LG KC910 Renoir - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Předseda 8. 2. 2009 16:11

Heh tenhle telefon jsem objevil jako alternativu k 5800 když už její cena neklesá, ale naopak stoupá.
No.. ve zkratce přečený vlastnosti se mi líbí, ale co ta navigace :hm Hlasová navigace nebude, ale jak to teda funguje? Pomocí přístupu na net si to stahuje mapy (odkud resp. jaky) a na ty stažený mapě zobrazuje bod jako mojí polohu? A ted - umí aspon nějak zanavigovat na adresu?

Jinak - použitá technologie dotykovýho displaye je stejná jako byla u Prady nebo lepší?

A další otázka - jak je to se synchronizací kontaktu, kalendáře, úkolů a všeho možnýho s Outlookem?
Jsem zvyklej že Nokie s tim nemá sebemenší problém a všechno šlape jako hodinky. Nerad bych se toho vzdal :)
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Junior

Odeslat příspěvekod Předseda 12. 2. 2009 16:31

Nikdo nic?
Is that what devils do?

Předseda
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 12. 2. 2009 18:20

To bude asi tím, že LG,Samsung a SE používají většinou lidé, kteří to mají jako hračku a nějaká synchronizace s Outlookem je jim šumák. :D
Z tohoto důvodu jsem přešel na "plastové rozvrzané tatranky" od Nokie a jsem spokojen. Mám vše synchronizováno a své denní povinnosti vidím v pohotovostním režimu displeje 8-) A v telefonu mám klidně uložen celý diář za poslední rok a vidím každou objednávku svých zákazníků. Zvykl jsem si natolik, že už mám pouze telefony Nokia. Sice by se mi taky líbil 8mpx a hezčí design, ale funkčnost a neproblémovost vítězí. 8-)
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Předseda 12. 2. 2009 18:54

dobrý no. To jsem vážně rád, že máš z Nokie radost a že to vim, ale na to jsem se neptal..
Is that what devils do?

Předseda
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 12. 2. 2009 19:36

Nevnucuju ti, že mám nokie, i mě se tenhle foun líbí a sleduji toto téma, ale spoň vidíš, že tady na tebe všichni prděj.

Napiš do redakce ať už konečně vydají recenze na tenhle foun. Spousta lidí na to čeká jako na smilování.
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Předseda 12. 2. 2009 19:59

;)
Is that what devils do?

Předseda
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 13. 2. 2009 10:14

Ouki douki. To jsem nějak prošvih. I když to je divný. Tak soráč :-[ .

Ale myslím, že jsem četl nářky lidí po téhle recenzi. NE. To jsem si spletl se Samsung i8510 Innov8. Na tuhle recenzi se stále čeká :-(
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gulda... 18. 2. 2009 23:31

kolik si myslite ze bude Renoir tak za dva mesice stat? vzhledem k tomu ze pribyde Arena atd. by mohla jit cena dolu ne? odhad...:-)
gulda...
Junior

Odeslat příspěvekod gulda... 19. 2. 2009 10:01

ikdyz to byla asi blba otazka, to nikdo nevi, ja vim... ale chtel bych se zeptat jestli jde spustit ta svitilna myslim jako baterka, mimo fotak si posvitit, jednou to tady uz padlo ale bez odpovedi...a je ovladani tak dobre jako napr. u samsungu f480, jestli to tedy mel moznost nekdo porovnat:-) diky
gulda...
Junior

Odeslat příspěvekod Předseda 19. 2. 2009 21:38

je otázka za kolik bude Arena? :hm jestli převezme čelní příčku po Renoiru nebo jestli bude ještě o stupínek na ním :hm popravdě doufám že bude pod 11 nebo aspon okolo :-[
Is that what devils do?

Předseda
Junior

Odeslat příspěvekod gulda... 25. 2. 2009 16:37

v testu mobility je jako minus oznacen: zadna indikace zmeskanych udalosti... poradte jak to s nim je??
gulda...
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 25. 2. 2009 18:01

urcite jako u Viewty. tzn ze dokud nezmacknes jakekoliv tlacitko [pri vypnutem displeji], tak nezjistis ze ti nekdo psal nebo volal...
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 25. 2. 2009 18:15

Je to jak píše Ramon. Ale u sms jde nastavit opakování zvuku ve zvolených intarvalech. Takže pokud přijde sms a nepřečte se hned, tak např. po 2min. zazní určený zvuk.
lenka2003
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka