EDIT: mužu nsatavit libovolný zvuk na SMS ?
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
krystof0 píše:Tak jsem zase jednou zavítal do tohoto fóra a co nevidím - 0x00, i ten největší odpůrce Areny si na ni nakonec zvykl - nenadává, ale radí.![]()
Přesně jako říkal již 0x00, nejlepší FW je asi V10P_UK. Já teda používám HTC Arena FW, který je na bázi V10P a přidává kromě podle mě lepšího vzhledu také mnoho dalších věcí včetně lepšího keylocku a ztlumené spouště fotoaparátu (!). Java je poměrně rychlá, když se telefon zapne s nabíječkou/USB kabelem a je poměrně stabilní. Nový V10F CZ jsem nezkoušel, ale bude to imho to samé jako V10F - pomalé načítání galerie i hudby a bugy, které V10P nemá.
Na nové firmwary nečekejte, náš poslední email LG shrnující většinu známých bugů/chyb/přání byl LG přečten a prověřen, nicméně LG je opravdu nepoučitelné- polovina bugů se neobjevila na jejich telefonech (,,testování za normálních podmínek"), čtvrtina je v podstatě vlastnost telefonu, zbytek už ani nevím co a poslední 3 bugy sice objevili a opravu ,,zařadí do příští verze LG Mobile Software", ale ,,v současnosti neplánují update sw pro LG Arenu".
Takže asi tak. Já s Arenou vydržím, ale komu už leze opravdu hodně na nervy nebude mít problém s náhradou (např. pecka od Vodafonu - Vodafone 845 s Androidem).
P.S.: pro surfování na Areně doporučuji stále ještě Opera Mini 4.2 fullscreen s fungujícím překlopením obrazu. Je nejrychlejší a ani Opera Mini 5.1 pro low-end telefony s nízým výkonem neběží na Areně rychleji než verze 4.2.
Tapety na homescreen jdou měnit, ale musí se zasáhnout do firmwaru a složitým postupem celý firmware rozbalit a poté ho opět ,,sbalit" a nahrát do telefonu. Smůla pak je, když tapeta po pár dnech omrzí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků