moc zavadne.. tak mi hadam vratia penaze:D a kupim nieco ine .. ..mam si ho kupit ci nie :(?????? poradte alebo aku vysuvacku dobru do 4500 korun
Killerxxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Killerxxx 7. 3. 2009 03:26

este som sa chcel spytat uz som tu dlho :D a nevim ani co som precital .. ma to aj koncovku na vlastne sluvhatka?? ten 3.5mm jack ci co to je??:D dufam ze jo.. dikes inak za radu bru noc ja idem spat;)
Killerxxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MurphyL6 7. 3. 2009 12:05

3,5mm konektor má na kabelu od sluchátek
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod Killerxxx 7. 3. 2009 13:33

MurphyL6 - noo dikes ... uz len preco je to take kazive:P ach
Killerxxx
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka