LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jtomasik 26. 1. 2010 17:31

Telefon s original sluchatkami ma super zvuk. Zasekavanie niekedy nastve ale nie je to az tak casto, aj ked oproti Nokia 6120c je to neporovnatelne castejsie
jtomasik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tukan11111 26. 1. 2010 20:25

cauko. Mam taky dost velky problem. Arenu mam asi mesiac. na Pausal 100minut + 70mms/sms od orange. Co je horsie ze mi nejdu posielat a ani prijimat mmsky co je dost na skodu kedze mam tych 70 mms predplatenych. v orange som bol uz 2x vzdy mi povedali ze mi poslu nastavovaciu smsku avsak ani raz neprisla. Dnes mi teta v orange vytlacila list podla ktoreho sa arena nastavuje. Dosiel som domov spravil vsetko presne podla navodu a mmsky mi stale nejdu posielat. Dokonca som uz nasiel aj posielanie tej nastavovacej smsky na orange.sk avsak ani tak mi nic neprichadza. Chcem len povedat ze od prvej navstevy v orange uplynuly asi 2 tyzdne takze neni mozne ze by mi ta smska nastavovacia mala dojst.
tukan11111
Junior

Odeslat příspěvekod Dany0 26. 1. 2010 21:13

Vždycky to chce nejdřív zkusit nový firewall.
Místo abych psal další *ehm* podpis, raději půjdu ven na čerstvý vzduch.
Kdo chce pozvánku do Google Wave tak SZ! Furt jich mám spoustu :)
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 0x00 26. 1. 2010 22:01

tukan11111:

Konfigurační SMS ti musí přijít v podstatě obratem. Pokud se pár minut nic neděje, nečekej a hledej problém, protože problém je...

Zkus ho hledat v Menu >> Nastavení zpráv >> Servisní zpráva

Povol příjem a v načítání nastav výzvu.
V nastavení zabezpečení vypni používání obou seznamů a aktualizací.

A zkus si nechat poslat cfg. SMS znovu.
0x00
Junior

Odeslat příspěvekod tukan11111 26. 1. 2010 22:51

Dakujem za odpoved 0x00. spravil som co si napisal a nic sa nestalo. znova som poslal cfg. spravu a nic neprislo. Som uz zufaly.
tukan11111
Junior

Odeslat příspěvekod Relic 26. 1. 2010 23:44

zdravim ake je najoptimalnejsie nastavenie format videa a zvuku pre lg arena v XMEDIA recode :oops:
Relic
Junior

Odeslat příspěvekod mraczek 27. 1. 2010 02:51

Zdarec
Chtěl koupil jsem nedávno arenu a mám takový menší problém. Občas se stane, že displej jakoby bliká, u horního okraje jsou grafické chyby a nepřekreslí se původní zobrazení (např. že zůstane jakoby "stín" po hodinách ze spořiče). Je to "normální" vlastnost areny, nebo chyba zrovna tohoto kusu a tudíž zralost na reklamaci?
mraczek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Relic 27. 1. 2010 11:27

je mozne nejako vypnut nabijanie cez usb ci to baterke neskodiii????
Relic
Junior

Odeslat příspěvekod Dany0 27. 1. 2010 15:15

mraczek:
Očekávám že to bude poškozený displej. můžeš sice zkusit hard reset či update FW ale jelikož u reklamace nejspíš obstojíš tak bych do toho šel.
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tukan11111 27. 1. 2010 15:35

Takze. Vec sa ma nasledovne. Dneska mi prislo asi 20 nastavovacich smsiek. Avsak nic sa nedeje ked dam odoslat mms. Po asi pol hodine pokusania sa o odoslanie vypise ze siet nie je dostupna...CO TO ZNAMENAA?! pomoc prosim.
tukan11111
Junior

Odeslat příspěvekod 0x00 27. 1. 2010 15:37

tukan11111:

Bohužel mě mmt. nenapadá nic více, co bys mohl udělat. Snad jen, pokud již máš příjem servisních zpráv nastaven jak jsem ti napsal, tak bych hledal chybu na webu, ze kterého si zprávu necháváš poslat. Tedy, ujisti se, že máš např. vybrán SPRÁVNÝ typ telefonu, že máš správně zadané číslo (např. bez mezinárodní předvolby, pokud to tak vyžadují) atd..

Nicméně, zbytečně se tím trápíš. Cfg. SMS ti nedá nic víc, než co můžeš nastavit sám, ručně. Než se otravovat s jejich nefunkčním systémem, najdi si na stránkách operátora parametry a vytvoř si profily ručně.

EDIT: aha.. :) ..tys mezi tím co jsem psal již napsal, že SMS chodí....

mraczek:
>> a nepřekreslí se původní zobrazení (např. že zůstane jakoby "stín" po hodinách ze spořiče). Je to "normální" vlastnost areny

Ano, je. Nenormální normální vlastnost zabugované Areny.
Duchové se řešili mnohokrát, reklamace ti nepomůže.
0x00
Junior

Odeslat příspěvekod tukan11111 27. 1. 2010 15:45

Problem je vtom ze ja som to uz nastavoval podla papieru aj rucne na 100% dobre tak isto mi to nastavila aj cfg. smska. Ale problem nezmizol. Stale mi tie mmsky nejdu a nejdu. Dam odoslat mms. Vsetko sa javi byt v pohode hore sa mi zjavi ikonka ze nieco posiela na signale sa mi taktiez zjavi E to je asi edge aspon myslim. Avsak ked sa idem pozriet do sms na odoslanie stale tam je ta mmska podnou napisane ze caka sa... a vedla nej je velky cerveny vykricnik ! Je mozne ze to je HW chyba mojho telefonu ?
tukan11111
Junior

Odeslat příspěvekod Dany0 27. 1. 2010 16:06

Tady někdo nechápe...
Obnova fw!
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 0x00 27. 1. 2010 16:08

Menu >> Připojení >> Přístupové body

Rozklikni pro úpravy profil, který pro MMS používáš a zkus změnit položku Nosič na GPRS, pokud ji máš nastavenou jako UMTS.

Ujisti se, že v profilech internetu máš pro MMS profil jako přístupový bod nastaven ten, který jsi v kroku výše upravoval.

V nastavení zpráv rozklikni MMS sekci a ujisti se, že jako internetový profil máš nastaven ten, o kterém mluvím v předchozím kroku.
0x00
Junior

Odeslat příspěvekod tukan11111 27. 1. 2010 16:18

to Dany0 : Asi nechapem ked si v prvom tvojom prispevku adresovanom mne hovoril o firewalle :) . A firmware menit nechcem. Nechcem prist zbytocne o zaruku. Firmware mam v10_d.

to 0x00 : vsetko mam spravene presne tak ako si mi napisal uplne identicky. Mam tu original postup vytlaceny na papiery od orange. Nefunguje.
tukan11111
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka