Zdravím všechny majitele Areny!
Tento telefon vlastním už asi 3/4 roku. Během prvních pár měsíců a jedné reklamace, jsem litoval, že jsem telefon nestihl vrátit zpět Vodafonu do měsíce. Telefon byl na opravě s displayem a jednou mě ráno nevzbudil.
Problém s displayem byl ten, že se mi na jedné straně při zmáčknutí dost prohýbal a na bílém podkladě bylo poznat, že mění barvu. Tuto závadu mi opravili, ale ono prohýbání zůstalo. Tak jsem telefon poslal na reklamaci znovu. Vrátili mi jej s tím, že prohýbání nemá vliv na používání telefonu. Tímto se vás chci zeptat, jestli se také někomu po zmáčknutí displaye na levé či pravé straně prohne pod úroveň toho stříbrného rámečku. Svým způsobem to na funkčnosti asi opravdu neubere, ale chtěl bych si pořídit Invisible Shields a mám strach, že se tam budou dělat vzduchové bubliny. To se děje na této originální folii.
Dále mi v servisu přehráli firmware na verzi: KM900AT_V10t. Od té doby se mi nestalo, že by mě telefon ráno nevzbudil. Změna hlasitosti mi profily nerozhodí. Pro mou potřebu funguje vše jak má. Nepoužívám email a wifi jsem zkoušel - funguje. S hudbou jsem spokojen, ale občas se stane, při poslechu se sluchátky, že dohraje jedna písnička a další sice přehrává, ale nejde zvuk. Pomůže odpojit a zase připojit sluchátka a zvuk opět jede.
Zkoušel jsem přehrát i pár filmů. Sice jsem musel převést filmy do mp4, ale rozlišení jsem vůbec neupravoval na menší, nechal jsem původní, a vše fungovalo. Použil jsem program Any Video Converter.
Telefon se za celou dobu zaseknul jen několikrát.
Telefon používám spíše na volání a psaní sms, občas v nouzi použiju net, přes Operu mini. A momentálně si myslím, že jsem s telefonem spokojenej. Až na to prohýbání displaye.
Jo, abych nezapomněl. Měl jsem pocit, že to dolby funguje jen když je ten film přidán do oblíbených a přehrán přímo z těch oblíbených na jedné straně té kostky. Zdálo se mi, že ten zvuk je lepší. Ale třeba špatně slyším.

Měl jsem možnost u kamaráda trochu vyzkoušet HTC Touch Diamond 2, ale reakce na dotyk se mi zdály daleko pomalejší a míň přesný.