LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cumulangma 21. 4. 2009 21:11

smazat zprava jsem samozrejme zkousel..dokonce jsem smazal vsechny zpravy..prijaty, odeslany, koncepty, rozepsany atd..ale ta ikonka s vykricnikem nezmizela :-l
cumulangma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cumulangma 21. 4. 2009 21:13

zkousel jsem i odeslat novou zpravu..jestli je to "neprepise" ale porad nic..ani nastaveni platnosti zpravy na jednu hodinu nepomohlo..asi budu muset s takovou kravinou jit do servisu, protoze ta ikonka me tam opravdu vadi..
cumulangma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 4. 2009 21:22

maty123 píše:Ví někdo jak nastavit, aby fungovala Java aplikace Oskárek?????

po třistaosmdesáté osmé: je potřeba v nastavení připojení java aplikacím nastavit profil INTERNET
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod noproblemo 21. 4. 2009 21:33

tak mam stejny problem jako uz nekolik lidi tady na foru - v google maps nefunguje moje aktualni poloha. GPS jsem nastavoval na samostatne i Assisted a nic se nezmenilo - pripojeni je ok, mapy se stahuji....chtel sem stahnout novejsi verzi pres www.google.com/gmm ale tam zase vyskoci hlaska AUTORIZACE SE NEZDARILA :-(
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod mar72 21. 4. 2009 22:17

Muze mi nekdo strucne vysvetlit jak se v telefonu kopiruje text treba ze zpravy do poznamky,nejak s tim tady bojuju a nemuzu to rochodit :-/ ?
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod Koubinho 21. 4. 2009 23:34

Dobrý den, potřebuju radu, proč se mi vytvářejí obrázky podruhy kdyz jsem si nahral obrazky z pc na kontakty, a kdyz ¨sloucim s kontaktem tak se vytvori dalsi kopie, proc??? da se toho zbavit, aby mel ty obrazky v mobilu jenom jednou a ne dvakrat??? Prosíííím moc o pomoc...
Koubinho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jules.79 22. 4. 2009 06:42

carreaum17 píše:jules.79 - jo tak, tak ještě pls něco nahraj. Díky :) a jinak jsi spokojený ?

Jako celkově jsem s Arenou spokojenej. Jasně, že člověk na nějaký mouchy narazí. Například, že nejde pustit hudba a Java aplikace současně, občas chybí "otevřenej" OS, zbytečně to slučuje v galerii všechny fotky, to co vyfotíš se automaticky nedává do nějakého samostatného adresáře, nemá krytku na čočku, někdy se restartuje, (možná jsem ještě na nějakou mouchu zapoměl). Co mi vadí nejvíc je výdrž baterky, ta je zatím mizerná, ale pořád doufám, že se to bude ještě zlepšovat. Na druhou stranu ten mobil má spoustu předností, za nějvětší považuju ten displej, je nádhera se na to dívat, ovládání je naprosto pohodlné. Parametry nemá smysl jmenovat, to si každej může najít.
Jinak včera jsem nahrál nějaký video, za chvíli ho sem dám na úkázku. :D
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 22. 4. 2009 06:45

Koubinho píše:Dobrý den, potřebuju radu, proč se mi vytvářejí obrázky podruhy kdyz jsem si nahral obrazky z pc na kontakty, a kdyz ¨sloucim s kontaktem tak se vytvori dalsi kopie, proc??? da se toho zbavit, aby mel ty obrazky v mobilu jenom jednou a ne dvakrat??? Prosíííím moc o pomoc...

A je to opravdu kopie? Ono totiž, když se s kontaktem pokusíš sloučit obrázek, který rozměrem nesedí na rozměr, jaký je potřeba pro kontakt, tak se ti tam udělá takovej rámeček a ty vybereš jakoby výřez té fotky. Ten se přiřadí ke kontaktu a samozřejmně i samostatně uloží.
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod lpplppp 22. 4. 2009 06:46

Zdravím všechny přiznivce a majitele Areny.Mám problém s melodijí při příchozí sms mi nastavena mp3 hraje jenom 5 vteřin a to je docela divny.Hraje to někomu taky tak nebo jenom mě?
lpplppp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lpplppp 22. 4. 2009 07:03

Zpráva pro netopyr21.Aty videa sis někde stáhnul nebo nato máš convertor?
lpplppp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jules.79 22. 4. 2009 07:03

Tady je link na video. I když berte to s rezervou, protože na záběru z okýnka autobusu se nedá čekat kvalitní záběr. :-D
http://jules.wz.cz/autobus.3gp
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 22. 4. 2009 07:05

Díky :)) a uvidíš po pár nabíjecích cyklech, to se většinou baterka ustálí :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Folkmy 22. 4. 2009 07:06

Ahoj měl bych prostou otázečku: komunikuje Arena s Windows Vista? Viewty to neumělo, proto jsem si ho nepořídil. Díky
Folkmy
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 22. 4. 2009 07:27

ohledne ty aktualni polohy u google maps...nenapada vas neco?
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod Fiza 22. 4. 2009 07:32

noproblemo píše:ohledne ty aktualni polohy u google maps...nenapada vas neco?

zkusil si při nastavené asistované gps pobýt delší dobu na volném prostranství? Ten čip je dost necitlivy podle mne takže to chce volny vyhled na oblohu...
Fiza
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka