LG KC910 Renoir - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ramon 15. 1. 2009 21:49

Dik za info! Jeste dotaz - hraje vam radio pres repracek? Nebo jen do sluchatek? Viewty to pustit do repracku neumi :-/
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Shampoo 15. 1. 2009 21:57

To Blickyn: No já nevím, pokud budu srovnávat Renoir a N5800xPress, tak v číslech cca. 3750vs.8200 což je obrovský rozdíl. Ve srovnání na vlastní oči bude zdůrazňovat hrubost... I např. stará SE K750i má jemnější displej.
Shampoo
Junior

Odeslat příspěvekod blickyn 15. 1. 2009 22:04

vyzkousim az najdu kablik :-)
Jinak zvuk z Renoiru je jeden nejlepsich i bez ekvalizeru. Srovnatelny i iRiverem coz jsem byl hodne prekvapeny. mozna v necem trochu lepsi, kristalovy, ono logo DolbyMOBILE tam fakt neni ze srandy.
Taktez video je luxusne prehravane v plne kvalite pro stolni prehravac. Neuveritelne!
blickyn
Junior

Odeslat příspěvekod blickyn 15. 1. 2009 22:07

N5800 budu mit v ruce zitra tak muzu zdelit dojmy ale opavdu jsem pri uzivatelském stourani o viditelnost rastru nezavadil. Je plne dostacujici a neprovokujici.
blickyn
Junior

Odeslat příspěvekod Nesso 15. 1. 2009 22:10

zdravím,
velmi silno zvazujem kupu Renoira, preto sa chcem spytat na uzivatelmi spominanu nevyhodu tohto telefonu a to ze reproduktor sa niekedy nevysvetlitelne sprava ako hlasity odposluch.
Kto mate tento telefon - mate tiez tento problem? Ako ho riesite?

Je to dost dolezite., diki za prip.odpovede:)
Nesso
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lenka2003 15. 1. 2009 22:13

Já souhlasím. Displej není v žádném případě hrubý. N 5800 Xm bude mít displej lepší. Ale pokud je nebudeš mít vedle sebe, tak tě to trápit asi nebude. Fotky na displeji jsou opravdu pěkné. Ale je lépe zajít do prodejny a telefonek si řádně prohlédnout.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 15. 1. 2009 22:14

Blickyn - už jsem slyšel jeden názor, že Renoir má skvělý zvuk, opravdu může konkurovat nebo dokonce předčít i iRiver ? jestli jo. Tak LG je parádní koupě.

Já bych 5800 vůbec neřešil. Sice má parádní displej. Ale zvuk prý není bůhvíjak skvělý, mizerný fotoaparát, a zpracování nic moc - měkké plasty.

To už radši za podobný peníze tento kousek
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod blickyn 15. 1. 2009 22:17

Necetl jsem vsechny prispevky ale zadny problem s reprackem-hlasite jem nezaznamenel.
blickyn
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 15. 1. 2009 22:18

Nesso píše:zdravím,
velmi silno zvazujem kupu Renoira, preto sa chcem spytat na uzivatelmi spominanu nevyhodu tohto telefonu a to ze reproduktor sa niekedy nevysvetlitelne sprava ako hlasity odposluch.
Kto mate tento telefon - mate tiez tento problem? Ako ho riesite?

Je to dost dolezite., diki za prip.odpovede:)

Mně se toto nikdy nestalo a volám opravdu hodně! Denně 30-60 min./10 hovorů.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 15. 1. 2009 22:20

blickyn píše:vyzkousim az najdu kablik :-)
Jinak zvuk z Renoiru je jeden nejlepsich i bez ekvalizeru. Srovnatelny i iRiverem coz jsem byl hodne prekvapeny. mozna v necem trochu lepsi, kristalovy, ono logo DolbyMOBILE tam fakt neni ze srandy.
Taktez video je luxusne prehravane v plne kvalite pro stolni prehravac. Neuveritelne!

Ano i s tím souhlasím. Zvuk je naprosto luxusní! Také jsem něco podobného z mobilu ještě neslyšela.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod blickyn 15. 1. 2009 22:24

Co se tyce zvuku je to fakt luxus. Sel jsem si koupit kvulu tomu Kossaky a opravdu je to unikatni. Problem je ze prehravac se dlouho zapina (vzdy pri zapnuti nacita vse co je v telefonu) cca 2O sec. -asi taky dle mnozstvi mp3. Taky na vyhledavani ve skladbach all Windows knihovna jsem si nikdy nezvykl. A dalsi nevyhoda je ta redukce (respek. polovina dodavanych sluchatek).
blickyn
Junior

Odeslat příspěvekod Nesso 15. 1. 2009 22:28

este otazka: je zvuk vynikajuci aj z reproduktoru? ci sa to tyka len kvality pri pouziti sluchatiek?
Nesso
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Shampoo 15. 1. 2009 22:30

Zítra uvidím od známýho asi 5800xpress music, ale docela se bojím, že si navyknu na ten jemnej displej a potom se mi to bude zdát hrubší... Docela mě to znepokojuje, ale jaká je alternativa s 8MPix za stejný peníz? Nejspíše zatím nic moc...

Jinak LG electronics mají jedny z nejlepších designerů co je možné vidět, Viewty a renoir vypadají přímo skvostně a zadní část je dominantní.
Shampoo
Junior

Odeslat příspěvekod blickyn 15. 1. 2009 22:33

Nesso píše:este otazka: je zvuk vynikajuci aj z reproduktoru? ci sa to tyka len kvality pri pouziti sluchatiek?

nevím v jakem smyslu? MP3? Nebo jen hlasitost?
...pri hlasitosti ktera je spise nad prumer nez u jinych mob. je zvuk nezkresleny
blickyn
Junior

Odeslat příspěvekod blickyn 15. 1. 2009 22:38

Shampoo píše:Zítra uvidím od známýho asi 5800xpress music, ale docela se bojím, že si navyknu na ten jemnej displej a potom se mi to bude zdát hrubší... Docela mě to znepokojuje, ale jaká je alternativa s 8MPix za stejný peníz? Nejspíše zatím nic moc...

Jinak LG electronics mají jedny z nejlepších designerů co je možné vidět, Viewty a renoir vypadají přímo skvostně a zadní část je dominantní.

Me osobne odradila tloustka Nokie a vzhled je s touto tloustkou (ostatne jako u vsech Nseries) neprijatelny. To me pripada stejne tlusty kousek jako asus eee :-) Se operac.systemem u Nokie nemam problem- jen ten vzhled
blickyn
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka