LG KC910 Renoir - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lenka2003 8. 1. 2009 13:29

Ale tohle my přece víme..
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 8. 1. 2009 13:42

Jasne :-] ;-)
Hledal jsem neco blizsiho o pouzitem CPU a je to podle vyrobce ARM9 stejne jako u chudsiho bratricka KP500 o frekvenci nikde ale ani zminka,tipuji to na 170-200Mhz
http://developer.lgmobile.com/lge.mdn.p ... neInfo.laf

posledni dobou celkem osobne si myslim ze se LG posledni dobou celkem rozjelo.....zacalo to PRADA,pak Viewty a ted dalsi a dalsi nemene povedene dotykove telefony.

Sam jsem mel Viewty a vcera si poridil KP500 a je to nebe a dudy co se tyka rychlosti s prostredi ve prospech KP500.zatim jsem moc spokojeny.

Mel jsem iPhone ale po treti reklamaci (praskajici kryt) jsem jej vratil....ani mi moc nechybi takovy zazrak to zas neni a treba KP500 foti daleko lepe.

EDIT:
Pokud uz nekdo KC910 ma tak si muze ze stranek LG stahnout FW,podle vyrobce jsou podporovane vsechny nove modely...no ten muj zatim ne,ale nejsou problemy tak na upgrade FW kaslu.
Odkaz na aktualizacni sluzbu LG: http://uk.lgmobile.com/web/web.support. ... pup1RF.laf
Do PC stahnete malou aplikaci (asi 0.6MB) instalujete a dal uz to uvidite sami.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Ramon 8. 1. 2009 15:53

carreaum17 píše:Ramon - to jo, uděláš chybu, když půjdeš do 5800. Ale zas s tou podporou máš recht

Proc myslis ze udelam chybu? Mas spatne zkusenosti se Symbianem? Renoir vede oproti 5800 ve fotoaparatu a videu, a az bude 5800 na trhu tak v cene. Jinak mi prijde 'otevreny' system lepsi, uz treba kvuli te GPS.
Hackovat a obchazet firmware, aby byl telefon pouzitelnejsi, jako treba u me Viewty, se mi uz nechce. Navic pro me je rozhodujici rychlost telefonu a tu si myslim, ze 5800 vede na plne care.
Nevim no, je to jen muj nazor a rad si vyslechnu jak vidis 5800 vs Renoir ty :-))
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 8. 1. 2009 17:06

Ramon :-D ;-)
No popravde ta nokia zadna slava neni...reakce na ni jsou celkem rozpoluplne,pokd chce mobil s OS tady by jsi narazil....aplikaci pro tento model moc neni a stare vetsino nechodi korektne.
Vim :potichu ;-) ze chodis na forum http://ku990.forumakers.com/ parkrat jsi mi tam radil ohledne viewty,ja tam vystupuji jako tomik.
viewty jsem dal pryc a poridil si vcera LG KP500 Cookie coz je chudsi bratricek Renoir.¨Musim ti rict ze jsem naprosot spokojeny,oproti Viewty je menu svizne a hlavne galerie a fotky nabihaji daleko,daleko rychleji,myslim ze s KC910 renoir by jsi chybu neudelal a pouziva stejne prostredi jako moje Cookie.
dalsi vec,u techto modelu s novym GUI myslim neni ani potreba zadne hackovani jako u viewty,vyhovuje mi.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Ramon 8. 1. 2009 17:34

100 lidi 100 chuti ;-) Do vydani 5800 zbyvaji 2 mesice a jelikoz to je prvni dotykovy tel od Nokie, tak nastane vlna tvorby dotykovych aplikaci pro Symbian, z toho strach nemam.
A neodsuzuju Renoir jenom proto ze to je LG, chtel jsem slyset vic nazoru na tento telefon, jeste jsem ho nevyradil definitivne z mych budoucich telefonu 8-)
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 8. 1. 2009 17:45

Jasne,heůe ja ti reknu jediny: telefon s OS kvuli lenosti nechci a stejne ten potencial nevyuziji,par nokii se symbianem jsem mel a ta rychost zadna slava (5800 je na tom o neco lip)
Nedavno jsem si hral ve znackove nokia prodejne s nejakym "enky" N85 a N96 a cekal jsem rychlost podobnou treba blesku E51...no byl jsem na to ze to jsou jeste horke novinky a stoji pres 15k (renoir stoji okolo 10k) byla rychlost zalostna.Vstup do hlavni nabidky cca. 2-3sec,vstup do nastaveni to same,zkousel jsem je resetovat a nepomohlo to,je ale mozne ze to zpusobovalo pripojeni kabelem na LCD aby byl obraz velky.

Jen tak bokem,kdyby jsi prece jen do KC910 Renoir sel bude nejake forum obdobne jako http://ku990.forumakers.com/ pro novou radu LG KC910 ci KP500?
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Ramon 8. 1. 2009 17:58

Na tu lenost jsi vychytal fakt pomale telefony :) Zkousel jsi napr N79? To je fofr jako u E51. A ta stoji ted cca 9500 Kc.
Pokud budu mit Renoir, tak bych to forum zalozil sam, pokud by uz nebylo.
Anglicke forum uz existuje.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod LANiN 8. 1. 2009 21:57

jak tady říká kolega že Nokie maj první dotykovou cihlu tak si myslím že s tím budou problémy..
ale to o LG říct nemůžu, ti už to mají nějakou tu dobu v "malíčku" tak si myslím že to rozhodně bude lepší volba než 5800, sice s omezenějšímy možnostmi aplikací a ta GPS mě až tak nevadí pokud funguje jak má tak není očem řešit :tleskani
K-Touch V8 root 4.0.4 jindy 4.4.2. nekdy 4.2.2. od CM, proste dle nalady :)
LANiN
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 9. 1. 2009 15:29

Ramon - Symbian je super systémek, hlavně multitasking. Ale vyloženě mi vadí na Nokii materiály, nejsou moc kvalitní a plasty jsou měkké. Pak mizerný fotoaparát.....
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod lenka2003 9. 1. 2009 15:31

Toho fotoaparátu u N5800 je opravdu velká škoda..ale i tak se na ní těším. U N79 je také mizerný a neopravil to ani nový fw.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 11. 1. 2009 00:49

Já měl za to, že N79 bude fotit dobrý snímky :( tak celkově ten telefon je asi nic moc co ?
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod lenka2003 11. 1. 2009 09:00

Celkově N79 je vynikající. Ale foto zatím nic extra. Ale kvalitu většinou opravují nové fw. Ale to patří jinam. Tady řešímě LG.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod LANiN 13. 1. 2009 15:30

lenka2003 prosímtě, kdepak jsi pořídila to LG ? ^^
K-Touch V8 root 4.0.4 jindy 4.4.2. nekdy 4.2.2. od CM, proste dle nalady :)
LANiN
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 13. 1. 2009 16:02

LG jsem koupila v Electroworldu v Hradci Králové.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod krystof0 13. 1. 2009 18:18

Rozhodl jsem se pro tento telefon a mám 3 otázky:
1.Jak je to s výdrží a jestli se do tohoto telefonu dá zasunout stylus nebo je zavěšen nebo jak je to prostě vyřešeno.
2. Dají se doinstalované aplikace a hry normálně ovládat nebo třeba hry si s dotykovým ovládáním nerozumí?
3. Myslel jsem, že bych si ho koupil přes tuto stránku:
http://www.tadykoupimmobil.cz/d-1530-lg ... enoir.html
Jde někde sehnat levněji? A máte s tímto obchodem nějaké zkušenosti?
Mám v plánu hu koupit někdy v dubnu, takže by cena mohla klesnout ještě tak na 8000 nebo možná i míň, doufám, protože ho chci sehnat co nejlevněji. Nejlépe za 7000 - 7500
krystof0
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka