LG KC910 Renoir - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod krystof0 13. 1. 2009 18:27

Podíval jsem se ještě na aukro.cz a mám ještě jeden dotaz:
zde stojí 6500, kdybych přihodil, tak by to bylo 6600 - http://aukro.cz/item526183516_lg_kc910_renoir.html

Ale jak tohle funguje? Proč to vůbec kupující prodává, jak je to potom s předáním a na záruku bych mohl zapomenout. Myslíte, že se to vyplatí? Nerad bych se unáhlil.
krystof0
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 13. 1. 2009 18:52

1. S výdrží je to dle používání. Já volám cca 30-60min. denně. Nějaké fotky, občas wi-fi. nabíjím každý 3. den. stylus není umístěn v těle telefonu-je jako přívěšek zvlášť. Ve vetšině případů ho vůbec nepotřebuji. Vše se pohodlně ovládá prsty.
2. Aplikace se doinstalovat dají. Hry nepoužívám, takže nevím.
Co se týče ceny v dubnu,tak to netuší asi nikdo a s Aukrem zkušenosti nemám.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod krystof0 13. 1. 2009 19:06

Děkuji za odpovědi. Já jsem si telefon nemohl ještě vyzkoušet, ale myslím si, že třeba při psaní na qwerty klávesnici by byl lepší stylus, ne? Jak je to jinak s celkovou odezvou telefonu? A fotky jsou kvalitní? Nevíte někdo, jak je to s hrami? A ten obchod vypadá věrohodně?
krystof0
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 13. 1. 2009 19:16

Při psaní na plnohodnotné klávesnici není stylus potřeba. phodlně se píše prsty. Celková odezva je myslím dobrá-např. sms se píše opravdu velmi rychle. Fotky jsou celkem kvalitní. Velmi dobře se dají přímo v telefonu upravovat. Zmíněný obchod myslím není kvalitní. Ale osobní zkušenost s ním nemám, tak to nemohu tvrdit. Zkus si tu v diskuzích najít povídání o obchodech..to téma tu je.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 15. 1. 2009 18:32

Muze mi nekdo potvrdit nebo vyvratit, ze Renoir umi nejen DivX ale i XviD videa? Viewty si s tim neporadilo, musel se prepisovat FourCC kod v hlavicce souboru.
Dik za odpoved.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 15. 1. 2009 18:46

Tak to netusim,mrkni na fora nebo to prubni...mimochodem dneska MM vydala celkem obsahlou recenzi: http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx
Cheetah007

Odeslat příspěvekod lenka2003 15. 1. 2009 18:57

Na vyzkoušení videa jsem ještě neměla čas, ale hledala jsem to teď v manuálu. Ovšem nikde jsem to nenašla, takže tuším že tento formát asi nepodporuje. Ale mohu se plést.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 15. 1. 2009 18:59

Cetla jsi tu recenzi? celkem by me zajimala ta odezva.U meho KP500 cookie je to v pohode jen otravuji ty potvrzujici hlasky pri ukladani nastaveni,mazani atd....ty nekdy zdrzuji.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod lenka2003 15. 1. 2009 19:24

Odezva se mi zdá v pořádku. Recenzi jsem četla.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 15. 1. 2009 20:14

Jasne diky ;-)
Zeptam se te jeste na dve veci: V recenz na screenech jsem koukal ze jdou zobrazit digitalni hodiny na home screenu,me se to u cookie nejak nedari a jsou jen analogove.S Cookie se zatim stale seznamuji a prozkoumavam jej ale tuhle volbu jsem nenasel...jde jen vytahnout widget se svetovym casem ale neni to ono.

Druhy dotaz se tyka propojeni s PC pomoci synchronizacniho SW dodanem na CD s telefonem.
Ja tam ma LG PC Suite II komunikace je v pohode jak pres USB tak pres BT.Bohuzel si ale program nepamatuje sparovani pres BT a pri kazdem pripojeni se musi zadavat "dohodnute" heslo jak na strane PC tak v telefonu a pekne to otravuje,jak jsi na tom ty? ;-)
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Ramon 15. 1. 2009 20:34

Recenzi jsem cetl, ale zminka tam o tom neni. Kazdopadne neni to nejak extra dulezite, jen me to zajima, bo jeden Samsung[uz nevim ktery] podporuje oba formaty.

EDIT: tak tu pisou, ze umi: http://www.gadgettastic.com/cs/2008/10/07/review-lg-renoir-kc910/

Lenko, az budes mit cas, muzes to otestovat? Dik moc.

A jeste dotaz, funguje vam YouTube pres WiFi? V recenzi pise, ze ne, no na jinych forech jsem cetl, ze jim to jde.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 15. 1. 2009 21:18

Digitální hodiny mi jdou zobrazit místo analogových. Při připojení k PC přes Bt k PS Suite to také chce stále heslo. I mně to otravuje. Ale nepřipojuji často, takže to rozdýchám.
To video zatím bohužel testovat nehodlám, snad někdy později. Vlastně je to funkce, kterou téměř nepoužívám.
YouTube mi přes WiFi funguje bezvadně, to jsem jen tak náhodou zkoušela. A přehrává se mi to pěkně plynule. není to tak, jak píše autor recenze.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Shampoo 15. 1. 2009 21:35

O Renoira se zajímám už nějaký ten měsíc... Hledám stylový phone s dotykovým displejem, nadstandartním fotoaparátem (popravdě, marketingové tahy na mě platí), WIFI, GPS, bohatý na multimédia - bez OS, který bych stejně nevyužil - hry nehraju a aplikace se mi instalovat nechce, spíše poslouchám hudbu a taky ty filmy. Renoir vypadá slibně...

Jen jadna věc mě odpuzuje - rozlišení displeje
Kdyby zde na MM.cz neuváděli výpočet pixelů na cm2, tak mě to moc netrápí, ale pokud vidím rozdíly v jednotkách tisíc pixelů, to už je něco...
Kamarád bude mít N5800xPress, která má famózní displej, ale to tu vůbec nepublikujete - jediný problém je 3MPix fotoaparát, který je v dnešní době podprůměr.

Můžete někdo (např. Lenka) potvrdit moje obavy z hrubého displeje?
Shampoo
Junior

Odeslat příspěvekod blickyn 15. 1. 2009 21:39

Na hrubej displej zapomen. Ma renoira asi mesic a displey je naprosto uzasny. Nepozoruji neco jineho nez dokonalost...
blickyn
Junior

Odeslat příspěvekod blickyn 15. 1. 2009 21:44

Xvid zvlada bez problemu. Vsechny sve videa jsem predelaval v MediaCoderu na AVI s kodekem Xvid a zvukovou stopou v mp3 a funguje mi to bezvadne Jak ve stolnim DVD tak v Renoiru. Ted ho prodavam za 8tis. (Co mesic az dva menim)
blickyn
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka