LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wann 27. 1. 2010 16:32

Restartuj ten mobil, nejlépe na tvrdo a znovu ho nastav.
wann
Junior

Odeslat příspěvekod Dany0 27. 1. 2010 16:59

Ty jseš kokos, tak si ho nech obnovit v servisu inteligente. Z 99% je to ním. =/
Místo abych psal další *ehm* podpis, raději půjdu ven na čerstvý vzduch.
Kdo chce pozvánku do Google Wave tak SZ! Furt jich mám spoustu :)
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tukan11111 27. 1. 2010 19:35

Tvrdy factory reset som spravil . nasledne som si poslal cfg. smsku od orange. a stale to nejde. zufalstvo nepozna hranic momentalne.
tukan11111
Junior

Odeslat příspěvekod Dany0 27. 1. 2010 20:15

Ty jseš fakt tak tvrdohlavej nebo nedokážeš pochopit že potřebuješ obnovit FW?
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tukan11111 27. 1. 2010 21:04

a mozes mi poradit neaky najlepsi ? viem ze "najlepsi" neexistuje u LG arena ale ten z lepsich moze byt aj nebrandovany.
tukan11111
Junior

Odeslat příspěvekod Dany0 27. 1. 2010 22:23

Tak mi dneska přišel. Nic moc ale v porovnání s 5130 XM... No dobrý no. Zkusím ho nějak poškádlit.

Tukan:
http://www.mylgarena.com/index.php?topic=2378.0
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jtomasik 28. 1. 2010 10:50

Dále mi nejde dodatečně editovat plán v Organizéru - hází to chybu - něco jako Neplatná data. Musí se smazat a vložit znovu správně - nevím, jestli to je záměr nebo bug.

Netreba to vymazávať, ide pravdepodobne o to, že ARENA neupraví koncový čas alebo dátum pri zmene začiatočného času alebo dátumu. Ak presunieš začiatok udalosti z 8:00 na 10:00 a koniec budes mať 9:00 tak ti vyhodí chybu a musíš prepísať koncový čas minimálne na 10:00. To isté s dátumom
jtomasik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jtomasik 28. 1. 2010 11:06

d.d.t33 píše:mam takovy dotaz? rozchodil uz nekdo filmy ve formatu divx a jinem?pac me to porad pise ze to neumi ale vsude maj psano ze to prehrava i avi format a dalsi :-\

Mne vobec neprehral filmy prehnane cez dodavany divx converter. Skusil som konvetrovat videa v Any Video Converter a funguju (format MPEG4). Jediny nedostatok je v tom, ze su dost velke.
jtomasik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jtomasik 28. 1. 2010 11:22

Landa007 píše:Mám otázku ohledne hudebniho prehravace. Posloucham hudbu mam nejaky hudebni set, ktery ma hodinu a pul, posloucham a v pulce vypnu a chci si poslechnout zbytek odpoledne. Odpoledne tedy zapnu hudebni prehravac, tam kde sem minule skoncil se nezapamatuje na to uz jsem si zvykl, ale chci tedy pretocit do te poloviny ale nejde to kliknu na tu caru a chci ji posunout ale ono to nejde zadne posunuti nefunguje, jde pouze pretacet pomoci tlacitek dole ale nez se do te poloviny dostanu trva to vecnost. A moje otazka je jestli jde nejak pretocit do te poloviny rychleji? Pripadne poradit nejaky javovy prehravac, jestli naky znate? Predem diky za odpovedi.

Jasné dé sa pretáčať, treba iba urobiť dvojklik na miesto, kde to chceš pretočiť. To iste plati aj pri videu.
jtomasik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Relic 28. 1. 2010 14:51

jtomasik píše:
d.d.t33 píše:mam takovy dotaz? rozchodil uz nekdo filmy ve formatu divx a jinem?pac me to porad pise ze to neumi ale vsude maj psano ze to prehrava i avi format a dalsi :-\

Mne vobec neprehral filmy prehnane cez dodavany divx converter. Skusil som konvetrovat videa v Any Video Converter a funguju (format MPEG4). Jediny nedostatok je v tom, ze su dost velke.

velkeee??? ved aku kvalitu si das... ked zachovas ako divx tak maju rovnaku velkosst
Relic
Junior

Odeslat příspěvekod erwin50 28. 1. 2010 16:14

jtomasik: právě si odpověděl na cca 9 měsíců starou otázku, která je už dávno vyřešena, navíc si na ni, mám pocit, neodpověděl ani správně.
V prvních verzích firmwarů skutečně nešlo ve skladbě libovolně přeskakovat z místa na místo, nové firmwary to naštěstí už umožňují (před 9 měsíci, kdy se landa007 na to ptal, se tuším teprve spekulovalo, kdy vyjde první EU firmware, který tuto užitečnou vlastnost bude obsahovat). Naštěstí všechny novější firmwary už tuto fci obsahují standardně, takže myslím, že odpověď na tuto otázku byla již dávno vyřešena. Navíc sem se teda já osobně nesetkal s FW, který by vyžadoval k přeskočení ve skladbě nebo videu dvojklik, stačí pouze jeden- ale to už je maličkost.
Ale když už jsem u toho, tak mám pocit, že zde se objevuje občas taky takový malý BUG, občas se mi stává (a to na několika verzích FW), že pokud chci u přehrávače hudby skočit na jiné místo, tak přehrávač přepne na další skladbu a to se děje až do té doby, dokud znovu nevypnu a nezapnu telefon :hm
erwin50
Junior

Odeslat příspěvekod wann 29. 1. 2010 11:59

Na fóru o Samsungu jsem našel aplikaci která zobrazuje stav baterie v %. Jmenuje se Akuměr.
wann
Junior

Odeslat příspěvekod Bobr (novy) 29. 1. 2010 17:47

wann píše:Na fóru o Samsungu jsem našel aplikaci která zobrazuje stav baterie v %. Jmenuje se Akuměr.

...to jsi hodnej... :tleskani
http://www.satka.cz/other/akumer/
Bobr (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod krystof0 29. 1. 2010 18:36

Podařila se vám rozchodit GPS? Za celý půlrok, co Arenu mám jsem vyzkoušel škrábání krytu, alobalový trik, všechna možná nastavení, ale Amaze/Wisepilot nemají GPS signál.
Poraďte, prosím, správné nastavení pro tyto aplikace. Nechci žádné WeTravel, ty jsou o ničem.
krystof0
Junior

Odeslat příspěvekod jarinskm 31. 1. 2010 14:37

zdravim, jak dlouho ma probihat factory reset?hlaska je tam pul dne a nic se nedeje upresni mi to nekdo?diky
jarinskm
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka