jules.79 píše:Jako celkově jsem s Arenou spokojenej. Jasně, že člověk na nějaký mouchy narazí. Například, že nejde pustit hudba a Java aplikace současně, občas chybí "otevřenej" OS, zbytečně to slučuje v galerii všechny fotky, to co vyfotíš se automaticky nedává do nějakého samostatného adresáře, nemá krytku na čočku, někdy se restartuje, (možná jsem ještě na nějakou mouchu zapoměl). Co mi vadí nejvíc je výdrž baterky, ta je zatím mizerná, ale pořád doufám, že se to bude ještě zlepšovat. Na druhou stranu ten mobil má spoustu předností, za nějvětší považuju ten displej, je nádhera se na to dívat, ovládání je naprosto pohodlné. Parametry nemá smysl jmenovat, to si každej může najít.
Jinak včera jsem nahrál nějaký video, za chvíli ho sem dám na úkázku.
hudba s javou pustit jde, musis na to jit takhle - pustis javu, pak ji minimalizujes (prostrednim "tlacitkem"), pustis hudbu a pak zase javu... me to tak slo

ta krytka fakt chybi - pokazdy co mobil uchopim, tak prvni misto, kam sahnu, je jak napotvoru prave v miste optitky

a vydrz baterky nemuzu ja objektivne posoudit, jelikoz ho zas tak nazatezuju a hlavne ho mam kazdou chvili na dratu u pc