Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
jiricek999 píše:No našel jsme ho na tom e-shopu jejich http://merkur.agora.cz/?cls=stoitem&stiid=21230 ale taky si počkám až o tom bude vííc informací. Když já ještě ani Arenu nemám koupenouale chystám se na to příští týden prodám svou pomaloučkou Nokii N78 a HURÁÁÁ na Arenu
jiricek999 píše:Tak pak mě musíš hned podat informace jak seš s ní spokojeneja kde jí kupuješ u Vodafonu?
carreaum17 píše:5800 vychvalují jen zaslepení příznivci a skalní fanoušciteď už sice její cena klesla na přijatelnou mez ale předtím ? ten foun má horší zvuk jak LG, zpracování bída, reakce jsou prý pomalý, prostředí není moc uzpůsobeno pro prsty, fotoaparát taky nic moc, tak čím teda vyniká ?
Sparkys píše:ten Tmobile problem zavolej na operatora at ti poslou nastavovací sms na LG Prada ( oni arenu jeste nemaji) ale ta smska po prijmutí ti to vseeechno nastaví sama .-)
kdybys z nejakeho duvodu nemohl zavolat na Tmobile
tak tady to mas online http://t-mobile.cz/Web/Residential/Inte ... e-wap.aspx
xxApophisxx píše: U mě má problémy s procenty , když zadám například příklad 56+76% ukáže mi to výsledek 56,76 a podobně . Nevíte někdo co s tím ? Předem moc děkuju za pomoc
Ioda píše:unseen píše:mě hodně vadilo,že pokaždé když se vrátím v nabídce o krok zpět,tak menu je na začátku a já musím znovu listovat dolu,což je dost otravný když je nabídka dlouhá...taky v hudebním přehrávači,když dam zobrazení interpreta a mam tam od něj dvě alba tak je to sleje dohromady jako jedno,navíc to čekání než player vůbec najede je dost dlouhý.nemožnost vypnout otáčení displeje,není nastavitelný ekvalizér,automatické zamykání tel.,špatný zvuk,pomalá nabídka-čekat 2vteřiny než se otevře kalendář je u mobilu bez os dost hrůza,když 5800 se symbianem ho otevře ihned...
No tyto problémy já teda neznám a nemám.
Ioda píše:kro3n3n píše:já očekávám že dokonalej dotykovej mobil bude omnia HD, tohle beru jako jen předkrm
Mám pocit,že dle některých jinej než Nokianikdy dokonalejší být nemůže!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků