LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod issakolli 14. 4. 2009 21:52

Může mi někdo poradit, jak k nějakýmu songu, nebo celýmu albu importovat obal? (obrázek alba) Zkoušel jsem už hodně metod, ale vždycky se mi v mobilu nezobrazil ten obal ... Může mi někdo poradit?
issakolli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fiza 14. 4. 2009 22:17

Nenašel jsem jiný způsob změny slov než je pomocí roletky. Pomocí FM vysílače můžete přehrávat hudbu z mobilu přes rádio. Čili na mobilu si nastavíte třeba 101.0 FM, na rádiu taky a můžete poslouchat hudbu z repráků od rádia. No a nakonec s obalem jsem měl taky problém...hlavně když jsem měl nejprve nahranou mptrojku bez obalu a přehrál ji mptrojkou s obalem, tak se stejně nic nezměnilo...takže jsem všechno smazal a znovu tam nahrál. A obal musí být přímo v mptrojce...čili třeba Winamp, který do mptrojky vkládá pouze odkaz není dobrá volba. Já na to použil Stamp ID3 Tag Editor (http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... ag-editor/) a valí to...
Fiza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod h.o.o.p 15. 4. 2009 02:38

Čili na mobilu si nastavíte třeba 101.0 FM, na rádiu taky a můžete poslouchat hudbu z repráků od rádia.

A to se nebude michat s originalnim vysilanim :?:
Nebo musim najit volnou frekvenci :?:
Telefon tohoto typu mam prvně a tak shaním informace kde se dá,tak mě prosím nekamenujte !!! :)
h.o.o.p
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jiricek999 15. 4. 2009 07:07

No je lepší si vždycky najít volnou frekvenci ale co mám zkušenosti s Nokii tak někdy ani nevadí že je na týý určitý frekvenci nějaký rádio je to hodně o zkoušení si různej frekvencí ;-) Tady je praktický video jak to funguje http://www.youtube.com/watch?v=XmA9L_iq ... r_embedded sice na vidu je Nokie ale na LG by to mělo fungovat uplně stejně. :-) Už se těším až si Arenu koupím
jiricek999
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jules.79 15. 4. 2009 09:27

Tak poslední co mě asi fakt zatím štve je, že jsem pořád nepřišel na to, jak rozchodit navigaci v offline režimu. Ani jsem na netu nenašel žádný mapy. Ta online navigace mi přijde docela na prd. Jako je dobrá, ale je nutný mít datovej tarif, nehledě na tom, že jinak by navigace chodila i tam, kde nebude signál, takhle bohužel ne. A jak to pak bude v zahraničí, kde by to člověk právě použil, to bez nějakýho velkýho datovýho tarifu pak ani nejde.

PS: Nemohl by tu někdo popsat, jak to rozchodit (MgMaps), od nastavení programu, kam nakopírovat adresář s mapama, hlavně trochu podrobněji, než to tu už jednou bylo. Ale možná jsem jedinej kdo to nepochopil. :-)
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod neskar 15. 4. 2009 10:25

Tak MGMaps sem nakonec rozchodil jenom v online modu, po pripojeni ke google mapam. v offline fakt nevim jak nastavit cestu a osobne si myslim, ze ani gps modul nebude offline (myslim bez zapleho modu asistovane GPS) v tomhle programku chodit...nicmene mam ted internet od O2 na kvartal zadara, takze me online mod netrapi. Vyhodu u MGMaps obroti predinstalovane aplikaci GoogleMaps vidim v tom, ze jde navigovat primo na souradnice, coz jsem u GoogleMaps nenasel, tzn ze MGMaps muzu v online rezimu vyuzit pro geocaching a to je pro me ted rozhodujici. samozrejme kdyby nekdo nasel zpusob jak rozbehat offline s mapama v telefonu, to by pak byla pecka...
♂ NESK4R
♂ LG KM900 ARENA ◄zakoupená u Vodafone CZ║provozovaná v síti Telefonica O2►
♂ číslo modelu: KM900AT
♂ verze firmwaru: KM900AT_V10j
♂ verze hardwaru: rev 1.1
neskar
Junior

Odeslat příspěvekod unseen 15. 4. 2009 10:40

tak Arenu sem včera koupil a dnes jdu vracet.tel. je pomalej a to i oproti kamarádovo 5800 se symbianem.zvukově je to taky velká býda a doporučovaný Dolby Mobile udělal z mejch sluchátek za desítku sluchátka z tržnice za dvacku.opravdu děs.ovládání mi vůbec nesedlo.zvuk z repráčku je oproti 5800 strašnej,postrádá basy a prostor...sem prostě absolutně zklamán.je to jen tel. na efekt,ale praktická využitelnost je pro mě malá...
unseen
Junior

Odeslat příspěvekod neskar 15. 4. 2009 10:45

unseen >a neměls nějakou verzi z vietnamský tržnice? nebo kam ji jdeš vracet?
♂ NESK4R
neskar
Junior

Odeslat příspěvekod mrosol 15. 4. 2009 10:46

Příjde mi, že jediný problém je: jak nastavit cestu k souborům v telefonu, což bohužel (zdá se) neví nikdo. Poslal jsem dotaz na LG, když se ozvou dám vědět. Ale určitě to bude řešitelný.

Taky jsem zjistil že pro spolupráci mgmaps s vestavěným GPS je potřeba, aby jednotka splňovala standard JSR-179. Nevíte někdo, jestli ho splňuje? Nouzové řešení by bylo někde z telefonu zjistit polohu, zkopírovat do schránky a vložit do mgmap. Pro pěší turistiku a občasný zorientování by to stačilo.
mrosol
Junior

Odeslat příspěvekod cendasss 15. 4. 2009 10:47

du taky po uvazeni do nokie 5800 uz kuli vydrzi baterky ktera je omnboho lepsi. spracovani sice mene hezke ale mysli si ze i kdyz je z plastu ma lepe udelanej displej myslim tim hrany na okraji, tim je mensi pravdepodobnost poskrabani treba pri padu na displei.atd a krom toho ma ho vedsi sice o chloupek ale i taka aplikace ktere tammuzes narvat to je take velke plus. trteba ta kalkulacka co tam je atd.tento tyden si ji snad dovezu a pak napisu.a krom toho n okie ma vic plusu nez arenka i kdyz v kapse bich arenku taky rad nosil..i cena hovori pro nokii.

unseen píše:Fiza:restartoval?telefon bez operačního systému?to by se snad stávat nemělo ne...ta výdrž baterie se mi vůbec nelíbí,potřebuju aby mi vydržel v práci aspoň 8hod. na wifi+hudba na cestu domů,což asi nehrozí...každopádně si mi pomohl s rozhodováním,du do 5800,horší zpracování nějak přežiju...
cendasss
Junior

Odeslat příspěvekod kro3n3n 15. 4. 2009 10:48

Lidi mohli by jste se někdo napsat postup jak zprovoznit (nastavení přistupových budů či podobně) když zapnu wifi a najde mito nějakou sít a dám připojit. Napiše mi to: "nelze připojit k "název sitě"."
kro3n3n
Junior

Odeslat příspěvekod unseen 15. 4. 2009 10:49

neskar:od vodafonu
unseen
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 15. 4. 2009 11:14

Nechci vás nadšenci z Areny naštvat, ale potom, co zde čtu za problémy, jsem rád že jsem šel do N5800.

Koupil jsem ji posledního března a hned prvního dubna jsem si rval vlasy, že jsem nepočkal den a nevzal ke svému číslu u Voďáka Arenu za levnější many, ale teď vidím, že jsem udělal dobře.

Arena je určitě dobrým vývojovým stupněm u LG, ale asi holt není dodělaná a snad nástupci budou lepší a hlavně s OS. Samozřejmě, že je dobré mít konkurenci a dalším dotykáčům od LG a Samsungu fandím. Bohužel Arena je hlavně o pocitu a image, ale já chci mít foun plně funkční. Samo, že i 5800 má svý mouchy a teď mě budete kamenovat za plastovost Nokie 5800. Mě ale vůbec nevadí a nechápu proč někdo nadává na materiály 5800.

Kdo jsi bez viny, hoď kamenem :lol:
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod neskar 15. 4. 2009 11:20

martinsip > rvi si vlasy dáááál, páč ARÉNKa krutě válcuje tu symbijánskou srajdu :lol: ba ne, všechno má svý mouchy, proto nebudu srovnávat! já mám arenu a jsem dost spokojenej! ale proti gustu žádnej dišputát!
♂ NESK4R
neskar
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 15. 4. 2009 11:38

martinsip nech si ty telefony porovnat třeba na mobilmanii, Arena není jen o image. Nevím jestli ta Nokia má kromě toho OS něco co by Arene "chybelo".
jules.79
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka