LG KC910 Renoir - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Phillaman 11. 12. 2009 23:51

DAVIDHARO píše:Mám taky jeden dotaz..(kdyby jen jeden xD ) ...Když píšu s takzvanou QWERTY klávesnicí (plnou) tak se mi při ťuknutí stylusem na písmenko zobrazí ve větším a nad klávesnicí skládá slova což mi dost vadí a překáží..nedá se tato funkce vypnout? v manuálu jsem ji nenašel

das psat novou zpravu vlevo nahore das tu nabidku-nastaveni zadavani textu-skryt navrhy slov ;-)
Phillaman
Junior

Odeslat příspěvekod Kedlub 27. 12. 2009 18:47

Tak jsem se dival a nic tam nikde není. :-( Myslim ty ukoly a jejich pripomenutí zvukove.muzes se někdo mrknout mrknout jestli to tam u sebe má nekdo??? dikyyy
Kedlub
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fonsii 2. 1. 2010 13:32

Mě se ted začal telefon restartovat pokaždý když kliknu na profily nebo na to výsuvný menu v horní části obrazovky, jinak všechno ostatní jede. Nedá se nějak aktualizovat firmware nebo to budu muset reklamovat?

Jo už to jede, stačilo vrátit původní nastavení
fonsii
Junior

Odeslat příspěvekod pepca413 5. 1. 2010 19:27

Zdravím.
Snažil jsem se hledat a nenašel jsem, můžu se zeptat jak u mobilního telefonu LG Renoir KC910i zjistit MAC adresu? Hledal jsem jak v telefonu, tak na krabici, ale nic. Určitě by to šlo nějak získat i pomocí počítače? Poradíte? Samozřejmě čím lehčí způsob tím lepší. Díky moc za radu. :-)
pepca413
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Phillaman 5. 1. 2010 20:55

taky se ted zabyvam jak zjistit mac adresu .. projel jsem spousta diskuzi o tom.. tak prvni moznost ktera me teda nefungovala ale treba budes mit stesti ;-) je: zapni wi-fi, najed do servisniho menu (3845#*910#), wlan service, net info tam by mela byt mac adresa ..ja tam mam samy nuly xD... druhy zpusob zaruceny (snad) zejtra to zkusim tak kdyztak napisu.. jestli mas router tak vypnout vsechna zabezpeceni proste uplne vsechno aby se mohl pripojit kazdej.. pripojis se telefonem a na pc zjistis kdo je vsechno pripojenej budes tam samozrejme ty .. opises si tu mac adresu a vratis vsechna nastaveni nakonec ji pridas mezi povoleny adresy .. sam router nevlastnim takze doufam ze rozumis vsemu co sem rekl .. kdyztak napisu jeste zitra jak to dopadlo..
Phillaman
Junior

Odeslat příspěvekod pepca413 5. 1. 2010 21:56

No hele asi to mám, ze začátku jsem tam měl taky 00:00:00:00:00:00, ale potom jsem několikrát zmáčk tlačítko pro zamčení kláves a kód to vygenerovalo...zmáčkneš tlačítko, necháš vypnout displej (úplně, že nic nevidíš), zase zmáčkneš tlačítko pro zamknutí a to opakuješ dokavaď se ti ten kod nevygeneruje. Je to postup trochu na hlavu, ale i když jsem ho několikrát zopakoval, tak vygeneroval to samé....tak snad tak.
Naposledy upravil Fíla dne 31. 8. 2010 18:36, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předchozí příspěvek
pepca413
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepca413 7. 1. 2010 19:31

Ještě jednou zdravím, tady to mi bylo zodpovězeno na otázku, kde můžu zjistit MAC adresu u LG KC910i Renoir. Otázku jsem posílal přímo na podporu LG: Dobrý deň Mac adresa u tohto modelu nie je dostupná S pozdravom Marek Gasch. Tak teď tedy opravdu nevím, co si o tom mám myslet. :shock:
pepca413
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Phillaman 9. 1. 2010 14:07

koukam ze to jsou fakt hrozny tragedi :D ja uz ji mam viz jak jsem psal vyse..
Phillaman
Junior

Odeslat příspěvekod Kostalmen 31. 8. 2010 15:13

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli telefon má někde v přehrávači equalizer... Dost by se mi hodil, ale nemuzu ho nikde najit.. Pripadne jestli se neda nainstalovat nejaky prehravac s eq..
Kostalmen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Phillaman 31. 8. 2010 15:55

Bohužel ti radost neudělám. KC910/i equalizer nemá.
Phillaman
Junior

Odeslat příspěvekod keno10 1. 10. 2010 13:12

Ujo mi poslal tento mobil ale je locknuty na operatora "3". Netusite niekdo ako to unlocknut doma ? ci to je vobec mozne bez specialneho vybavenia :D
keno10
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bb5unlock 1. 10. 2010 17:02

ano cez kod, ale musis si zan zaplatit
bb5unlock
Junior

Předchozí stránka