LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod roslau 3. 2. 2010 01:22

Zdravím všechny ARENAKY!Mám dotaz,dneska jsem si koupil arenku,ale nemůžu najít vůbec k ní různé aplikace,např.skype,icq....aaa co filmy,když si ho nahraji do tel.pošlape mi?Fakt díky za pomoc,jsem v tom začáteční a v té brožuře co jsem dostal u vodafonu je prd!díky!popřípadě napište na můj mail akopernik@seznam.cz
roslau
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Keppuč 3. 2. 2010 11:52

Dobry den,mam takový problem...tento mobil(LG km900 arena) mi spanul do sněhu a reklamaci mi neuznali.Nefunguje mi display proste nic,jde mi jen zapnout!potreboval bych pomoct nebo poradit co stim mam delat...?! dekuju za pomoc dyztak piste na email Keppuc@seznam.cz predem dekuji
Keppuč
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skrblo 3. 2. 2010 12:46

roslau píše:Zdravím všechny ARENAKY!Mám dotaz,dneska jsem si koupil arenku,ale nemůžu najít vůbec k ní různé aplikace,např.skype,icq....aaa co filmy,když si ho nahraji do tel.pošlape mi?Fakt díky za pomoc,jsem v tom začáteční a v té brožuře co jsem dostal u vodafonu je prd!díky!popřípadě napište na můj mail akopernik@seznam.cz

Aplikace si musis stahnout , ale moc toho od tech aplikaci necekej , je tam jenom java ! :-D takze Skype , muzes stahnout z skype.com/m ... myslim ze funguje pouze chat , pokud volani tak to je placene jako obycejny hovor. ICQ neni , je lepsi pouzit alternativni aplikace jako napr. eBuddy. Co se tyce filmu , Arena podporuje Divx , ale stejne ty filmy musis prevest pres ten program co jsi dostal na CD k telefonu , myslim ze se jmenoval DIVX DOCTOR

BTW. Na prohlizeni stranek na KM900 doporucuji OPERU MINI
MOBIL: APPLE iPhone 3GS 32GB | 3.1.2 Non-JB ; T-mobile
NTB: Asus X5DAB-SX071V
Skrblo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod erwin50 3. 2. 2010 13:37

na ICQ používám s úspěchem tohle http://www.edownload.cz/sw/qip-java/ (je to asi jimm převlečený za QIP) nevím, jestli to je přesně ten stejný odkaz, ze kterého jsem to stahoval já, ale uživatelské prostředí je na velmi dobré urovni. měl sem ještě i jiné verze jimmu, ale ty mi nepřišly tak dobré(nepřehledné, méně propracované prostředí). v začátcích jsem zkoušel i eBuddy ale to se mi teda nepodařilo rozjet, ani jsem se v tom pořádně nevyznal. Jinak další javovské aplikace používám trekbuddy jako navigaci a FileLock, kterým se dají v mobilu skrýt soubory, Pak jak už bylo řečeno Operu mini 5. je daleko lepší ne vestavěný prohlížeč, akorát by tam nemusely být ty pomocné virtuální klávesy, a byly by stránky přes celý displej. z her jsem v mobilu měl akorát jedinou použitelnou hru BRUNSWICK BOWLING 240x400, která byla jako jediná hratelná, bohužel s příchodem nových firmwarů se java zpomalila tak, že už i tato hra je kvůli sekání nehratelná(alespon u mě). Z aplikací ještě můžu doporučit slovník KODi
erwin50
Junior

Odeslat příspěvekod Keppuč 3. 2. 2010 15:10

Dobry den,mam takový problem...tento mobil(LG km900 arena) mi spanul do sněhu a reklamaci mi neuznali.Nefunguje mi display proste nic,jde mi jen zapnout!potreboval bych pomoct nebo poradit co stim mam delat...?! dekuju za pomoc dyztak piste na email Keppuc@seznam.cz predem dekuji
Keppuč
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roslau 3. 2. 2010 19:49

aha,díky!A dáš mi se odkazy kde něco tedy stáhnu?I třeba muziku a tu operu hlavně!díky!nej.v češtině..please :hm
roslau
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dany0 3. 2. 2010 20:38

Keppuč píše:Dobry den,mam takový problem...tento mobil(LG km900 arena) mi spanul do sněhu a reklamaci mi neuznali.Nefunguje mi display proste nic,jde mi jen zapnout!potreboval bych pomoct nebo poradit co stim mam delat...?! dekuju za pomoc dyztak piste na email Keppuc@seznam.cz predem dekuji

Nepiš dvakrát ten samý příspěvek. Aspoň z úcty k programátorům a údržbářům databáze jsi mohl předchozí příspěvek smazat.

K tvému problému, pokud máš zoxidované kontakty uvnitř telefonu v pokročilém stádiu tak nezbude nic než telefon vyhodit.

Můžeš zkusit dát telefon do servisu ale moc nedoufej.

btw nikdy nepiš ICQ, e-mail a jiné kontakty do příspěvku. Nikdo ti neodpoví. Když bude takovýto kontakt potřebovat zjistí ho skrz tvého profilu.
Místo abych psal další *ehm* podpis, raději půjdu ven na čerstvý vzduch.
Kdo chce pozvánku do Google Wave tak SZ! Furt jich mám spoustu :)
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Keppuč 3. 2. 2010 22:58

ok,polepším se :-)

A jak poznam,ze je mam zoxidovane?
Keppuč
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roslau 4. 2. 2010 02:45

DEJTE SEM NĚKDO ODKAZY,KDE SE DÁ NĚCO STÁHNOUT!APLIKACE APOD....DÍKY
roslau
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dany0 4. 2. 2010 16:35

1.) Nepiš caps lockem.
2.) Poprvé a napsledy:
warez odstránený
3.) Nic nelegálního sem dávat nebudu. I tak jsem na hraně.
4.) Tvoje reputace je -1

Keppuč:
http://mrtve.cz/2009/12/16/video-zavady ... ek-a-dite/
http://www.ransdorf.cz/Oxidace.html
Naposledy upravil Kniter dne 4. 2. 2010 18:09, celkově upraveno 1
Důvod: upravené
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 4. 2. 2010 16:39

roslau píše:DEJTE SEM NĚKDO ODKAZY,KDE SE DÁ NĚCO STÁHNOUT!APLIKACE APOD....DÍKY

www.google.com
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dany0 4. 2. 2010 16:40

LMAO :lol:
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 4. 2. 2010 16:40

dany0: Ti hrabe?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dany0 4. 2. 2010 16:43

Vždycky mě to dostane :lol:
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Relic 6. 2. 2010 13:47

konvertujem filmy v xmediarecode a 2x sa mi stalo ze film neskonvertovalo do konca iba cca 10min ale hlavne ze vypisalo sucessfull... co to moze byt?
Relic
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka