LG KC910 Renoir - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nesso 15. 1. 2009 23:39

hej, v zmysle ked su mp3 pustene cez reproduktor
Nesso
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod blickyn 15. 1. 2009 23:50

jo, tam nebude problem jak jsem psal.
blickyn
Junior

Odeslat příspěvekod LANiN 16. 1. 2009 10:15

po delší době jsem z5..
no a konečně je i recenze.. tenhle mobilek má (aspoň pro mne) jedinou chybičku a to neuplnou navigaci.. dovolím si říct, že kdyby jí měl "lepší" tak na trhu (to i teď) v ceně nenajdete konkurenta s takovým vybavením :-)
K-Touch V8 root 4.0.4 jindy 4.4.2. nekdy 4.2.2. od CM, proste dle nalady :)
LANiN
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 16. 1. 2009 11:36

Já jsem jednu chbičku našla. A to u budíku. Jsem zvyklá z nokií, že budík začne zvonit velmi potichu a hlasitost se zvyšuje postupně. U LG začne řvát na plné kule. A to je fakt šok. Zkoušela jsem to v různých profilech, ale nic nepomohlo. Ještě štěstí, že ho nemusím púožívat k buzení!
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Shampoo 16. 1. 2009 12:53

Tak jsem myslel, že dnes uvidím na vlastní oči nokia 5800XM, ale kámoš radši zůstal doma, aby si mobil pořádně prostudoval, zzzzz.

K té navigaci - jestli to dobře chápu: Mapa už je nainstalovaná v základu, stačí jen spustit aplikaci a sám se připojí na satelit a zaměří naší stávající polohu a při chůzi (např.) nás zobrazuje na mapě... Může i zvolit body A a B. Jestli je to tak, tak jaký je v tom problém? Sice to neupozorňuje na špatné odbočení z trasy, ale jaké další nedostatky modul má?
Shampoo
Junior

Odeslat příspěvekod Kaminar 16. 1. 2009 18:36

Ahoj. Trvalo to pěkně dlouho, než se sem ten Renoir dostal. :-) Chtěl bych se zeptat na pár věcí.

1) Má Renoir standardní USB Mass Storage, se kterým lze bez problémů pracovat i s unixem/Linuxem?
2) Nezkoušel jste někdo, jestli funguje ten PC Suite pod WINE v Linuxu?
3) Umí emailový klient Renoira šifrované emailové spojení tak, aby se s ním dalo šifrovaně napojit na Google Mail?
Kaminar
Junior

Odeslat příspěvekod x---x---x 16. 1. 2009 22:35

O tento telefon se dost zajímám :-) Zajímalo by mě (jednou už to tu padlo,ale bez odpovědi ), zda se dá rádio pustit i přes repráček? ( U modelu Viewty to nešlo ). Pokud ano, jaká je kvalita zvuku a jaká hlasitost? Dále mě docela zaráží, že tento "multimediální telefon" nemá ekvalizér. Zajímalo by mě jaká je bez něj kvalita. Když to zase srovnám s modelem Viewty, který ho taky nemá, s výstupem zvuku jsem vůbec nebyl spokojen a nebyla možnost sebemenší nápravy. Děkuji
x---x---x
Junior

Odeslat příspěvekod Kaminar 18. 1. 2009 11:48

Když jsem si zkoušel Renoira, tak se mi trochu nelíbilo, že má hrozně krátkou dobu podsvícení. Chtěl jsem se zeptat majitelů tohoto telefonu, jestli lze dobu podsvícení nastavit a jaká je maximální nastavitelná doba podsvícení.

Pak by mě také zajímalo, jestli lze v některých funkcích nechat podsvícení stále zapnuté po dobu jejich používání. Například když zapnu kalkulačku nebo stopky nebo něco podobného, na co je třeba pořád vidět, jestli lze nastavit, aby bylo podsvícení zapnuté po celou dobu, co tu funkci používám. To mě na některých telefonech hrozně vadí, že například používám čas jako stopky a za chvilku se vypne podsvícení a za další dobu se časomíra dokonce vypne úplně.

Za odpověď dík
Kaminar
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 18. 1. 2009 15:23

V nastaveni to urcite je...ja mam u KP500 10,20,40s a 1m.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod lenka2003 18. 1. 2009 15:32

U Renoira je to stejné. Max. doba podsvícení je 60s.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 18. 1. 2009 15:35

Chce to jen trochu v menu hledat,ja to mam v Nastaveni/Displej/Podsviceni a tam si vyberu co potrebuji.dal je taky prakticka volba uspora energie ktera trochu ztlumi jas zhruba o ctvrtinu...max. intenzita stejne neni potreba,ve tme pak podsviceni bije do oci a usetri se baterie.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Kaminar 18. 1. 2009 17:22

No alespoň, že jde nastavit tu minutu. škoda, že nejde v některých funkcích nechat podsvícení stále zapnuté.
Kaminar
Junior

Odeslat příspěvekod Kaminar 18. 1. 2009 17:25

Ještě bych měl jeden dotaz. Umí Renoir vzbudit i při vypnutém mobilu? A jak je to s upozornění organizéru při vypnutém mobilu? V obchodě sice tvrdili, že to umí, ale jestli to tak je doopravdy nevím.
Kaminar
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 18. 1. 2009 17:59

Budík při vypnutém mobilu funguje. Po spuštění se zeptá jestli chci mobil zapnout, nebo ne. Umpomínky z kalendáře při vypnutém mobilu nefungují.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 18. 1. 2009 19:15

Muzete nekdo prosim uploadnout defautni tapety a vyzvaneni z RENOIRa??
Jestli se mi je povede dostat ven zkusim to take z meho COOKIE ;-)
Cheetah007

Předchozí stránkaDalší stránka