LG KC910 Renoir - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Carismatico 18. 1. 2009 18:26

x---x---x - otázka kvality zvuku tady byla již několikrát zodpovězena. A potěším tě, kvalita zvuku se řadí mezi špičku, dokonce hudební výstup překoná i Nokie, přehrávače iRiver.... Dolby Music je opravdu znát
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Kaminar 19. 1. 2009 09:42

Jakou paměťovou kartu lze použít v Renoirovi? Chtěl bych 8GB, ale někde píšou microSD a jinde zase microSDHC. Který druh to tedy to má být?
Kaminar
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 19. 1. 2009 10:46

Mám 8 Gb SDHC a bez problémů funguje.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 19. 1. 2009 11:04

microSD se delaji pouze do kapacity 2GB, microSDHC az do 16 GB [zatim jsem vyssi kapacitu nevidel]
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Kaminar 19. 1. 2009 14:18

Já se právě ptám proto, že mi bylo řečeno, že mezi microSD a microSDHC je rozdíl a mobil nemusí s microSDHC umět pracovat, pokud to není uvedeno. Když jsem se díval na stránky LG, tak tam ale píšou jen o microSD. Aby se v tom čert vyznal. Nepíšou něco v návodu, který je dodáván k Renoirovi?

Také jsem v nějaké diskuzi četl, že u některých paměťových karet dochází ke škubání při přehrávání videa. Jakou máte konkrétní paměťovou kartu?
Kaminar
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 19. 1. 2009 14:45

SanDisk Mobile Ultra 8 GB. Vyzkoušeno. Opravdu šlape dobře.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Kaminar 19. 1. 2009 14:56

Dík za odpověď. Myslím, že jsem rozhodnutý Renoira koupit. :-) Jen bych se ještě zeptal, jen tak pro zajímavost, jestli lze nastavit citlivost dotykového displaye. Když jsem si ho ohmatával, přišlo mi, že se na něj musí docela dost tlačit. Obzvláště to dělalo potíže při rozpoznávání psaného písma. Matně si vzpomínám na Viewtyho, tam mi přišel display mnohem citlivější.

Jediného čeho se trochu obávám je, jak Renoira chránit. Asi nepůjde jednoduše nosit v kapse tak, jako můj současný klasický mobil. :-) Používáte nějaký speciální kryt nebo speciální folii proti poškrábání?
Kaminar
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 19. 1. 2009 15:17

Citlivost displeje se dá nastavit. Každý podle svého. Písmo rozpoznává výborně. Není problém. Na telefonu je nalepena orig. fólie a ještě jedna náhradní je přiložena v balení. Je nalepena na celé přední části telefonu, ne jen na displeji. myslím, že je to ochrana dostatečná. Já ho jinak nosím ještě v pouzdře- ale je jen takové látkové, prošívané. Ale myslím, že není problém ho nosit i v kapse.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Kaminar 19. 1. 2009 15:34

Já jsem slyšel o fólii invisibleShield (http://www.zagg.com/). Někdo ji chválí a někdo zase ne. Tak těžko říct, ale zatím ji pro Renoira stejně nemají. Ale mají ji pro LG Cookie KP500, který je Renoirovi dost podobný.
Kaminar
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 19. 1. 2009 15:36

A proč by jsi kupoval jinou? Dvě ti nestačí?
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Kaminar 19. 1. 2009 15:43

lenka2003 píše:A proč by jsi kupoval jinou? Dvě ti nestačí?

Ta invisibleShield chrání celý telefon (ne jen display) a má být prý velmi odolná proti poškození. Na Youtube jsou i videa.
Kaminar
Junior

Odeslat příspěvekod Shampoo 19. 1. 2009 19:31

Mohl by někdo z vás vlastníků odpovědět na otázku ohledně GPS???

Navíc zajímá mě, jestli polohový senzor lze použít např. v menu (že se nabídka otočí o 90° a ne pouze u SMS, videa a internetového prohlížeče...
Předem díky za odpovědi.
Shampoo
Junior

Odeslat příspěvekod ishy88 19. 1. 2009 22:48

Zdravím,

chtěl bych se zeptat jestli je LG KC910 Renoir také v černém provedení. Na youtube jsem viděl tento telefon v černém (podle mě vypadá elegantněji), ale na mobilmanii jsem se dočetl pouze o stříbrné verzi. POkud ano, kde bych ho sehnal? Děkuji za odpověď
ishy88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Shampoo 20. 1. 2009 15:11

Černá verze je určitě, viděl jsem officiální obrázky - stříbrné i černé. Stačí se optat ve vybraném obchodě přímo, nebo kontaktovat e-mailem e-shop, jestli poskytnou informaci o zboží...
Shampoo
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 20. 1. 2009 15:28

Já mám černou a koupila jsem ho v Electroworldu. Stříbrnou ani neměli. A v černé ho mají také na Mobilpohotovosti.
lenka2003
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka