Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
d.d.t33 píše:mam takovy dotaz? rozchodil uz nekdo filmy ve formatu divx a jinem?pac me to porad pise ze to neumi ale vsude maj psano ze to prehrava i avi format a dalsi
Landa007 píše:Mám otázku ohledne hudebniho prehravace. Posloucham hudbu mam nejaky hudebni set, ktery ma hodinu a pul, posloucham a v pulce vypnu a chci si poslechnout zbytek odpoledne. Odpoledne tedy zapnu hudebni prehravac, tam kde sem minule skoncil se nezapamatuje na to uz jsem si zvykl, ale chci tedy pretocit do te poloviny ale nejde to kliknu na tu caru a chci ji posunout ale ono to nejde zadne posunuti nefunguje, jde pouze pretacet pomoci tlacitek dole ale nez se do te poloviny dostanu trva to vecnost. A moje otazka je jestli jde nejak pretocit do te poloviny rychleji? Pripadne poradit nejaky javovy prehravac, jestli naky znate? Predem diky za odpovedi.
jtomasik píše:d.d.t33 píše:mam takovy dotaz? rozchodil uz nekdo filmy ve formatu divx a jinem?pac me to porad pise ze to neumi ale vsude maj psano ze to prehrava i avi format a dalsi
Mne vobec neprehral filmy prehnane cez dodavany divx converter. Skusil som konvetrovat videa v Any Video Converter a funguju (format MPEG4). Jediny nedostatok je v tom, ze su dost velke.
wann píše:Na fóru o Samsungu jsem našel aplikaci která zobrazuje stav baterie v %. Jmenuje se Akuměr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků